Autor Tema: Dubrovacka motociklisticka banda  (Posjeta: 2298 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dubrovacka motociklisticka banda
« u: 04 Studenoga 2007, 14:09:22 »
Ne, nista se lose nije desilo, ali osjetih potrebu da ovu anegnotu podjelim sa vama.

Naime, kad god ja ili neko iz mojeg drustva podjemo u Du, obavezno zaustavljanje je u starom gradu, fast food ,,Mrvica''.
Akteri su moja sestra i moj prijatelj koji su prije nekoliko bili u vasem gradu.
Kacige u ruke, polako stradunom, pa skretanje ka ,,Mrvici''.
Neki klinci stoje i cekaju u redu. Sestra sedne na onu klupu ispred, a prijatelj ceka u red da naruci...
U tom momentu pojavljuju se dvije starije gospodje, spazise moju sestru, pa ovog prijatelja
,,Oh, my god, this is local motorcycle gang, run...''
Strankinje se dadose u trk, nije to bilo nesto brzo, ali izgubise se.  :mrgreen:
Malo poslije toga javlja se ovaj iz ,,Mrvice'': gotove dvije piletine, jesu li tu starije gospodje...

Zbog lokalne motociklisticke bande ostecen fast food za dvije piletine, iako je banda iz susjedne drzave  :lol:

Odg: Dubrovacka motociklisticka banda
« Odgovori #1 u: 04 Studenoga 2007, 14:13:12 »
 [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
Isprepadanih bakica!!  [smilie=lolroll]  Kao da su iz MAD MAX filma izasle!!  :big_smile:
Sto bi bilo da su mene vidili!!  [smilie=lolroll]
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #2 u: 04 Studenoga 2007, 14:21:17 »
hahah.. ludo skroz :-)

« Odgovori #3 u: 04 Studenoga 2007, 14:42:04 »
heh..zvuči američki  :thumbsdown:

baš je super kad ljudi odu nedgje bez da znaju dgje idu i uvjereni su da je svugdje kao što je u njih  :roll:
« Zadnja izmjena: 04 Studenoga 2007, 17:01:11 od shezael »
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #4 u: 04 Studenoga 2007, 16:57:31 »
Hahahaha da mi je to bilo vidit :D

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #5 u: 13 Studenoga 2007, 18:09:43 »
Ja mislim da ovo nije problem ni motociklista, ni Dubrovnika, vec onih bakica i opcenito onih koji se upucuju negdje, a pojma nemaju gdje su posli, a pri tome se nisu raspitali o opcenito nacinu zivota, navikama, obicajima lokacije na koju se upucuju. Trebao sam ici u Turkmenistan poslom (!?), ali kada sam se raspitao kod prijatelja koji tamo radi za UN, skontao sam - sto ce to meni. Treba znati da je voda zarazena - ti kazes, piti cu vodu iz flase, a sta se dogadja kada dobijes salatu koja je oprana tom vodom? Prosle godine su mi dolazili u goste bikeri iz USA, vodio sam ih i u Dubrovnik, a klub "Dvije rote" nas je bogovski ugostio, a na plaži u Brelima nije im bilo jasno sta ih je od ovozemaljske ljepote snaslo. No, ti moji prijatelji, iako intelektualci i iskusni bikeri, stalno su vikali da idu u "GREAT ADVENTURE", mada sam im ja objasnjavao da je i Bosnia i Croatia dio mirne Europe po kojoj se moze i u tri poslije ponoci setati ulicom, dakle i Sarajevom i Dubrovnikom i Frankfurtom i Amsterdamom.....nije im ovo Harlem niti Bronks. Sta hocu reci, evo ponavljam, potrebno je raspitati se gdje se to ide......mada i poslije ovolikog pisanja pizdim radi reakcije onih bakica i njihove gluposti. Dodje mi da opsujem, ali necu...... :roll:

« Odgovori #6 u: 13 Studenoga 2007, 23:01:37 »
Imaju se pravo bojati.
Danas slika iz Los Angelesa, okupljanje 20000 bikera zbog humanitarne svrhe,ali svi imaju neke marame preko lica,maske iz teksaskog masakra motornom pilom.
Ne znam je li moraju imati taj outfit jer grade los imidz ako ih gledas sa strane.
Da ih vidim na putu mislio bih prvo da su neka banda!  :thumbsdown:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #7 u: 14 Studenoga 2007, 19:35:11 »
Bakice jesu bile isprepadane i to je smjesno  ;) da li su bile amerikanke, e, to, ne znam.

No, vracamo se predrasudama, vracamo se jer je lakse globalizovati. Svako ipak kroji svoju sudbinu. Primjer je, nazalost, nasa bliska istorija. Crnogorac sam iz Budve, da li sada zbog nekih kretenskih postupaka mojih sunarodnika ne treba da idem u Dubrovnik? Dolazio sam, i dolazucu jer nije do mene, iako rizikujem zbog predrasuda (da se razumijemo, nikad nisam imao neprijatnost u Dubrovniku, cak naprotiv).

Te bakice i ostale turiste mnogo sto sta ne interesuje, neko je pomenuo da i ne znaju gdje dolaze. Primjer sada kada sam prije neki dan bio u Dubrovniku. Usao sam u spomen sobu palim braniteljima Dubrovnika, posmatrao fotke i tada ulaze nekoliko stranaca i obracaju mi se:
- sory, do you speak english?
- yes, little
- what is this?
- Fifteen years ago it was war...
- war, really, war in Europe after WWII? Intresting... Imposibile...
i tako dalje sa komentarima...

Valjda ce neki turisti nesto da nauce, i valjda vise ,,Mrvica'' nece biti u minisu  :D