Autor Tema: Moto GP  (Posjeta: 376604 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Moto GP
« Odgovori #1365 u: 03 Travnja 2011, 15:43:00 »
Ovaj Stoner nemoze odvozit trku do kraja da ga jebes  [smilie=lolroll]

[smilie=lolroll]
Dobro je, Dottore se vrača u vozača kakvi je i prije bio  :thumbsup: (doduše  :thumbsup: nije za ono sklizanje/metenje).

P.S.
A Jorge, koji je ono ziceraš. Isto čestitke na pobjedi.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #1366 u: 03 Travnja 2011, 16:59:11 »
Da,to je njegov stil uvijek bio,laktanje kad se ne moze i onda obori protivnika kojeg ne mozes proci.
Tako to rade Talijani.......
Hoce li se barem ispricati?

“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

« Odgovori #1367 u: 03 Travnja 2011, 17:28:48 »
Ja sam ipak misljenja da Stonera prati prokletstvo Ducatija.
Koji god motor vozio on zavrsi na pjesku sa istim  :joy:
Rossi shampion 2011

Offline f6

« Odgovori #1368 u: 03 Travnja 2011, 19:28:52 »
Moram primjetiti da Moto GP u pravilima ipak zaostaje za F1. Ovo bi tamo bilo sankcionirano, a ovdje ništa...vozi se dalje. Ali neće Rossi s ovim profitirati. Profitirat će Lorenzo i Pedrosa, dakle opet oni iz moje opcije. A Ducatija ipak treba znati voziti....  :big_smile:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #1369 u: 03 Travnja 2011, 19:53:17 »
Ne može se sankcionirat Rossija.  Oko njega se sve vrti u MotoGP-u i bez njega Dorna gubi $$ a to je bit svega.

Jeste li primijetili da su nakon pada svi suci koji su dotrčali (njih 5-6) pomagali samo Rossiju, pa je Stoner malo popizdio ;) ... e, a sad nazad na ovo gore što sam napisao...

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #1370 u: 03 Travnja 2011, 20:01:18 »
O kakvom sankcioniranju pričate.
čisto preticanje ko suza.
To što se kamenko sapleo o Rosijev motor njegova stvar ;D
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #1371 u: 03 Travnja 2011, 21:40:04 »
Dottore jest malo forsirao u zanosu nakon svih pustih pretjecanja (borba za drugo mjesto nakon starta sa 12-tog i to u manje od 10 krugova - briljantno). Kada je kiša nitko nema muda ko Dottore. Dogodilo se kao i drugima nešto kasnije. Mislim da je neozbiljno rijet da je tu bilo bilo kakve velike bezobraštine i namjere več se malo više zanio. Uostalom poslije se ispričao a Ausie je i sam rekao da je sve OK.

Dottore je zakon i veselim se slijedećim utrkama jer je ovom pokazao da se vrača u svoju formu.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #1372 u: 03 Travnja 2011, 22:17:00 »
Suci su Doktoru prvome pomogli iz jednostavnog razloga šta je zaglavija ispod (dva) motora.
Osim toga, jel red pomoć starijem čoviku na zalasku karijere, nakon samo 7 osvojenih prvenstava u svim mogućim kategorijama?...
 :big_smile: :big_smile: :big_smile:

Šalu na stranu, cili ovi vikend je bija nikakav šta se gripa tiče, na kvalifikacijama su skoro svi vozači bar jednom pali, tako da je po kiši bilo i očekivat da će bit svega.
Nadam se samo da su Jeremy i Vale uspili povatat konce na Dukcu, i da će i na suhoj utrci bit dobri ka danas.

čeka se Estoril!  :thumbsup:
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #1373 u: 04 Travnja 2011, 00:05:31 »
Ljudi bice sranja ove sezone.
Stoner jest reko da je sve OK kad mu se Rossi izvinuo ali je jos dodao da se ovakve stvari desavaju kad ambicije preovladaju talenat  :shock: Glupan jedan da on kaze Rossiju nesto o talentu.

« Odgovori #1374 u: 04 Travnja 2011, 00:12:22 »
Prije pada Rossi je bio puno brzi od svih Ima najbrzi krug na utrci U trenutku pada Rossi je bio ispred Stonera Kad su sudci dotrcali Stoner je vec bio podigao motor i sjedao na njega Stoneroljubci pogledajte ponovo snimku od starta do pada pa onda pricajte o sankicijama i o sudcima koji nisu htjeli pomoci

« Odgovori #1375 u: 04 Travnja 2011, 03:12:28 »
Bio je ispred njega ali je pao,znaci da nije trebo biti tu,malo se ipak zaletio.

A sto se tice sudaca,koliko ih je bilo 4 ili 5,mogla su dva pomoci Stoneru a ostali Rossiju,bilo bi dosta ljudske snage za oba dvojicu.
Da,Stoner je izjavio da se Rossi ispricao samo radi publike.
Svakako ce biti zanimljiva sezona.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

« Odgovori #1376 u: 04 Travnja 2011, 06:20:05 »
Ljudi bice sranja ove sezone.
Stoner jest reko da je sve OK kad mu se Rossi izvinuo ali je jos dodao da se ovakve stvari desavaju kad ambicije preovladaju talenat  :shock: Glupan jedan da on kaze Rossiju nesto o talentu.

Mda... pravi se naša govorit o ambicijama i talentu... lik koji u krugu zagrijavanja oplete.  :big_smile: :big_smile: :big_smile:

STONER CRASH VALENCIA 2009 CADUTA CAIDA 09 MOTOGP
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #1377 u: 04 Travnja 2011, 08:49:33 »

A sto se tice sudaca,koliko ih je bilo 4 ili 5,mogla su dva pomoci Stoneru a ostali Rossiju,bilo bi dosta ljudske snage za oba dvojicu.
Mučka đubrad :thumbsdown: ;D
Navijam za Rossija, ali ipak mislim da će se za ovu sezonu za naslov boriti Lorenco i Stoner.
Nadam se da će mo gledati još ovakvih vrhunskih vožnji Rossija. :thumbsup:
MK Unbelievable riders Dubrovnik

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #1378 u: 04 Travnja 2011, 10:06:53 »
... Kad su sudci dotrcali Stoner je vec bio podigao motor i sjedao na njega Stoneroljubci pogledajte ponovo snimku od starta do pada pa onda pricajte o sankicijama i o sudcima koji nisu htjeli pomoci
Ja nisam Stoneroljubac ali realno dva suca su trebala pomoć Stoneru, pa nema anlaser da upali motor. Tim što je već podigao motor i sjeo na njega greška sudaca je još veća, pod pretpostavkom da je motor još u voznom stanju, mogao se vratit u utrku 15-20 sekundi prije Rossija :wink2:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #1379 u: 04 Travnja 2011, 11:40:45 »
Ne mislim da je itko od njih namjerno zaobišao Stonera (za kojega mislim da je vrhunski vozač i za kojega bih anvijao da nema Rossija) več se radi o tipično ljudskom impulzivnom ponašanju gdje svatko hoče biti bliži največemu. Pos'o je pos'o ali srce često komanda.