Autor Tema: 2007 KTM SUPER DUKE 990  (Posjeta: 18391 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: 2007 KTM SUPER DUKE 990
« Odgovori #30 u: 06 Rujna 2007, 13:47:40 »
Ktm-ovi su zakon!Rade i u moru [smilie=lolroll]
I xt-i, vjeruj,a mislim i svi enduro i kross motori samo nesmiješ puštat gas!

Superduke bivrlo rado parkiro doma, vrlo, vrlo, vrlo rado iako mi se njihovo lombranje koda če se sad raspast ne svidja ali kad staviš kacigu i čepiče ono što zamječuješ i osječaš je mrak!  :klanjase:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
« Odgovori #31 u: 06 Rujna 2007, 14:28:27 »
Evo sam ga prije 3 dana uspio i ja provat ..... motor je drama , osijecaj je do jaja .....

Ali nisam bio jedini koji ga je provo, i jedan zagrizeni anti KTM-ovac je sjeo na motor i imao je samo rijeci hvale iza toga .. evo slike pa prosudite sami!  :thumbsup:

Offline Laske

« Odgovori #32 u: 07 Rujna 2007, 02:05:56 »
j*bote koja je to igračka ispod Velikog Pepsija !!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma svi vi hvalite te KTM-ove, ali nitko ne spominje cijenu tog "užitka" ! Koliko ja znam dobro se treba isprsit za te igračke, haj Srđane reci nam malo o tim brojkama...
Laske

« Odgovori #33 u: 07 Rujna 2007, 02:11:25 »
Bomba od motora, bom-ba!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Nix

« Odgovori #34 u: 07 Rujna 2007, 12:11:51 »
Super Duke košta malo manje od 100 000 kn.Al vjerujem da oni koji su ga kupili ne žale ni lipe.  :thumbsup: Da imam love uzeo bi ga isti tren.
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #35 u: 07 Rujna 2007, 12:17:08 »
Evo sam ga prije 3 dana uspio i ja provat ..... motor je drama , osijecaj je do jaja .....

Ali nisam bio jedini koji ga je provo, i jedan zagrizeni anti KTM-ovac je sjeo na motor i imao je samo rijeci hvale iza toga .. evo slike pa prosudite sami!  :thumbsup:

Ovaj motor vam je u oglasniku na portalu  :D
...

Offline Laske

« Odgovori #36 u: 07 Rujna 2007, 12:41:23 »
eto kako ne žale ni lipe !!!  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
Laske

Offline Nix

« Odgovori #37 u: 07 Rujna 2007, 15:04:35 »
 [smilie=alright]
Ko zna što vozi sigurno ne žali ni lipe. ja vjerujem da se ni Srđan nije ni trenutka pokajao.
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #38 u: 07 Rujna 2007, 21:25:14 »
Danas odem kod dilera da provozam novu R1(citav dan su bile probne voznje na nekih desetak motora).Odvozim je nekih 15min i super,dobra je mada mi se i dalje svidza moja r1 jer ima vise snage u nizim obrtajima.Prijasnjih godina bi otisao pa bi isprobao svaki Japanski R motor jer me oni samo i interesuju,al ove htjedoh da probam supermoto pa skocih na KTM 950SM,dobar motor,jak nisam prosao kroz tri krivine al vidim da se da upravljati sa njim ali ipak nije me oborio sa nogu,nekako mi je previsok a i sjediste mi se nije svidjelo.I tad ugledah DUKE,vjerujte nisam ni znao za ovaj motor,izgled mi se odmah svidio a ova dva auspuha otkidaju,provozam ga i pokajem se sto sam dolazio,Duke mi neizlazi iz glave citav dan.Nije ni izbliza brz ko moja r1 ali ima super mi odgovara,u ovih par krivina vidim da se osjea pravo lagan a na zadnji se propinje u drugoj na gas samo.Interesuje me kakvi su ovi KTM,dali su kao Japanci(sjedi i vozi) ili traze puno vise odrzavanja.hvala

A da sacekas malo dok izadje RC8  ;)

« Odgovori #39 u: 07 Rujna 2007, 21:40:12 »
Te vrste motor vec imam,tako da sam htjeo nesto drugacije.Jos cu da vidim,skontao sam da nebih prodao ni jednu od mojih R1 a neznam kako da suprugu ubjedim da mi je potreban jos jedan motor :big_smile:

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
« Odgovori #40 u: 07 Rujna 2007, 21:59:22 »
koja su to velika odrzavanja ? ? ? ?

Mene svako 5 000 km servis izadje oko 600kn , filteri, ulje, aditiv, svjecica!

Jebiga ruke ne placam nikom jer servis radim sam a sad stvar je da servis ima paprenu satnicu ali do je mentaliteta nasih ljudi koji moraju nekako zaradit, uvijek ima Moto Spica Varazdin , covijek je zakon i gore sam ga slao samo na 30 000 km na veliki servis!

Gume traju malo krace ali to je potrosni materijal pa ....

Mislim glupo je da se filozofira o necemu toliko kad je pola ljudi neupuceno i slusa nek ogovaranja . . .

Što je taj KTM tolika taboo tema?

Offline f6

« Odgovori #41 u: 07 Rujna 2007, 22:06:57 »
KTM je, za one koji vole takve motore, sigurno najbolji odabir. A sve takve gušte ako i treba platiti pa što. Zadovoljstvo nema cijenu  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #42 u: 07 Rujna 2007, 23:33:16 »
Cijena može ubit zadovoljstvo. - dometnu on pametno.

Znam samo da mi je koncept litrenog V2 motora tako dobro lego...

Inače mi je superduke izvanredna makinja koja lijepo i ugodno radi, motor je opremljen dobrim komponetama, ciklistika izvanredna, nema zamjerke
CIKLAMA

Offline Nix

« Odgovori #43 u: 08 Rujna 2007, 01:48:25 »

Jebiga ruke ne placam nikom jer servis radim sam a sad stvar je da servis ima paprenu satnicu ali do je mentaliteta nasih ljudi koji moraju nekako zaradit, uvijek ima Moto Spica Varazdin , covijek je zakon i gore sam ga slao samo na 30 000 km na veliki servis!

Mislim glupo je da se filozofira o necemu toliko kad je pola ljudi neupuceno i slusa nek ogovaranja . . .

To jedino mogu pričati oni koji su neupućeni ili zavidni.
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #44 u: 08 Rujna 2007, 18:50:29 »

Hahaha,
koda sebe citam, samo umjesto KTM, ubaci Ducati..  ;)
*Kiss french, ride Italian*