Autor Tema: pozdrav svima....  (Posjeta: 7345 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

pozdrav svima....
« Odgovori #30 u: 13 Ožujka 2006, 11:46:24 »
Citat: "Laske"
b.o.z.o. ne ljuti admina, tek si došo ! moraš se ulizivat ovako ko i ja !   :lol:  :lol:  :lol:
Ali, ne stvarno, ljudi su u pravu ! Dobro su te pitali bili uopće izlazio iz kuće da voziš APN-a ? Pa nisi jedini skuteraš ovdje, a koliko vidim svi su ravnopravni u diskusijama i niko nikoga ne zahebava zbog toga što vozi...

Btw. i ja sam tek došao, pa ne znam ko bi kome trebao izrazit dobordošlicu... he he
anyway welcome...
 :D
brate necu se nikome ulizivat...niti ikoga tu ljutim...fino pise motor...nepise sta vozim tako da je jednostavno ikoga boli briga sta sam ja tu stavia...i kao prvo ja se ne sramimonoga cega vozim nego sam samo komentira sto m je netko rekao da je vtr dobar izbor...stoga moja stvar sta cu napisati...nezanm bas da ikoga tim vrjedam omaalovazavam ili prijetim...ocu li pisat istinu ili laz moja stvar...ne krsim nikakva pravila...
..da je Isus iz Komina bia,niko ga razapet ne bi smia...
prodajem samsung d900-novi s garancijom za

pozdrav svima....
« Odgovori #31 u: 13 Ožujka 2006, 16:21:41 »
Pa da nigdje ne piše....niti ikoga vrjeđa ......piši ti i rsv mille što se mene tiče....ali kad se ustanovi da to nije to...kad ti dođe neki user zamoliti za pomoć jer ima kao isti motor...što ćeš mu ti reći???
Samo će te ljudi počet izbjegavat.... :(

pozdrav svima....
« Odgovori #32 u: 13 Ožujka 2006, 16:24:36 »
Bozo Bozo,vozio je on i vise od SP2,i pada je,jos dok je bio klinjo!!!
Srusio je CBR 1100 XX od starog mu u hodniku pri brzini od 0.5 km/h!!Sta bi mu vi napravili da ste mu roditelji,srecom nije bilo ni ogrebotine,al znam da je njemu bilo gadno,a nije ni kacigu nosio!!!

Bozo malo se stasaj,i stavi zenita tamo,pa da ga bude slatko prominit kad kupis sta nova!!!
Zna se da je ono za sta vozis!
...

pozdrav svima....
« Odgovori #33 u: 13 Ožujka 2006, 19:42:21 »
Citat: "OliveRR"
Bozo Bozo,vozio je on i vise od SP2,i pada je,jos dok je bio klinjo!!!
Srusio je CBR 1100 XX od starog mu u hodniku pri brzini od 0.5 km/h!!Sta bi mu vi napravili da ste mu roditelji,srecom nije bilo ni ogrebotine,al znam da je njemu bilo gadno,a nije ni kacigu nosio!!!

Bozo malo se stasaj,i stavi zenita tamo,pa da ga bude slatko prominit kad kupis sta nova!!!
Zna se da je ono za sta vozis!
ma nije pri 0.5 nego dok sam parkiravo...nemoj tako...nemoj sad moje padove ode iznosit :D nije feeeeeer...pa ima meni u potpisu sta vozim a zasto se nikako potpis ne pokazuje--neznam iako je oznacen da se doda...

pozdrav svima....
« Odgovori #34 u: 13 Ožujka 2006, 19:45:59 »
JESTE SAD SRETNIIII

Offline aurellie

pozdrav svima....
« Odgovori #35 u: 13 Ožujka 2006, 19:46:18 »
Nađi u opcijama
Uvijek dodaj moj potpis:     
i to označi sa yes

No ono što voziš stavi u polje koje služi za to. Ne zaboravi da nema stavljanja slika u potpis.

The machine spirit is with me!

pozdrav svima....
« Odgovori #36 u: 13 Ožujka 2006, 21:17:46 »
welcome... 8)

pozdrav svima....
« Odgovori #37 u: 13 Ožujka 2006, 21:49:57 »
Dobro dosao
Ali moram ti odma reci da si malo tvrdoglav.
OliveRR,urgiraj!!!!!!
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

pozdrav svima....
« Odgovori #38 u: 13 Ožujka 2006, 22:04:13 »
Niksa neboj se,vec jesam!!! :D
...

pozdrav svima....
« Odgovori #39 u: 14 Ožujka 2006, 11:06:36 »
Citat: "aurellie"
Na?i u opcijama
Uvijek dodaj moj potpis:     
i to označi sa yes

No ono što voziš stavi u polje koje služi za to. Ne zaboravi da nema stavljanja slika u potpis.
ma nije slika u potpisu i oznaceno mi je cim sam se prvi put logira da mi uvjek prikaze potpis i opeet nista...neznam zasto al na drugim forumima mi redovito bude....