Autor Tema: Sta vas nervira vezano za motociklizam?  (Posjeta: 9837 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nix

Odg: Sta vas nervira vezano za motociklizam?
« Odgovori #45 u: 08 Studenoga 2008, 01:00:18 »
daleko najviše me jebe to što otkad vozim i družim se ovima koji voze poznam ovu našu bolnicu ko vlastiti djep.Što zbog sebe što zbog ekipe.
I prije sam nekad zno svratit al ni blizu otakd nisam ušao u  :biker2::thumbsdown:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #46 u: 08 Studenoga 2008, 01:13:20 »
daleko najviše me jebe to što otkad vozim i družim se ovima koji voze poznam ovu našu bolnicu ko vlastiti djep.Što zbog sebe što zbog ekipe.
I prije sam nekad zno svratit al ni blizu otakd nisam ušao u  :biker2::thumbsdown:

ovaj put se moram slozit s njim :paranoid: :paranoid: :paranoid: mora bit da je kasno pa da mi se spava :D

« Odgovori #47 u: 08 Studenoga 2008, 08:58:37 »
nervira me kad pojedem muhu u voznji!
Cigo

« Odgovori #48 u: 08 Studenoga 2008, 16:44:20 »
Mene nerviraju vozači koji prićaju na mob,pa jednostavno izlete na cestu,pa onda kad stanem pored njega pa mu mašem,on me zbunjeno gleda,kao,što sam napravio,idioti...
Dedeki koji nemogu okrenut vrat,nit gledaju retrovizo,pa jednostavno izleti s parkinga,pa me milimetri djele od stupića na putu,strašno....
A najbolji su kad ih prestigneš auto na magistrali,pa ti on svira,nebi ga kamenom po šoferšajbi...
Ili kad prestižu iz suprotnog smjera pa me izguraju uz rub,samo čekam da prebijem nekoga :evil:
go away

« Odgovori #49 u: 08 Studenoga 2008, 22:23:34 »
Zato ja u autu i kombiju od posla nosim TOJAGU. :cool2: pa ti moja se drži propisa i vozi kako čeljade a ne kao ŽIVOR  [smilie=anger]
The Art of Motorcycle.....

« Odgovori #50 u: 09 Studenoga 2008, 04:59:08 »
Ahh, znas kako je Vlaho, mala su ti svjetla na Dukeu pa te ne vide... ;)

« Odgovori #51 u: 09 Studenoga 2008, 18:17:01 »
Ne vide k.... , nego ih baš briga za motore,zato po mraku ne gasim duga!
go away