Meni je obična kopča dobra zbog jednostavnosti, mogu kacigu skinut i stavi za par sekundi, a najviše me nervalo što bi remen malo pomalo popuštao tamo gdje se podešava pa nakon par nošenja bi ga opet trebalo podešavat. I ponekad kopča bode u vrat a zimi bude hladna

DD ring mi je ipak bolji, iako mi ga je jako teško provuć u rukavicama, i svaki put kad skidam kacigu moram skinut i bar jednu rukavicu. Dobre stvari su što je nemoguće da se sam od sebe odveže, udobniji je, može se podešavat za vrijeme vožnje čak i u rukavicama.
U vezi teme, sjećam se prije 3 godine kad sam ja uzimao FG14 da je to bila jedina trikompozitna kaciga ispod 2000kn na našem tržištu, a uz nju je dolazio i antifog vizir i ona pregrada ispod brade i još neka oprema, drugi su sve to naplaćivali po suho zlato. Sada je situacija malo drugačija, skoro svaki proizvođač ima kvalitetne i dobro opremljene kacige po povoljnoj cijeni, koje su bolje/lošije jedna od druge samo po sitnim detaljima.
Ovdje će svak svoga konja hvalit pa mislim da je ipak bolje potražit neki usporedni test ili probat kacige pa se onda odlučit...