Pozdrav narode, sve tri trke su bile dobre i prvo bih cestitao onom malom u 125 za pobjedu sa slomljenom kljucnom kosti (podsjeca me na cini mi se Antona Tonija Manga koji je vozio sa slomljene obadvije kljucne kosti koliko se mogu sjetiti, ako grijesim nek me neko ispravi) isto tako i Pasiniju koji je uhvatio sto se moglo u pravom trenutku. Pregledao sam komentare na nekoliko foruma i uglavnom svi udaraju po Rosiju, nije moj favorit ali ljudi dvije godine unazad smo (vecina nas) komentarisali dobro vozi, bog je ili lud je i sto jos znam, ne moze ga svako voljet ali poslije toliko dobrih trka koje nam je pruzio mogli bi mu dati i malo podrske, sto se Stonera tice svaka cast, nijesam ljubitelj Dukatija pa vec ako dobro ide neka ide, isli su isto tako nekada Honda ili Yamaha a kad dobro ide onda ga treba i voziti a ovaj ga vozi bez greske, mozda za oko i ne bas lijepo ali sigurno dobro, e da naravno i debitanti su bili ubjedljivi, od Lorenza se ovo manje vise ocekivalo ali Doviciozo mnogo dobro. Pozdrav svima iz Durbana.