Mislim da nije!
Navečer je bilo odlično! Nije bilo hladno, organizatori su se potrudili i pokrili veliku površinu koja je bila dovoljna da se svi gosti nesmetano kreču bez rosate, a ko voli rosatu... Široko mu poje

Dakle da krenem od pohvalit hamburgere koji je jedan od najboljih što sam pojeo na motorijadama, stvarno ukusan, nažalost nisam ih brojao ali... pojelo se!

Naravno pivo se točilo, grlo se močilo!
Bend "Speed" za svaku pohvalu, striptizeta još bolja! Neznam jesmo li za ovu glasovali i jeli na kraju ona bila naš izbor ali i ako nismo mi netko drugi je dobro odlučio!
Uz domače neizbježne "Nomade", members of du-moto foruma, Unblabla riders, Libertase, bilo je tu dosta boja drugih klubova pa čak i onih koji su stigli iz daleke ( za ovo doba godine) Istre...
Slikica nema puno, nije se moglo od smjeha, žvakanja, vazda da bi sliko moraš spustit pivu jer stalno nosiš dvije...
![shrug [smilie=shrug]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/shrug.gif)
Za početak kolumna ja bi je nazvo, "Bajac majstore"
Ma što je ovo, ovuda je ušla ona striptizeta, a đe je sad???

Srečom uskočio je razboriti i pribrani, nepokolebljivi Rookie

I našli smo je...

Toliko je dobra bila da su se momci nodoljivo htjeli biti još bolji, sramežljivo su se motali oko štange, dokumenata nema ali sječanja su nezaboravna

Suzuki je najbolji!...
Još par...

I...