Autor Tema: rus i amerikanac oci u oci... (samo za one koji mogu podnjeti rucni rad)  (Posjeta: 2700 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rusija, velika zemlja, i Amerika kazu... Crna Gora je tek zemlja jer tamo su se susrele ove dvije sile...

Kazaljke su se vratile, u doba hladnog rata smo... U Budvi se odlucuje koja sila ce biti jaca...

Prvo odmeravanje snaga preko rezervoara...

kako to izgleda iz daljine

nekako se okrecem Amerikancu

No, onda je nastupila druga runda, kako zvuci slabasni S&S od 1600 kubika sa nekakvim otvorenim topovima vristeci orao
mada ni rus iz jednog cilindra i 350 ccm nije zaostajao, ipak je to najveci serijski dvotaktni jednocilindras...

Hm...

Neka mi zamjere ljubitelji ruske tehnike, ali ja ipak sjedam sa ogromnim zadovoljstvom na amerikanca

mada ja kao djete nastolo u doba socijalizma ne razumijem ove kapitalisticke sprave, pa samim tim i ne snalazim se pronalazenjem neutrala

i onda nalazim gomilu zamjerki, pogledaj tu nesimetriju, sa jedne strane izduvi, sa druge bisaga, mislim, stvarno...

Evo jedna fotografija (od mnogih) tamo nekog mopeda...

Eh, da, hladni rat je gotov, a pobjeda je... ma, to su sada uglavnom zajednicke voznje

[smilie=lol] [smilie=lol] hahha! odličan topic! baš sam se lagano nasmijao  ;D :thumbsup:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Meni je bolji Rus  :yes:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

meni su oba ista
zastarjela tehnologija, pojelo ih vrijeme
hrana za nostalgičare
CIKLAMA

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
 :think:

Dopada mi se kako je šiven US sic...

I ... to bi bilo to.

;)

Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

Oba dva su dobra!  :thumbsup: Lijepo bi mi stala u garazi!  :big_smile:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Amerikenjac je po meni bolji!!! :cool2:

:think:
 ???
 :shock:
 [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)