za babino brašno..a hebo te bok ko da sam ja deda mraz pa ja sad znam zaš će izgorit

ali Aprilia RSV sprži sve živo...hahah!

pa bilo je na motori.hr ..doduše ne znam jel se radi o Ducatiu ali znam da su se spominjala 2 cilindra i u večini slučajeva RSV! velika temperatura rastvara brzo staklenu vunu, ali opet...taj rsv sve živo izgori bokte...
i vfr 1000! kratka cijev zadnjeg cilindra...vjerojatno visoki okretaji...dakle svi proizvođači imaju probleme sa toplinskim problemima izgaranja....na tim motorima..pa čak i akrapa! ali! kad izgori vuna? što je sa unutrašnjosti?

?što ako je plašt karbon a ne titan???

(ništa bokte! jer carbon isto dobro odvodi toplinu ali nije otporan na vibracije..jel tako? ili koji klinac?)
Takodjer "zbog vibracija koje stvara V2 stavlja se titan"
nemam ja pojma...ali ne treba ni svakom vjerovat dok ne vidiš...ali ako puno ljudi tako priča,onda se ja pitam jel to urbana legenda ili koji klinac??
a znalo se desit i da bude samo karbonska presvlaka na inoxu itd..itd
![lol [smilie=lol]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/l_o_l.gif)
dakle nisam siguran ja u vse to..ali eto nešto sam ipak napisao pa bih volio da se netko ko se razumije baci u raspravu(vi koji nemate pojma ćutite i čitajte....)ne kažem da ja imam pojma..ali ja učim,komentiram,pitam....
dakle. to bi bilo to osim što sam zasro temu počeo sam tu lupat gluposti lol!
Nikakvo izgaranje!