Bilo je odlično, ali tako je svaki put, pa i nije nešto novo !!!

Starost i godine uz redoviti "netrening" čine svoje, tako da sam ja bio poprilično umoran već prvi dan ! Tu su se iskazala trojica mladića koji se nisu "dali" umoriti - Pasko, Miljas i "mali" Lolo - taj može uvijek !!!
Vremena su bila dobra, k...c dobra, odlična ! Miljas je odlično odvozio (1.45.xx) a još ima za napredovati kad malo popravi položaj na motoru, Pasko (1.49.xx ili 1.48.xx, nisam siguran), Toni je mislim s vremenima kao Pasko, Lolo 1.38, ali trebalo je vidjeti dvije vrhunske utrke koje je odvozio u subotu i nedjelju. Nije imao nikad bolji start, a jedino nam je svima žao što mu je zaostali vozač kojeg je prestizao za cijeli krug "sredio" po svemu zasluženo 3.mjesto u žestokoj konkurenciji ! Vučko ko Vučko, slab start i onda hvataj koga uhvatiš! Spustio vrijeme na 1.40.xx, naprestizao se, osvojio 3.mjesto,a sve bi bilo bilo i još bolje da je start bio bolji ! Super je bilo gledati njegov napredak u utrci ! Branko je napravio vrijeme od 1.45.xx i taman da će se "staviti" opekao se u boksu na auspuh svog mlinca ! Ili se pokvari Ducati ili vozač, našalili smo se malo, a Branko je utjehu našao u lijepom mačku kojeg je iz Rijeke doveo u Dubrovnik ! Buba i ja smo, naravno, klasa za sebe !

Naked je obojici zabavno voziti i dobro smo se isprestizali. Malo smo se i "stavili" pa smo popravili osobna vremena. Buba je spustio na 1.52.9x, a ja došao do 1.50.16. Malo sam žalio za tih 17 stotinki jer bi 1.49.99 bilo oku ugodnije ali... super je i ovo !!! To je što se vremena na stazi tiče !
Jedva čekamo 10. mjesec i novi happening !