Autor Tema: Moto GP  (Posjeta: 364436 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Moto GP
« Odgovori #1725 u: 12 Travnja 2016, 23:00:45 »
Gospar koss shvacam ja vas,,i ja bi volio da je tako al jednostavno kad je neciji zenit prosao nema nazad.. neka slicna prica kao sa Mirkom Filipovicem, velikan jednog sporta,obiljezio jednu eru u povjesti ali nije znao kad treba reci dosta..nego je pustio tamo kojekavke netalentirane i nadopingirane budale da ga mlate umjesto da ode u mirovinu i bude kralj gdje god da se pojavi..a ovako sta je napravio? Iz ocaja se poceo i on lupat dopingom jer nemoze vise pratit napor borbi i napravio budalstinu od sebe,bacio mrlju na velicanstvenu karijeru i sta sad?
Jos prije par god je pljuvao po Alisteru Overemu da nije sportas vec narkoman da bi za 2-3 god on isti uzimao steroide..
Ode u siroko al brijem da shvacate sto pokusavam rec,treba znat stati i rec dosta kad je dosta..
Press F1 to Start

« Odgovori #1726 u: 13 Travnja 2016, 09:39:35 »
Kriva usporedba.
Rossia su davno otpisali, a on zamalo uzeo titulu. Jes da mu je sve teže i teže ali nije
osvajao svaku  i kad je bio u naponu snage.
Što bi rekli onda za Pedrosu. Taj se trebao ostaviti davno motora.
Samo prvenstvo je i jednim dijelom atraktivno zbog Rossia jer svako malo nešto vrhunski izvede. Rijetko ko napada onako Marka Prča u prvom dijelu predprošle utrke.  Dok god osvaja postolja zašto da ne.
Ako ćeš ga uspoređivati sa nekom veličinom borilačkog sporta onda to može biti Muhamed Ali.  :D
MK Unbelievable riders Dubrovnik

Moto GP
« Odgovori #1727 u: 13 Travnja 2016, 10:27:13 »
Rossia su davno otpisali, a on zamalo uzeo titulu.

Iz razloga sto je bio konstantan,pobjedio je 4 utrke,manje i od Marqueza koji je zaosto 100 bodova... Ja nikad necu moc gledat motoGP ko da je sah i brojit bodove, gledam trku za trku i ko pobjediva jer prvenstvo mozes uzet bez i jedne pobjede... Bilo bi steta da ga je uzo ispred Lorenza koji je pobjedio duplo vise utrka od njega...

I sad je dobar,iznadprosjecno i bolje da je tu...ali nije materijal za pobjedivanje...
« Zadnja izmjena: 13 Travnja 2016, 11:22:04 od osigurac »
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #1728 u: 13 Travnja 2016, 12:10:58 »
Moje misljenje je da je bas prava usporedba,i Mirka su otpisali davno a on 2015- te uzme pojas na onoj K1 priredbi u Zg :good2:
Ja bi iskreno volio da sve sto vi govorite i pisete iz vasih usta direkt u bozije usi.. vise od desetljeca skoro dva gledam i obozavam rossia i tesko mi pada kad vidim da je netko toliko nadmocan nad njim,a po svemu vidjenom imam osjecaj da ga MM moze pobjedit iz zajebancije
Sam sebi drzim palceve da budem u krivu...nadam se da cete me na kraju sezone isprdat i podsjetit na ove moje postove s pocetka sezone,dao Bog :drinks:
Press F1 to Start

« Odgovori #1729 u: 13 Travnja 2016, 13:14:38 »
Ne znam što ima uči u Božje uši jer ja nisam nigdje napisao da će Rossi biti prvak ili da će sve rasturiti. Normalno, navijam i želim mu sve najbolje.
čovjek uživa voziti, publika ga obožava, penje se na postolja i vazd ga je atraktivno gledati.

I Rossi je pobjednik kojekakvih priredaba između ostalog i ove godine četverostruki prvak Monza relly-a

« Odgovori #1730 u: 13 Travnja 2016, 17:19:22 »
Da,slazem se.sigurno ce i vozit dokle god je marketinski isplativ za yamahu,sve i da ne osvoji nista nijedno postolje a rastura u marketingu jer je brand,nema zime za momcad yamahe
Press F1 to Start

« Odgovori #1731 u: 13 Travnja 2016, 22:28:58 »
Meni je Maverick kralj i nesretni dovisiozo. Rossi je priča za sebe nepotrebno komentirati.

Pogledao sam napokon utrku danas. Onaj shupak marquez stvarno rastura i ako nastavi vozit u ovoj formi zna se tko će biti prvak. Sroljo99 kao i uvijek oprezno bez riskiranja  :thumbsdown:
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #1732 u: 13 Travnja 2016, 22:59:33 »
Rossi je priča za sebe nepotrebno komentirati.

Istina,do sad je bar zavrsavo trke  :sarcastic:

A lore sljedecu na svom terenu, moglo bi i njega krenut...
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #1733 u: 23 Travnja 2016, 23:53:38 »
Meni je Rossi "zakon" bez obzira što ga kao i svakoga drugoga pomalo vrijeme gazi. Kod mene ima toliko puno "kredita"  da će mi biti nemoguće ne navijati za njega koliko god dugo bude vozio. Zašto? Tko več nije neka pogleda dokumantarac "Fastest" i obrati pažnju na ono što je činio na početku karijere. Svi ostali vrhunski vozači sa kojima se još uvijek ravnopravno bori nisu tako nešto činili. Zato je meni (vidim i Koss-u) vazda u srcu. Svaka čast MM-u i ostalima koji su nesumnjivo vozači od največeg kalibra ali samo je jedan Dottore.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #1734 u: 24 Travnja 2016, 15:44:26 »
Je vrijeme ga je pregazilo.
Ništa, idemo dalje.  :big_smile:

« Odgovori #1735 u: 24 Travnja 2016, 23:54:14 »

:big_smile:
Press F1 to Start

« Odgovori #1736 u: 25 Travnja 2016, 11:23:18 »
Svaka čast. Iznenadio me pravo! Ovo se traži od njega

« Odgovori #1737 u: 25 Travnja 2016, 15:17:43 »
Ma garant cita dumotoforum pa se isprovociro citajuci moje postove :big_smile:
Svaka cast dedica :good2:
Press F1 to Start

« Odgovori #1738 u: 25 Travnja 2016, 23:36:07 »
[smilie=skocko]  :good2:  Dottore, dottore
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #1739 u: 11 Svibnja 2016, 15:18:01 »
Le mans odlična utrka puna adrenalina a Rossiju skidam kapu. Jako sam presretan što je 25-ica završila na trećem mjestu i nadam se iduće godine da će malac potpisati za Yamahu.