Autor Tema: Gosti u MK Unbelievable riders 12-15.10.2007  (Posjeta: 1868 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gosti u MK Unbelievable riders 12-15.10.2007
« u: 19 Listopada 2007, 14:11:06 »
u petak popodne na povratku iz splita sam sreo Alexa koji je sa  BMW GS1200 krenuo iz  Švicarske na put sve do KINE i put ce mu trajat 1godinu.
To nije obican put, vec on putuje i s tim putovanjem ce pomoc maloj djeci, mislim da je rekao da u indiji su vec napravili skolu u kojoj sudjeluje i pomaze Angelina Jolie.
I imaju u planu i jos jednu skolu napravit...
zato on putuje, slikava, skuplja slike od male djece i to ce se kasnije prodavat i plus jos pomoc od nekih sponzora pa  ce se svi ti planovi ostvarit u korist djece ...

Kad smo dosli u Dubrovnik ugostili smo ga u klubu i nasli mu smjestaj, ostao je tri dana, pokazali smo mu ljepote naseg grada.
Zadnju vece su nam se pridruzila i jos dva Nizozemca, jedan isto sam GS-om a drugi sa suzukiem GSX-om, neznam tocno kojim... :oops:

evo par slika, neke su i  s mobitela a neke sa aparatom....

povise Ploca

u Neumu

Na Srđu

Ostatak slika u nasem klubu
Ovo je Alex

Ovo su dva nizozemca, imena sam zaboravio, mozda se niksa sjeca pa napise...

odlazak :thumbsup:

znate gdje smo pa navratite ponekad :thumbsup:

Pozdrav od MK Unbelievable riders

Odg: Gosti u MK Unbelievable riders 12-15.10.2007
« Odgovori #1 u: 19 Listopada 2007, 14:45:45 »
vijdeli smo mi taj GS ono jutro kad smo isli u CG... lijep motor.. :-)..

svaka cast na gostoprimstvu, tako treba  :thumbsup:

« Odgovori #2 u: 19 Listopada 2007, 16:45:22 »
Bravo Bajac... :thumbsup:

« Odgovori #3 u: 19 Listopada 2007, 18:10:01 »
evo i njegova stranica..... :thumbsup:
a tu je spomenuo i nas...
ali posto ja nerazumjem francuski.... [smilie=anger]

tu mozete pratit njegov put.. :thumbsup:
http://thechildrensroad.taranalex.com/fr/?p=52

i njegova opcenito stranica....
http://www.taranalex.com/

Offline Nix

« Odgovori #4 u: 19 Listopada 2007, 18:18:18 »
Da,evo Bajac je skoro sve rekao...Mogu samo dodat da je lik stvarno čovjek kakav se ne sreće svaki dan...Drugi dan po dolasku kod nas je navršio 40-ti rodjendan a duhom je ko malo dijete. :D :thumbsup: Već je bio 2006 god.na putovanju sa svojom curom od Švicarske do Kambodje...i to sa Hondom(ne znam kojom,nešto je reko kao model Badja  ??? )  250ccm...E to je volja... :thumbsup: Trudili smo se da mu bude ugodno ta tri dana koja je proveo kod nas,i mislim da smo uspjeli jer inzistira na tome da dođemo kod njega u Švicarsku nakon njegovog puta,kako bi nam se "odužio" istom mjerom... :thumbsup: naravno razmijenili smo adrese,brojeve i mail-ove tako da se možemo čut,da nam se može javit kako put napreduje... Motor je ludilo,ostao sam fasciniran svom opremom koju ima...I svaka čast glavnom dileru BMW-a u Švicarskoj jer su mu ga dali točno za upola cijene jer znaju o kojoj se humanitarnoj organizaciji radi...A i reklama im je naravno.
Eto obećali smo jedni drugima da ovo svakako nije zadnji put da se vidimo,da ćemo ga posjetit u Švicarskoj (nije daleko,1200 km odavde) a i on je obećao da će se vratit u ovaj naš prekrasni grad. :thumbsup:

Nek mu je sa srećom! :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #5 u: 23 Listopada 2007, 12:45:14 »
Svaka cast...meni je lud isto nas jedan avanturista...ja osobno nebi ima nikad muda za to sto oni rade!

http://motorobi.blog.hr/
Motorom po Africi

A jos svicarac kad to radi u humanitarne svrhe  :klanjase:
Bravo Nevjerovatni da ste ga ugostili
...

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #6 u: 23 Listopada 2007, 12:54:29 »
A sad je tijekom vikenda bio jedan englez koji sa TTR-om 600 kroz Afriku  :shock:

bio je i u Sibeniku, ima tu vise o njemu
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,72769.msg1393212.html#msg1393212
..........na hladnom sjeveru