Autor Tema: MK Libertas Riders Party 2008.  (Posjeta: 5856 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
MK Libertas Riders Party 2008.
« u: 11 Svibnja 2008, 19:01:06 »
Evo samo otvaram temu da netko stavi slike. Žao mi je što nisam imao foto aparat da zabilježim performance koji je imao Stole sa striptizetom, ali valjda netko ima koju sliku.

A dojmovi...
ZA: dobra svirka, čašćenje na ulazu (rakijica), veliki broj stolova i klupa (natkrivenih), nije se previše čekalo na piće (3 šanka na relativno malom prostoru), lokacija uz more
PROTIV: nije bilo besplatnog graha/gulaša nakon defilea (mnogi su zamjerili), pucačina iz auspuha nekih neandertalaca od koje se nije čuo ni band na bini (što je, je li, već normalno), loša organizacija moto igara (možda je krivnja u premalom broju prijavljenih), lokacija uz more ali prašine kao u kamenolomu

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Odg: MK Libertas Riders Party 2008.
« Odgovori #1 u: 11 Svibnja 2008, 19:33:31 »
Primjetih da je Niksa slikavao dogadjanja...
Band je bio vrhunski,pogotovo Gruhak sa svojim solo gitaristom...
A za mijesano pice se trebao staviti jos jedan sank jer se cekalo podosta...
Ali bilo je svega lijepoga i dobre zabave!  :yes: :thumbsup: :occasion:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

niksa

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #3 u: 11 Svibnja 2008, 21:28:39 »
Gruhak je  :klanjase: kao sto se i znalo  :thumbsup:
 Da,cudi me za mezzu iza defile-a i loš odaziv na moto igre a Grgi čestitke na 1om mjestu u sporoj vožnji.
 Piva je bila dobra dok je cola bila u ledenom stanju pa je trebalo topit (hvala đekiju na zajebu a ko mi je kriv ka pivu nisam narucio  [smilie=lol] )
 Sto se tice pucanja iz auspuha to je jedna očito popratna pojava nekih ljudi a meni se osobno i nesviđa no 100 žena 200sisa  :mrgreen:
 Zabava je bila dobra (tako je vazda kad su nomadi na okupu)a tu nam je bio i Emir :thumbsup:

Uglavnom možda sam previse očekivao al party je bio zadovoljavajuc. A mnogi se pitaju gdje su oni stari pravi bikeri kojima kilometraža nepredstavlja problem :shock:
 Striptizetu nisam vele gledao al po viđenome je za 5icu  :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #4 u: 11 Svibnja 2008, 22:09:17 »
Rookie,tko ti je kriv kad naručuješ kolu.da si pio pivu bilo bi ih još hladnih i mukte.Dado,ne ideš na prave susrete(tuzla,Mostar,Hvar itd)gdje bez turiranja,pucanja i paljenja guma nije susret.Sreća da nikome nije palo na pamet palit gumu jer bi bilo svega.Eto,ja sam pomogo kao i svaki put a pogotovo Libertasima koji su organizirali susret nakon dosta vremena.Dojmovi su sljedeći;odličan za posjetu i podršku naših klubova,vrlo dobar za smještaj i organizaciju,dobar za piće i nedovoljan za hranu.Što se tiče striptiza u zadnje je vrijeme to posto erotik šou pa se svašta gura svugdje  :lol: i mi starci smo se zaželjeli onog pravog rustikalnog striptiza kojeg je ovaj put Stole obogatio(sad spava u kombiju) [smilie=lolroll]i Gruhaci mada ih ja pljujem jer ih poznam od početka su bili fantastični.Sve je prošlo bez najmanjeg incidenta i bilo je vrlo posjećeno dakle  :thumbsup:
nisam brz,ali sti¾em

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #5 u: 11 Svibnja 2008, 22:57:28 »
kod mene ima puno slika od striptizete (cak sam sad i nagluha na jedno uho zbog toga  :namrgodjen:)

al ne znam sta od svega toga smije u javnost  :mrgreen: :big_smile:
..........na hladnom sjeveru

Offline aurellie

« Odgovori #6 u: 11 Svibnja 2008, 23:14:55 »
Ja sam vidio jednu sisu  ;D jer smo stigli kad se oblačila. Ali dobro je cura plesala i sigurno je bilo lijepo za vidit a ne one gadosti od prije

The machine spirit is with me!

