Autor Tema: Moto GP  (Posjeta: 365110 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Odg: Moto GP
« Odgovori #180 u: 29 Lipnja 2007, 21:14:50 »
Highlights sa kvalifikacija
[youtube=425,350]-sDzzLjZvYY[/youtube]

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #181 u: 30 Lipnja 2007, 07:12:24 »
moja prognoza ovaj put Rossi,Dani,Hopkins a Stoner tu negdje iza.Go!!!!!!!!!!!!!! Rossi

« Odgovori #182 u: 30 Lipnja 2007, 12:02:51 »
Je li ono Stoner u sljunku na warm upu?  :shock:
U 2 ure u Mirakula se gleda Moto Gp, metro bikeri, tko hoce,neka dođe.
« Zadnja izmjena: 30 Lipnja 2007, 12:09:12 od Vuka »
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #183 u: 30 Lipnja 2007, 21:11:42 »
Gdje ste sad stoneroljubci(Dado,NiksaRR,Desmo)Sve ste vidjeli,Upamtite,nikad niko bolji prije niti poslje od Rossija,pola sekunde brzi od Stonera skoro po svakom krugu pokazuje da mali nije ni pod nokat Rossiju.Nemojte se zavaravati,sekunda je velika,ovo ti je isti kao slalom,Tomba je bio najveci ikad i niko mu nije mogo nista a opet su ga stotinke djelile od ovih losijih.Sad samo gledajte kako ce ovo psihicki uticat na stonera,ode on u WSB kao i ostali a mozda cak i u penziju kao Sete.Dado imas mahanje od mene.Go!!!!!!!!!Rossi

« Odgovori #184 u: 30 Lipnja 2007, 21:18:05 »
To ja zovem masakr!  :joy:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #185 u: 30 Lipnja 2007, 21:21:48 »
To nije masakr,to je genocid.Go!!!!!!!!!!!!Rossi

Offline f6

« Odgovori #186 u: 30 Lipnja 2007, 21:30:07 »
Ma nebi se ja složio. Prihvačam da je Rossi još uvjek najači vozač ali ne potcjenjuj Stonera. On je onaj koji dolazi a Rossi odlazi. I sve će češće i češće pobjeđivati. Osim toga pokazao je i da je inteligentan vozač a to je neophodno da bi se ušlo među največe. Pa mislim da je i danas bio svjestan da je bolje drugo mjesto nego pad. Ipak, nije on taj koji do kraja sezone mora voziti na nož. Ja Stonera svrstavam na onu stranu na kojoj je i Rossi za razliku napr. Haydena za kojega smatram da, bez obzira što je bio svjetski prvak, nije među največim svjetskim vozačima. Napominjem to je moje skromno mišljenje
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #187 u: 30 Lipnja 2007, 21:38:08 »
Svasta se moze dogodit do kraja sezone.
Sjecate se prosle sezone,koliko je bodova prednosti imao Hayden pa je pobjedio samo sa 5 razlike.
Rossi je sigurno upisan u knjige povijesti,medju najboljima,mozda  cak i najbolji.
Nisam ja Stoneroljubac ali mali vozi ove sezone vrhunski i treba mu skinut kapu jer ne pada pred Rossiem kao Max,Sete i ostali.
Malo sam promijenio misljenje o Rossiju nakon sto sam procitao njegovu autobiografiju tako da mi je drago kad se promuci na stazi sa nekim drugim vozacem.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Dado

• *
« Odgovori #188 u: 30 Lipnja 2007, 21:46:51 »
Dragi moj Jasmine,

1. Previše dugo pratim moto GP (nisam propustio niti jednu jedinu utrku od 1992. kad sam nabavio satelitsku) da ne bih znao da je Rossi jedan, jedini i sigurno najveći vozač u povijesti. Mislim da sam već prije napisao da je vanzemaljac (pogledaj malo postove unazad). Ovdje se radi o tome da je prvenstvo postalo malo zanimljivije sa Stonerom što ne znači da sam stoneroljubac  :roll: (mada bi se po tvojoj teoriji moglo reći da ni ostali osim Rossija nisu Stoneru ni pod nokat  ;D )

2. Ovo će psihički utjecat na Stonera? Pa mali još nije napravio niti jednu grešku u ovoj sezoni bez obzira tko mu je "disao" za vratom u utrci.

