Autor Tema: Padovi, lomovi i situacije  (Posjeta: 24868 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Padovi, lomovi i situacije
« Odgovori #90 u: 22 Travnja 2008, 10:34:10 »
Ovo je dobar primjer zasto ne volim skutere i zasto mislim da su skuteri "posast motociklistickog svijeta" 
Svatko moze kupiti jaci skuter nego sto su vozacke sposobnosti (dosta velika vecina) pa jurnjavom (pogotovo) kroz grad misle da su na GP-u.
Nije problem u skuterima, nego u glavama.
Osim toga, više po gradu (bar Splitu) divljaju piloti na R-ovima.
Kao što rekoh, nije problem u prometalu, nego u glavi.
Ja san npr. kupija motor (pardon, skuter) pod jedan iz potrebe, a pod dva za svoj gušt i vozim ga sukladno mojim i njegovim mogućnostima.
Guštam u vožnji i planiram tako dokli god buden moga.
Ne moram se nikome dokazivat.
A ako je nekome film živit brzo i umrit mlad, sretno mu bilo.
I pored svih vijenaca uz magistralu i po gradu, uvik će se nać mista za još jedan.
Neovisno o tome šta vozi.
« Zadnja izmjena: 22 Travnja 2008, 10:56:56 od Shepa »
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #91 u: 23 Travnja 2008, 10:04:24 »
Nije problem u skuterima, nego u glavama.

Obicno "odredene" glave dolaze uz skutere - cast izuzecima i potrebitima (slazem se da se po gradu lakse ide sa skuterom + jeftinije je).
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #92 u: 23 Travnja 2008, 11:21:36 »
Obicno "odredene" glave dolaze uz skutere - cast izuzecima i potrebitima (slazem se da se po gradu lakse ide sa skuterom + jeftinije je).
Sve je u redu, ali odgovorno tvrdim da je veliki broj iskompleksiranih majmuna i među vlasnicima R-ova, koji onda svoje komplekse liječe po gradskim ulicama.
Takvima "facama" preporučam da se umisto kurčenja po gradu i maltretiranja svega živog odu kurčit po Grobniku ako imaju muda.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #93 u: 23 Travnja 2008, 13:28:47 »
Malo je 16 godišnjaka koji odmah sjednu na R motor...

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #94 u: 23 Travnja 2008, 14:03:44 »
Malo je 16 godišnjaka koji odmah sjednu na R motor...
U Splitu ih ima, ne boj se. Pretvorba i privatizacija... sinovi raznih "poduzetnika".
Možda ne baš sa 16 godina, ali sa nepunih 18 definitivno.
I nije stvar u godinama, ima debila koji nikad ne nauče.

U svakom slučaju, ne želim se prepucavat i skretat sa teme, jer mislim da se u osnovi slažemo.
Samo me malo pecnuo (po meni nepotreban) animozitet prema skuterima.

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #95 u: 23 Travnja 2008, 14:23:19 »
nije prema skuterima, nego vise prema neodgojenim, nezrelim i razmazenim mulcima od 15-17 god, koji misle da su uhitili (nekog) za ja*a jer su im tatica i mamica kupili skuter...
(a mozda su i sami zaradili kakvu tisucu kuna preko ljeta, pa uzeli neku olupinu od skutera)
i naravno, nema se para za kacigu (ko je uostalom vidio kupovat kacigu), pa nece te vidjeti kako preko vojnovica prolazis na zadnjoj, iii kroz burbon, u suprotnom smijeru i to cak sa nogama na sicu...
..........na hladnom sjeveru

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #96 u: 23 Travnja 2008, 14:57:37 »
... a tek frajera kad te sa raspadnutim enerđijem pređe s desne strane   :evil: :killemall:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline aurellie

« Odgovori #97 u: 23 Travnja 2008, 15:09:22 »
užas!!

:mrgreen:

The machine spirit is with me!

Offline Luko

• ATAS, SH 150
« Odgovori #98 u: 23 Travnja 2008, 16:40:43 »
Vrhunac svega spomenutog su budale koje (bez iznimke skuteri ili R-ovi) voze s kacigom preko ruke :stupid:

« Odgovori #99 u: 23 Travnja 2008, 20:42:40 »
Vrhunac svega spomenutog su budale koje (bez iznimke skuteri ili R-ovi) voze s kacigom preko ruke :stupid:
Eh, pa ko bi ih prepozna da im je na glavi?...
Ovako kad prođu isprid kafića... žene odma vlaga, a muški slina...
Ali ako ništa, kad opletu, bar im neće stradat teniski lakat.
 :D :big_smile: :lol:

« Odgovori #100 u: 23 Travnja 2008, 21:06:30 »

A jeste li vidili one što nose kacigu "na glavi" ???
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Luko

• ATAS, SH 150
« Odgovori #101 u: 23 Travnja 2008, 22:40:56 »
Vidio juče jednoga preko Okružnoga, s kacigom na glavi umjesto s glavom u kacigi :shock:
Kćer bila sa mnom u autu i nikako djetetu objasnit koja je svrha takvog nošenja kacige :?:

« Odgovori #102 u: 24 Travnja 2008, 11:17:59 »
Neznam znaš li ti ali kako je meni jedan objasnio stvar je u tome da u pravilniku policije piše da se kaciga mora imat na glavi, kako je jeli oni i nose, pa im se nemože napisat prijava jer poštuju pravila!

Žao mi je što policajci ne naplačuju kazne za nepravilno vezane kopče ispod brade... Ako ima više od cenat lufta, kazna za nenošenje kacige... A već sam davno piso o onim tutama kojima sa skuteraša laprdaju nevezane vezice i gledaš kad će mu sletit s glave i doletit tebi...

Ma neka čini ko što hoče...
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #103 u: 24 Travnja 2008, 15:07:53 »
stoji sve to o kacigama i onim ko fol kacigama u kojima nije vruce ljeti itd. ali nije kaciga izmisljena bez veze ipak ''kaciga glavu čuva''-stara narodna. znam iz iskustva i da sam npr imao  neku tuticu na glavi sad nebih ovo ni pisao. a oni koji lijece komplekse na taj nacin....nemam komentara. ako nisi frajer i ako nemozes uhvatit neki komad(ispricavam se ljepsem spolu)bez motora onda ga j...
svemu mogu odoliti osim iskusenjima

« Odgovori #104 u: 25 Travnja 2008, 15:58:34 »
Samo me malo pecnuo (po meni nepotreban) animozitet prema skuterima.

Gore je ekipa sve rekla. FYI imam i ja skutercic u garazi (supruzin) iako cu ga se rijesiti cim joj kupim "pravi" motorin.

Animozitet mogu donekle opravdati (iako mislim da svako ima pravo na svoje misljenje koje se ne mora nuzno svidjeti drugima) time sto mi se svaki dan pod rotu ubaci  :thumbsdown: barem jedan nadobudni vlasnik skutera :killemall:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)