« Odgovori #7 u: 12 Svibnja 2008, 14:56:38 »
Stole svakako  :lol:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #8 u: 13 Svibnja 2008, 13:18:08 »
đe ste legende! Ajde, ako neko želi podijeliti dobre slike sa susreta neka mi ih pošalje da ih stavim u galeriju na stranice kluba.

cobra4picasa@gmail.com

niksa

« Odgovori #9 u: 13 Svibnja 2008, 18:46:34 »
đe ste legende! Ajde, ako neko želi podijeliti dobre slike sa susreta neka mi ih pošalje da ih stavim u galeriju na stranice kluba.

meni je ova najbolja

« Odgovori #10 u: 13 Svibnja 2008, 20:20:19 »

« Odgovori #11 u: 14 Svibnja 2008, 20:33:15 »
video
[youtube=425,350]RRgMYYG_G4I&fmt=18[/youtube]

« Odgovori #12 u: 14 Svibnja 2008, 22:23:12 »
muzika i ambijent uz more ODLIčNO,klopa  MOGLI SU SE BOLJE POTRUDITI. :thumbsup:
The Art of Motorcycle.....

« Odgovori #13 u: 15 Svibnja 2008, 21:21:38 »
Kao tajnik MK Libertas Ridersa duboko se ispričavam svima zbog hrane koja je doista bila ispod svakog nivoa. Nažalost i ove godine izigran je dogovor, ovaj put sa Ramijem o tome kakva hrana treba biti.Desetak puta smo naglasili da cijena toliko nije važna koliko je važno da porcija bude ukusna i pristojna. Ali valjda je pohlepa jača pa smo tako umjesto sočnih hamburgera i deset čevapa ili pet kobasica u porciji te srdela na gradelama dobili minijaturne pljeskavice kakve u životu nisam vidio. U petak smo odmah intervenirali pa je cijena u subotu smanjena umjesto sa 20 na 15 kuna no rezultat je bio katastrofalan pa su roštilji umalo završili u moru. Što je najgore hamburgerima je bilo više soje nego mesa. Doista jadno i bijedno. Kako smo se i ove godine "opekli" sa hranom odlučili smo slijedeće godine i to uzeti u svoje ruke. Dakle na idućem Beach partyu hrana će biti na nivou a biti će ispravljeni i još neki propusti poput marende nakon defilea i bolje zabave na moto igrama. Što se tiće osiguranja ceste na ulazu u kamp na vrijeme smo obavijetili Županijske ceste no nakon susreta stigao je odgovor da su za to nadležne Hrvatske ceste i to direkcija u Zagrebu!? Da ne povjeruješ. I dalje nam nije jasno zbog čega policija nije osiguravala defile jer sam osobno bio na razgovoru i predao vrijeme i mjesto početka te rutu defilea. Inače, klub je jako zadovoljan odazivom bikera posebice jer smo pet godina bili izvan moto scene što se tiće susreta. Posebno nam je drago da se odazvalao čak 40 klubova iz cijele Hrvatske od Vukovara do Konavala, BiH i Slovenije a ponosni smo da se u kampu nije dogodio niti jedan incident kao i na to što niti jedan biker nije imao prometnu nezgodu.Kako je naš susret imao humanitarni karakter treba reći da je od ulaznica koje bikeri tradicionalno nisu trebali plaćati prikupljeno 5000 kuna za opremnje zubne ambulante za djecu sa posebnim potrebama. Stoga, Libertasi već sada za iduću godinu najavljuju još bolji i veći Beach party.
Brz sam pa nisam dosadan

Offline f6

« Odgovori #14 u: 15 Svibnja 2008, 21:27:19 »
Dobrovoljno se javljam za člana komisije za odabir pripređivača hrane  :food: :peace:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili