Autor Tema: Muzika za vrijeme voznje  (Posjeta: 2971 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Muzika za vrijeme voznje
« u: 13 Rujna 2008, 19:10:34 »
Da li volite da slusate muziku za vrijeme voznje? Neki bikeri imaju "head-set" oliti male slusalice sto se stave u usi i vole da slusaju muziku, neki tipovi motocikala imaju ugradjenu stereo opremu, i.e. pojacala i zvucnike....sve sam to probao i nekako mi se ne dopada, a pogotovo ne volim slusalice u usima dok vozim. Jos sam starog kova i volim zvuk vjetra i auspuha. Razmislajo sam cijelu proslu zimu da ugradim zvucnike i pojacalo, no odustao sam....svidja mi se da zjakam okolo i da odmaram, kako sam rekao, uz zvuk vjetra i zvuk auspuha........

P.S. Naravno, misli se na moto-voznju, a ne na auto-voznju, sto je sasvim druga prica....

Odg: Muzika za vrijeme voznje
« Odgovori #1 u: 13 Rujna 2008, 21:53:32 »
ja masu puta slusam mp3 dok vozim i prva liga mi je, doduse sve na kratke pruge jer slusalice pocnu globit nakon nekog vremena, zato je tu head set za duze pruge ili ti ga one male silikonske slusalice sto su potpuno u uhu pa necujes nista osim mjuze, zato ipak mislim da je head set bolji.. :thumbsup:

Offline aurellie

« Odgovori #2 u: 13 Rujna 2008, 22:26:37 »
Jednom i više nikad. čepići za uši na duže/brže ture, ili na grobniku. A sa MP3 ne čujem ništa, pa tako ni eventualnu opasnost :) Treba imat oči (i uši) i na guzici a mp3 sigurno tome ne pomaže

The machine spirit is with me!

« Odgovori #3 u: 14 Rujna 2008, 00:39:02 »
Jednom i više nikad. čepići za uši na duže/brže ture, ili na grobniku. A sa MP3 ne čujem ništa, pa tako ni eventualnu opasnost :) Treba imat oči (i uši) i na guzici a mp3 sigurno tome ne pomaže
trebaju li ti cepici za te usi na guzici :think: [smilie=lolroll]
...samo na duze ture :doh:
ili su to one skrach skrach usi :think: [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
slazem se donekle s tobom, ali gusti su gusti!
[smilie=mcbiker]

« Odgovori #4 u: 14 Rujna 2008, 00:53:57 »
ja sam probao jedan put(rekao mi prijatelj da je zakon)i nije mi se svidjelo,ne koncentriraš se na vožnju i te osnovne stvari

Offline Laske

« Odgovori #5 u: 14 Rujna 2008, 15:59:03 »
Ovo ljeto sam vozio sa otvorenom kacigom i kada sam ne davno počeo ponovno koristiti zatvorenu prestravio sam se koliko lošije čujem nego sa otvorenom ! Tako da nikakva muzika direktno na ušima ne dolazi u obzir ! Jedino zvuči lijepo slušati muziku na Gold Wingu...  :thumbsup:
Laske

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #6 u: 14 Rujna 2008, 16:00:58 »
I u autu mi dop..di nakon 15-20min a na motoru neka fala..... spufna se sasvim dovoljno čuje  :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #7 u: 14 Rujna 2008, 16:41:34 »

:thumbsup:

Glazba doma u poltroni.

Kada sam na motorinu glazba su svi zvukovi sto donosi voznja. Jos kada i sam motor ima dobar zvuk: kud' ces bolje.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #8 u: 14 Rujna 2008, 19:05:47 »
:thumbsup:

Glazba doma u poltroni.

Kada sam na motorinu glazba su svi zvukovi sto donosi voznja. Jos kada i sam motor ima dobar zvuk: kud' ces bolje.
Upravo tako.
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #9 u: 15 Rujna 2008, 19:20:42 »
Provo sam par puta na jedno uho,ali nije mi gust.

« Odgovori #10 u: 16 Rujna 2008, 13:10:33 »
ma možeš i burek jest dok voziš(neke šabane vidio po gradu)...ali ..zaBoga! :shock:

« Odgovori #11 u: 16 Rujna 2008, 18:56:23 »
ma možeš i burek jest dok voziš(neke šabane vidio po gradu)...ali ..zaBoga! :shock:
[smilie=lolroll] pod kacigom!?

« Odgovori #12 u: 16 Rujna 2008, 19:46:21 »
[smilie=lolroll] pod kacigom!?
to su oni šabani koji ne nose kacigu [smilie=lol]
e nadam se da ću probat uslikat :yes:

« Odgovori #13 u: 16 Rujna 2008, 22:49:39 »
kus bolje mjuze od dva cilindra....nema veze na kolko obrtaja :biker2:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

« Odgovori #14 u: 17 Rujna 2008, 20:41:42 »
Jesu li "sabani" isto sto i krkani?  :big_smile:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)