Opcija je: "Nema ljutiš".
I zaista, to je tako, tko hoce - hoce, tko nece - nece i nema niti u snu nekog prigovaranja ili nesto. To nije cilj niti ima smisla. Podrzavam ovu ideju samo zato sto sam to naucio na nekim dugim mjestima.
Evo ponovicu: clan sam najveceg svjetskog Harley foruma koji ima veliku bazu podataka, sta god ti treba bilo da se radi o masini, o izduvnom sistemu, o....ne znam ti ja o cemu, tamo mozes naci odgovor. Bio sam clan kao i svatko drugi. Jedna od opcija je Premium Member - nitko nitkoga ne tjera ili nesto zamjera, jednostavno ako covjek misli da treba da finansijski podrzi forum, to moze i uciniti. Nije to nikakva niti moralna niti materijalna obaveza. Ja sam postavio mnogo pitanja na tom forumu, naucio sam mnogo o rekalibraciji sto mi je mnoooogo pomoglo jer zivim Bogu iza nogu i nemam koga da pitam. Saznao sam kako da nabavim dijelove tri puta jeftinije nego kod dilera. Stekao sam prijatelje koji su dolazili u Sarajevo i kod kojih ja idem u USA. Sta jos da kazem? Minimum sto ja mogu uraditi je da uplatim tih je*enih 15 $ kao pomoc, kao zahvalnost sto su me prihvatili i sto sam dobio - mnogo.
Jasno je da DU-moto Forum nema taj kapacitet, ali ja sam uvijek gravitirao Makarskoj rivijeri, Brela u prvom redu. Kad vidi novosti: ja odjednom imam nekoliko zaista dobrih prijatelja u Dubrovniku, a Boga mi i u Baru, nekima od njih bih mogao i krvave ruke pokazati.
Sta sam ja uradio da bih dobio sve to? Nista, osim da budem to sto jesam. Ali zahvaliti se Forumu, to mi cini posebno zadovoljstvo i to je minimum sto mogu uraditi.
Opet kazem, "Just sayin......"