Autor Tema: Sudar..  (Posjeta: 3946 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Sudar..
« Odgovori #15 u: 17 Rujna 2007, 19:56:33 »
AS ti jarca, tek sam sad bacio oko na slike.. Dobro te stuko..
>AL nemoj se bedirati zbog toga sto si cijelo ljeto radio za bike. Sad ga na sudu opeljusi, i moc ces usetat u Pribudica i kupit novog, i jos ce ti para ostat ;)

*Kiss french, ride Italian*

Offline f6

« Odgovori #16 u: 17 Rujna 2007, 20:10:25 »
Nažalost, smatram da ste preoptimistični. Kao prvo nisam siguran da će ijedno osiguranje pokriti štetu koju je napravilo neosigurano vozilo. Ta se šteta naplačuje iz građanske parnice. A nažalost znamo koliko one traju. Uz osrednjeg odvjetnika optuženi može parnicu razvlačiti godinama. Mislim Kiko da ti neće biti druge nego popraviti motor, uzeti policijski zapisnik i ako ne želi platiti sudski ga goniti. To podrazumjeva platiti takse, uzeti odvjetnika, sve to financirati i čekati rasplet. I kad je taj rasplet, na kraju, pozitivan za tebe, ne znaći da češ se naplatiti jer možda tuženi nema sredstava a niti ikakve imovine koju bi mu sud mogao zapljeniti. Iskreno, mislim da ti situacija nije baš ružičasta jer tebi ne pomaže ako neko njega za počinjene prekršaje, vožnju neregistriranog vozila i izazivanje prometne nezgode kazni uvjetno.   [smilie=shrug]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #17 u: 17 Rujna 2007, 20:23:01 »
Kiko drz se, glavno da tebi nije ništa...
bit ce godina za nove motore, evo ja prvi motor (i to polovni) u 34 godini...

« Odgovori #18 u: 17 Rujna 2007, 21:38:52 »
Nažalost, smatram da ste preoptimistični. Kao prvo nisam siguran da će ijedno osiguranje pokriti štetu koju je napravilo neosigurano vozilo.

Mene i staru je udarilo neosigurano i neregistrirano vozilo (traktor da budemo precizni :mrgreen:) i osiguranje nas je uredno isplatilo
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #19 u: 17 Rujna 2007, 21:56:34 »
Evo da izvjestim, danas stari bio u osiguranju, samo trebam motor prebacit do servisa, tamo ce doc njihov da slika, naravno u servisu napravit predračun za sve oštećene dijelove i to je to :thumbsup:
Osiguranje bi potrebnu svotu trebalo uplatit servisu kroz 20-tak dana i onda se mogu naručit potrebni dijelovi.
uff kako mi je lakše sad  :P
"Faster, faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death"

« Odgovori #20 u: 18 Rujna 2007, 10:30:33 »
ako budeš išo na naplatu ozljeda putem građanske parnice možeš se nagodit sa svojim odvjetnikom da mu ništa ne platiš nego da radi za postotak od dobivene love tako ti nemaš što izgubit a on ima veći motiv da dobije.pripremi svu dokumentaciju i ne se boj,nego kako su definirali tvoje ozljede kao lekše ili teške i jesi li imo opremu jer se oni znaju hvatat za svaku slamku samo da ti ne plate.
Moèiæi-Konavle

« Odgovori #21 u: 25 Rujna 2007, 13:52:16 »
I naravno najgori mogući scenarij, motor je totalka, i kostur se iskrivio bas na onom mjestu ispod rezervoara tako da je i on ostecen, vilice također, felna prednja, diskovi, kočiona kliješta, volan lagano...tako da ovi iz osigurnaja kazu da nema sanse da se to sve plati jer za te pare mogu kupit novi motor, nego ce ga oni procijenit i dat mi toliko love ako sam dobro starog skontao..što je najgore, motor radi ko sat, pali iz prve...ma ubit cu se
"Faster, faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death"

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #22 u: 25 Rujna 2007, 14:39:27 »
Zakrpi sto se zakrpi moze.. prodaj i uzmi drugo  :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)