Autor Tema: Skidanje kilometara  (Posjeta: 11485 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Skidanje kilometara
« u: 31 Kolovoza 2007, 20:04:53 »
Evo u novom auto klubu citam da se svi digitalni satovi mogu vratit,oni su sami prisustvovali vracanju kilometara s nekogh passata sa 180000km na 30000...

I ja malo gleda uredjaj preko google,i nasa sam ga na netu ima kupit za 6000E...
A ja ga mislio pribavit za kojih 500E pa malo radit  :mrgreen:

E pa jel ista danas vise sigurno,cipove srede i sve i mogu mi stavit 2000km za motor sa 40000km  :shock:
Malo uredi motor,licne ga i to je to...

http://www.mileage-correction.net/
Digital Mileage Correction

I ja malo browse...i vidim da cak smanjiva broj radnih sati traktorima i gliserima...
A sto se tice motora skoro svi modeli skutera i motora od 2003 godine  :P

Eto kazu da se u nas pojavili oglasi,i da imaju dosta musterija ljudi koji se ovime bave!
I kako sad saznat istinu,samo neko ko moze rastavit cili motor i rec u kojem je stanu od klipova do ventila...i tek tad mozes pravo stanje vidit...
SRAMOTA  :thumbsdown:

Eto nase Adzije su pribavile uredjaje pa pripazite  ;)
« Zadnja izmjena: 31 Kolovoza 2007, 20:29:52 od OliveRR »
...

Odg: Skidanje kilometara
« Odgovori #1 u: 31 Kolovoza 2007, 20:14:35 »
pa zar nisi primjetio da je kod svih polovnih auta koji se prodaju po salonima ista kilometraza: od 110000 do 130000!
ako se kupuje polovan auto treba trazit od prvog vlasnika i platit par sto eura vise nego nekakav uvezen sa malom kilometrazom.
za motocikle nisam siguran za vracanje kilometraze mada bi bilo cudni da i toga nema.
p.s. vjerujem da ste citali o prevarantu petrusi :evil:

« Odgovori #2 u: 31 Kolovoza 2007, 20:17:23 »
zato ne treba kupovat vozila koja dolaze iz vanka i od nakupaca
za vozila koja su vožena samo u HR imaju podatci o pređenim kilometrima zabilježeni u stanicama za teh. pregled i mislim u MUP-a
CIKLAMA

« Odgovori #3 u: 31 Kolovoza 2007, 20:22:54 »
E za to zadnje nisam cuo,to bi bilo odlicno da postoji,al sumnjam...900RR-pazi-to u nas,u RH  ???...nemoguce

Markommat ma sigurno da se radi,eto ima i oglasa u oglasniku pise,pojavili se u nas,i da se cesto i prakticiraju,a sigurno ce ic to na motore,motor je jos lakse usminkat za prodaju nego auto,samo smanjis km...
...

« Odgovori #4 u: 31 Kolovoza 2007, 20:41:56 »
pa pri svakom tehničkom pregledu zapisuje kilometražu...

meni poznanik kupovao u italiji isto nekog pasata i na njemu kilometraza 50.000km, provjerio kod talijanske policije, a  u njihovim papirima 350.000 km

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #5 u: 31 Kolovoza 2007, 22:38:32 »
Na motoru je lakse sakrit kilometrazu neg na autu tako da sam siguran da se to vec radi dosta dugo otkad i s automobilima.
 Usputno.. svaki servis u ovl servisu je zabiljezen i zna se dogodit da se nakon 2-3godine brojke neslazu...
 Primjer imao neki dan.. Audi A8 4.0 TDI.. na Displeju 70 tkm a preko ovih zabilješki iz ovl serivsa ima 170tkm a Audi je freško dovežen iz ZG ;)

Dakle kupnja je rizična... nekad se nadje dobar primjerak  sve je to "mačak u vreči"
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #6 u: 31 Kolovoza 2007, 23:05:05 »

p.s. vjerujem da ste citali o prevarantu petrusi :evil:
[/quote]

http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/2904748/index.do

Offline Nix

« Odgovori #7 u: 01 Rujna 2007, 02:58:21 »
Na hornetu kad se skine kilometraža on prikaže željenu,al nakon gašenja motora i ponovnog kontakta vraća stvarnu.... :roll: :roll:
Digitalna naravno...BTW:govorim za Hornet 900.
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #8 u: 01 Rujna 2007, 10:11:13 »
Ovim uredjajem kad to radis on izbrise stvarno odma iz cipa,i na to mjesto stavi koju ti upises i zelis,tako da se ne vrati stvarna nikad vise  :big_smile:

...

Offline Nix

« Odgovori #9 u: 01 Rujna 2007, 12:22:26 »
Dobro,sad znam da u tebe neću kupovat nikad ništa.  :lol: :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #10 u: 01 Rujna 2007, 22:46:58 »
Tebi nebi nista ni proda  :mrgreen:

Nisam zna da se na tehnickom moze saznat kilometraza,to onda nema zime za uzimanje neceg iz RH...
Samo koji je postupak,mogu otic na tehnicki i trazit izlist broja km pri svakom posjetu?
...

« Odgovori #11 u: 01 Rujna 2007, 23:21:04 »
Nisam zna da se na tehnickom moze saznat kilometraza,to onda nema zime za uzimanje neceg iz RH...
Samo koji je postupak,mogu otic na tehnicki i trazit izlist broja km pri svakom posjetu?

nebudi naivan, pa u policiji se sve moze sredit :!:
« Zadnja izmjena: 02 Rujna 2007, 14:38:32 od krampus »

« Odgovori #12 u: 02 Rujna 2007, 14:41:05 »
kod mene na skuteru je slijedeca situacija

NEdavno mi se pokvario zaslon na kojemu mi se ocitava broj prijedjenih kilometara. Tako da mi sada broji otprilike 3 - 5 puta vise km nego sto sam stvarno prosao. Ja otprilike mogu znati koliko sam prosao po potresnoj benzini, ali sto vise idem, to je pogreska veca.

Uglavnom cekam da mi dodje novi zaslon, a kada dodje, seviser Buba mi je rekao da na njemu kilometri idu od nule.. dakle.. pratkicno gledano, ja bi imao skuter koji je u stvarnosti presao nekih 33 tisuce km, ali sa zaslonom na kojem kaze da je presao nula km :-)... nisu to bas talijani dobro rijesili..ili da kazem kinezi :-)

« Odgovori #13 u: 02 Rujna 2007, 15:12:39 »
Uglavnom cekam da mi dodje novi zaslon, a kada dodje, seviser Buba mi je rekao da na njemu kilometri idu od nule.. dakle.. pratkicno gledano, ja bi imao skuter koji je u stvarnosti presao nekih 33 tisuce km, ali sa zaslonom na kojem kaze da je presao nula km :-)... nisu to bas talijani dobro rijesili..ili da kazem kinezi :-)

he he super... eto da i neki kvara bude koristan...  :mrgreen:
aj bolje ces ga prodati polovonog, a i tkoce primjetiti razliku u km, kada na njemu bude pisalo 50.000km, a ti stvarno prešao preko 80.000km...

« Odgovori #14 u: 02 Rujna 2007, 15:57:21 »
ne pada mi na pamet lagati oko kilometraze..