Ajde ti u onu stvar

Sta se nisi javio

Ja Krampus i Marija i Pax bili,bilo je odlicno,uzbudljivo full...
A sto se tice same utrke,svaka cast ladjarima Rogotina,moze se rec da su bili prvi,al isto tako mogu i rec da su jedva disali i to trebaju priznat a ne ko ovo sto su rekli veceras kad su primili nagradu...malo nesportska izjava,al dobro...
Uglavnom Komin je bio 1.skoro do Krvavca,di ih je rogotin pretekao ko da su turbinu ukljucili,u 1 minuti je sve odigrano...i od tog mjesta Komin je bio rogotinu u guzici,metar iza njihove ladje...i tako sljedecih 20 kilometara od Ploca...
Cujem komentare da su pokusavali pretec poslje,al nisu mogli jer su se ovi dobro gradili.
Sve u svemu,cestitke pobjednicima,bili su najbolji,i mojim Kominjanima koji su bili isto drugi najbolji

Eto zao mi je da je 6 mj. treninga palo u vodu ,jer njima sve osim 1. mj. neznaci nista..
Eto ja sam snimao cjeli maraton s Paxovog motora,Krampus je slikao,pa ce i oni poslje stavit nesto,uglavnom s forumasima mi je bilo najbolje kao i uvjek,zao mi je da se nemogu vise druzit s vama,i vmax i Hondy mogli ste rec da dolazite,a i da sam vas vidio prepozna bi vas!!!Al vi ste s krive strane pratili maraton,mi smo bili na desnoj obali,vi vjerovatno na lijevoj,i zao mi je da vas nisam proveo okolo i uputio di je najbolje!
Al eto to cemo dogodine,kad ce Komin bit 1. pa ce i gust bit veci!
Uglavnom organizacija samog maratona ok...
Samo pri podjeli medalja Kominjani dobili nagradu za 2. mjesto i dosli do mikrfona i kazu,evo dobili smo sto smo zasluzili

Kad ono podjelili im pola zlatnih pola srebrenih medalja

I jos update na vrijeme,ko sto sam reka rookiu danas oko 3 kad ste trebali krenuti,ljudi OD 3 h je udarilo pravo ljetno Sunce,i sklonili se svi oblaci,bilo savrseno

Boze HVALA na Suncu

I jos da napomenem,vidili smo i jednog velikog bikera,Sasa iz Big Brothera je bio tamo,kralj je teski,koji cooler

EVO I MOJIH SLIKA PAR S MOBA:
Komin(crni) lovi Rogotinjane(bijeli)-ovako je bilo 20 km trke do kraja

Komin na dodjeli medalja(srebra i zlata

)