Autor Tema: Da li uzivate da sami "čačkate" oko motora?  (Posjeta: 13472 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Da li uzivate da sami "čačkate" oko motora?
« Odgovori #30 u: 26 Listopada 2008, 21:37:24 »
Total Recall!

« Odgovori #31 u: 26 Listopada 2008, 21:40:23 »
Vidim, jos jedan strucnjak za Harley..... [smilie=lolroll]
Ima ih u Kini koliko hoces ionako im oni proizvode dijelove [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

« Odgovori #32 u: 27 Listopada 2008, 00:50:47 »
Nije mi jasan ovaj Stijepo:  ubi se od pljuvanja po Harley-Davidsonu. Sta mu je?  Sada bih ja kao vozac H-D trebao da pljujem po svim onim koji voze Hyosunge, Keewaye, Yamasakije i ine druge motore...no to se od mene ne moze dozivjeti, jer ja postujem tudje.

Sad bih ja trebao da kazem da je BMW opozvao (Recall) za godine 2007 i 2008 veliku seriju motora tipa R 1200 GS i Adventure, evo moj jaran Ibro Kaiser kupio Adventure i nakon samo mjesec dana nije mogao da ga upali. Totalna blokada elektronike, morao ici na servis u drugu drzavu. Na BMW forumima sve vrvi od zalbi na ovo, zalbi na ono.

Suzuki Intruder imao probleme sa rezervoarom za gorivo, povukli na popravke kompletnu prodatu seriju.

Kawasaki imao opoziv za modele ZX14 za 2006 i 2007 modeli radi razdvajanja i propadanja zadnjeg dijela rama.

Honda Gold Wings takodjer imala priobleme sa ramom, serija 01, 02 i 03, potrosila milione da financira popravke svim onima kojima je prodala motore.

Yahmaha FJR Sport Tourer imala probleme sa pregrijavanjem

Na kraju, mozda je Toyota najbolji auto, ali bih ja radije imamo Mustanga ili starog dobrog Chevyija Corvettu!

A BMW-a R65 i BMW-a R100RT Classic sam odavno izgustirao, jos kao deckic.

a jesi kapacitet hej...

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #33 u: 27 Listopada 2008, 08:35:18 »
2vicko:  ne samo u Kini, nego mahom i u Tajwanu. Jeftina radna snaga, naravno, pamet je ostala u USA.

2trips:  ma, danas sve zguglaš.....

« Odgovori #34 u: 27 Listopada 2008, 09:15:55 »
za pamet znam ali nisam bas siguran za kvalitetu :think:

« Odgovori #35 u: 27 Listopada 2008, 09:28:21 »
Aj da se i ja uključim, iako je sve otišlo u Honduras, odn. Off-topiq...

Dakle, Harley trucka iz jednostavnog razloga šta mu klipnjače ne idu svaka na svoje kolino radilice, nego su mu ojnice obje klipnjače na istom (jednom) kolinu (s tim da su klipnjače različite dužine, naravno).
Odatle onaj karakteristični sinkopirani zvuk tu-dum, tu-dum, tu-dum i vibracije cilog motora koje iz toga proizlaze...
Da Harley ne trucka, ne bi bija Harley, to je dio njegovog imagea.

Anyway, iako sam se gornjim recima (množina od "redak", da me ne bi tko optužija za ekavicu bez kvačica) složija s Emirom, ne mogu ne primjetit da je Emir amerofil, odn. da mu očito imponira sve šta je američko (bar takav dojam ostavlja), a tehničke je naravi.

Svaka čast i Corvetti Stingray, Dodge Chargeru i Shelbyjevoj AC Cobri, ali njihovo misto je u muzeju, ne na cestama.

Tko još normalan u današnje doba koristi lisnate opruge na ovjesu (sportskih) auta?
Da ne spominjem ekonomične motore od 6 ipo iljada kubika zbog kojih amerika i jest najveći svjetski potrošač naftnih derivata i glavni uzrok svih globalnih pizdarija...

P.S. amerika je namjerno malim slovima, jer veliko zaslužuje ka i izrael.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

Offline emirharley

• http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #36 u: 27 Listopada 2008, 09:37:48 »
Ode ti prijatelju u politiku.

VEC SMO MILIJUN PUTA REKLI DA NECEMO OSOBNIH PROZIVANJA, DA NECEMO OSOBNIH PROZIVANJA, DA NECEMO OSOBNIH PROZIVANJA, ja tebe niti ne poznajem, ne znam ni kako se zoves u stvarnom zivotu, u virtualnom ti znam pseudonim, pisi sta hoces o tehnici, ali ostavi se toga da li sam ja ljubitelj Amerike ili Izralea ili Hrvatske. Ja sam ljubitelj SVEGA sto mi se svidja, odnosno imponira mi sve sto mi se svidja i nisam ja debil da meni imponira nesto zato sto je iz Amerike, a ne imponira mi nesto zato sto je iz Italije. Ja sam suvise iskusan, obrazovan i pametan za takvu glupu konstataciju.

