Evo da se i ja javim. Bog nas je zaista blagoslovio ovakvim podnebljem i ovakim ljepotama i zanimljivostima. Zaista vam svima moze biti zao koji niste jucer ili koji necete danas u djir bilo gdje po nasoj zupaniji. Meni je ovo jucer bilo pravo otkrice. Samo dva do tri km od Zatona usli smo u takvu bjelogoricnu sumu koju srecom nije progutao nijedan pozar, da sam mislio da sam u srcu Papuka ili nekog drugaog dijela Slavonije. Hrastovi luznjak po metar u promjeru debla. Necuveno za ovo nase podneblje. Sve asfaltirani putici , na desetke njih vode u najzabitnije zaseoke na vrhovima brda, a pogled prema moru fantastican. U ugodnom drustvu zaista vrhunski dozivljaj. Jedino sto me je malo zasmetalo je gomila starih i zapustenih automobila svih marki i vremenskog razdoblja. Cak smo naletili i na Libertasov bus, vespu indijku , nekolicinu fica, Wartburga itd, sve zapusteno , gnjilo i gotovo ekoloski skandalozno. Popili smo po pivicu dvije i polako se vratili mirni i zadovoljni svojim kucama i ne sramim se priznati da mi je sa Vespom bilo jednako lijepo ili cak ljepse nego sa pravim -macho- motorom