3. Da te podsjetim da Casey ima 21 godinu, a u tim godinama se ne ide u WSBK, pogotovo kad si vodeći u MotoGP sa 21 bodom prednosti ispred vanzemaljca. Ako zanemarimo Rossija slijedeći obični smrtnik je na 66 bodova iza Stonera.

4. Sete je imao nesreću da je vozio u Rossijevo najbolje vrijeme, koje koliko god to nama svima bilo žao, pomalo prolazi i mislim da dolazi vrijeme mladih vozača kao što je Stoner, Hopkins, Pedrosa...

:wave:

« Odgovori #189 u: 30 Lipnja 2007, 21:49:56 »
To f6:Rossi je jos uvjek mlad i neodlazi nigdje.A to sto Stoner nije htjeo rizikovat da padne to je bilo u zdanja dva kruga kad je vidio da nemoze nista,a sta je bilo do tad,Rossi sa 11 mjesta da ga stigne i ostavi dvije sekunde iza.                                                         To NiksaRR:a sto pise u autobiografiji?

« Odgovori #190 u: 30 Lipnja 2007, 21:55:59 »
Sa 21god se neide u WSB osim ako imas nalaz od DOKTORA A kad to nije Roosijevo najbolje vrijeme,on je najbolji oduvjek i bit ce sve dok on neodluci da ode.Ja mislim da Stoner treba jaci motor :lol:

« Odgovori #191 u: 30 Lipnja 2007, 22:02:09 »
Ovo će psihički utjecat na Stonera? Pa mali još nije napravio niti jednu grešku u ovoj sezoni bez obzira tko mu je "disao" za vratom u utrc  To je zto sto je mlad,sa 19god je najbolje otic u rat.nije stvar to sto je on dobar ove sezone,nego mozeli to ponovit 3,4,5 puta zaredom.Primjer Hayden

Offline Dado

• *
« Odgovori #192 u: 30 Lipnja 2007, 22:13:51 »
Sa 21god se neide u WSB osim ako imas nalaz od DOKTORA A kad to nije Roosijevo najbolje vrijeme,on je najbolji oduvjek i bit ce sve dok on neodluci da ode.Ja mislim da Stoner treba jaci motor :lol:
Je li to hoćeš reći da Rossi još ima istu motivaciju kao prije.
Možda kad bi prešao recimo u Kawasaki...
Ovako ga malo više zanima rally, pa F1...
Sad mu je Stoner super došao da malo ozbiljnije vozi i motor  :mrgreen:

Offline Dado

• *
« Odgovori #193 u: 30 Lipnja 2007, 22:19:32 »
Ovo će psihički utjecat na Stonera? Pa mali još nije napravio niti jednu grešku u ovoj sezoni bez obzira tko mu je "disao" za vratom u utrc  To je zto sto je mlad,sa 19god je najbolje otic u rat.nije stvar to sto je on dobar ove sezone,nego mozeli to ponovit 3,4,5 puta zaredom.Primjer Hayden

Moraš se malo dogovorit sam sa sobom.  ;D Je li Stoner psihički stabilan ili nestabilan? Maloprije je bio nestabilan, a sad objašnjavaš zašto je stabilan  :mrgreen:

Primjer Hayden? Koliko je Hayden imao pobjeda prošle sezone kad je osvojio prvenstvo? Aj pogledaj, pa onda pogledaj koliko sad pobjeda na pola sezone ima Stoner.

« Odgovori #194 u: 30 Lipnja 2007, 22:31:12 »
Ma ja kazem da je on jos uvjek stabilan ali ste ga ceka 'dole niz cestu'ostaje da se vidi.A sto se tice Haydena,nisam ni govorio o pobjedama,on je takticki odvozio proslu sezonu sto mu ne uspjeva u ovoj.A to da Rossija Stoner motivise,mozda jer nije toliko los kao ostali ali ipak ovo danas je dokaz ako Rossi nema problema sa gumama i motor ga slusa onda ni silna snaga Ducatija nepomaze.Hajde mi reci iskreno da svi voze iste motore sa istim gumama sta mislis koji bi pojedinac za krug uzimao ostale,sta mislis?