PONAVLJAM, OSTAVITE SE KOMENTARA OSOBNE PRIRODE.

A sto se tice tehnike, ostajem privrzen klasici i i dalje mi se svidja Mustang i Corvetta. Jbga.

« Odgovori #37 u: 27 Listopada 2008, 09:50:52 »
Ode ti prijatelju u politiku.

VEC SMO MILIJUN PUTA REKLI DA NECEMO OSOBNIH PROZIVANJA, DA NECEMO OSOBNIH PROZIVANJA, DA NECEMO OSOBNIH PROZIVANJA, ja tebe niti ne poznajem, ne znam ni kako se zoves u stvarnom zivotu, u virtualnom ti znam pseudonim, pisi sta hoces o tehnici, ali ostavi se toga da li sam ja ljubitelj Amerike ili Izralea ili Hrvatske. Ja sam ljubitelj SVEGA sto mi se svidja, odnosno imponira mi sve sto mi se svidja i nisam ja debil da meni imponira nesto zato sto je iz Amerike, a ne imponira mi nesto zato sto je iz Italije. Ja sam suvise iskusan, obrazovan i pametan za takvu glupu konstataciju.

A sto se tice tehnike, ostajem privrzen klasici i i dalje mi se svidja Mustang i Corvetta. Jbga.

PONAVLJAM, OSTAVITE SE KOMENTARA OSOBNE PRIRODE.
E sine, svaka ti čast.
Da si pažljivije čita, vidija bi da san napisa da si ljubitelj američke TEHNOLOGIJE (ono "tehničke naravi" iza zagrada), a provjeri sve moje postove na svim forumima di visim, i ako nađeš i jedan post di nekoga vriđam na BILO KOJOJ osnovi (rasnoj, vjerskoj, političkoj ili sexualnoj orijentiranosti ili bilo šta), platim ti večeru u restoranu po tvom izboru.

:thumbsup:
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

Offline emirharley

« Odgovori #38 u: 27 Listopada 2008, 09:55:12 »
Sve OK, hvala na pomirljivom tonu.

Tura je na meni, vazno je stvari u pocetku razjasniti. Vec i ptice na grani znaju da sam ja osjetljiv kada me netko proziva te za ovo, te za ono. Volim da diskutiram o forumskim stvarima, ali ne volim o osobnim, osim sa ljudima koji me privatno jako dobro poznaju, jer jbga sve se moze pogresno protumaciti i zato je bolje biti na distanci sa privatnim komentarima. :occasion:

« Odgovori #39 u: 27 Listopada 2008, 10:17:24 »
za pamet znam ali nisam bas siguran za kvalitetu :think:

Ne diraj se u H-D.  :mrgreen:
Donijet cemo dijelove kad budemo skoknuli do Kine. :joy:
2 Emir : Taiwan je jos dio Kine...  ;)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #40 u: 27 Listopada 2008, 17:54:44 »
Nije mi jasan ovaj Stijepo:  ubi se od pljuvanja po Harley-Davidsonu.

Recimo prijatelju ovako:
a tko ne bi kada se tako palis  :joy: (iako su postovi u pocetku bili nastavak lokalnog impicavanja mojih prijatelja harleyasa),
plus
fakat je cinjenica da je harley stvorio jak imid na konat onoga sto ne valja (mislim na tehnoloski razvoj samoga motora).
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #41 u: 27 Listopada 2008, 18:00:02 »
Sto se tice BMW-a, ne valja toliko koliko sam ga platio jer sam ga uzeo da bude vozi i ne misli (ne volim cackati vec se voziti, nacackao sam se po onim prvim motorinima). Ispada da svi imamo poprilicno problema za solde koje smo dali. Ipak za ono sto mi sluzi ne vidim momentalno alternativu.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #42 u: 27 Listopada 2008, 18:10:44 »
Evo ja danas promijenio ulje filtere plocice sad narednih 6000 nemam sto radit :)
2 stijepo:vrati se lijepo na japanca ipak je najpouzdaniji :D

« Odgovori #43 u: 27 Listopada 2008, 18:23:23 »
Evo ja danas promijenio ulje filtere plocice sad narednih 6000 nemam sto radit :)
2 stijepo:vrati se lijepo na japanca ipak je najpouzdaniji :D

Jes ti kokota. Koliko se sjecam i tvoja fazerica je imala neki recall. A i one 2 Yamahe sto sam ih imao nisu bile vazda "zdrave". I sto impicavas kada znas da imam namjeru siriti vozni park na japance.
« Zadnja izmjena: 27 Listopada 2008, 19:00:46 od 900rr »

Offline Nix

« Odgovori #44 u: 27 Listopada 2008, 18:26:35 »
Vickova yamaha nije imala recall koliko znam.To je ova s2 poboljšana verzija.Straije su imale recall radi tps-a.
Free Rider

Tetkica racing team