Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: "Dado"To je opet u terminu Motohappeninga na Grobniku, a kako sada stvari stoje Plastičari će na Grobnik jer imamo u planu vozit ovu utrku forumaša sa motori.hr što organizira Saša :headbang: I ja,i ja bi iso.Samo cu gledat.
To je opet u terminu Motohappeninga na Grobniku, a kako sada stvari stoje Plastičari će na Grobnik jer imamo u planu vozit ovu utrku forumaša sa motori.hr što organizira Saša
Pa sta cemo sad: Konavle ili Grobnik? Ha?
Citat: "NiksaRR"Odlicno,bit cu doma.Dolazim vjerojatno sa mojom malom zvjerkom,malim Harleyem.Emire,posramit ces se kad ga vidis.Bajac,ides li sa RR-om?Pa da....JA cu doc sa svojom yamahom, a pocketa cu zavezat nazat, pa kad dodem u konavle tamo cu se vozit, pa ce mo opitzdit utrku moze... Faberu uzmi i ti pocket.. pa ce nas bit vise.... :wink:
Odlicno,bit cu doma.Dolazim vjerojatno sa mojom malom zvjerkom,malim Harleyem.Emire,posramit ces se kad ga vidis.Bajac,ides li sa RR-om?
Citat: "Dado"To je opet u terminu Motohappeninga na Grobniku, a kako sada stvari stoje Plastičari će na Grobnik jer imamo u planu vozit ovu utrku forumaša sa motori.hr što organizira Saša Plastičari definitivno idu na Grobnik. Otvoren je novi topic na tu temu:http://www.du-moto.com/forum/viewtopic.php?p=6383#6383
....a i kada su moji skuteraši došli u mene sad na ljeto kad su vidjeli te naljke kažu da su čuli za vas(i u Zagrebu ste poznati! )
Citat: "Faber"....a i kada su moji skuteraši došli u mene sad na ljeto kad su vidjeli te naljke kažu da su čuli za vas(i u Zagrebu ste poznati! ) www.plasticari.com