Autor Tema: Traže se novi moderatori!  (Posjeta: 5129 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Traže se novi moderatori!
« Odgovori #30 u: 03 Kolovoza 2007, 20:22:54 »
Nisam ja tebi ponaosob prigovorila...ako se dobro sjećam :mrgreen:
Al to stoji, ako vidiš nešto za brisat, briši. Nitko se, pa ni ja, zbog toga neće uvrijedit (bar ne bi trebao).
A Ivana te (tvojim riječima) posrala jer se našla prozvanom ili što već, a situacija je bila slijedeća - iz teme o Zecu je bilo pobrisano masu OT-a, šta ona nije znala jer ne čita škovaceru, pa je samo odgovorila na Nelin post, Nela je onda njoj nešto odgovorila i desilo se šta se desilo. Tebi je skočila za vrat jer je smatrala da je nepravedno dobila Upozorenje. Ma šta se koju gospu pačam, ako će ske opravdavat ili šta već, nek to radi sama.
Šta se tiče Rookieja i Relje kao moderatora, imaju moju punu podršku iz razloga koje je OliveRR naveo.
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #31 u: 03 Kolovoza 2007, 20:30:15 »
Mozes zamislit ti i svi sta mi je napisala,da koji qrac se ja kurcim i brisem ode,bolje bi mi bilo da se vozim i redam kilometre,i da ih nikad necu ni redat kolko sam jadan  [smilie=lolroll]
A da mi je to rekla mala Ema,pa ajd,nego velika riderica,bikerica ili kako vec,koja isto godisnje predje sigurno vise od 50 000 km...

A i ona tema cim je svanila,ja sam zna da ce bit sra#a,pocet ce kurcenja,prepucavanja,ko ima vecu kitu,vise para i slicno  :thumbsdown:

Ma DoRRis nama frke,ti si meni OK,primis kritiku,al isto sam te na pristojan nacin molio da malo smanjis OT,al kad nemozes,nema veze,nisam prigovara,samo sam brisa,nego zesci su mi oni koji se jos ljute i psuju mi majku cacu brata sestru...  :lol:
...

Offline f6

« Odgovori #32 u: 03 Kolovoza 2007, 21:18:40 »
Evo crvenoga!!!!

Kao prvo Oliver je jedini koji se nešto trudi ovo dovesti u red i koliko god se neko ljutio on je tu gdje jest. A svima onima koji pljuvaju po moderatorima kažem slijedeće: nažalost jedan dobar dio ljudi misli da uspješno funkcionira isključivo onda kad funkcionira u anarhiji i neredu. taj dio ljudi pljuva po svemu što na bilo koji način i u bilo kojoj sferi života pokušava uvesti neki red i neka pravila. A neshvačaju da život, nažalost, bez pravila ne funkcionira. I redom su to oni kojima nije ni bitno da život funkcionira jer oni žive na parazitskim osnovama. Zato ja ostajem pri stavu, ban umjesto brisanja postova. Barem neko vrijeme dok ne uvedemo reda. Filozofija mrkve i batine.

Oli, idemo dalje. Za svaki izbrisani post reci da sam ja  :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 03 Kolovoza 2007, 22:01:28 od f6 »
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #33 u: 03 Kolovoza 2007, 22:07:26 »
pa ako ne želiš brisat i uređivat zašto onda ne propustiš moderatorsku funkciju nekom novom?

prigovara,samo sam brisa,nego zesci su mi oni koji se jos ljute i psuju mi majku cacu brata sestru...  :lol:
ma i ti se đigiraš bezveze...to je samo do njihove kulture i odgoja.Puca ti za takve... ;)

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #34 u: 03 Kolovoza 2007, 23:43:55 »
Ti si se nasla rec mi nesto,pogledaj svoje postove u ovoj temi,a rekla bi prije da brisem slobodno,pa nisam ni ja ni niko od moderatora budala,da svi nesto kenjaju a mi da brisemo  ???

Neki to baš tako shvaćaju, mogu ja kenjat koliko hoću, neka moderator briše. Ovo izgleda ko da je to radno mjesto moderatora , ništa on drugo u životu ne radi nego briše off topic sa foruma, pa ajde da ga onda zajebavamo.

Dakle gdja Kaubojka nakon OFF TOPICA(kojeg ste svi svjedoci u njenom slucaju,da nam je njenih besmislenih postova dosta)kad sam je upozorio i bilo joj WARNED nasrala me ko zadnje govno...CENSORED

Olivere nisam znao za ovo, trebao si odmah bann. Ubuduće se ne ustručavaj.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #35 u: 03 Kolovoza 2007, 23:46:30 »
Evo imamo novog moderatora koji će, nadam se, malo strožijim pristupom uvesti reda:

900rr  :thumbsup:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #36 u: 04 Kolovoza 2007, 00:11:13 »
 [smilie=lolroll]

VTR cestitam  :thumbsup:
Sad ce bit jada,nema trta mrta!

Pravi coek za novo radno mjesto :lol:

Znas kako mi je drago  :klanjase:
...

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #37 u: 04 Kolovoza 2007, 00:24:42 »
Evo imamo novog moderatora koji će, nadam se, malo strožijim pristupom uvesti reda:

900rr  :thumbsup:

samo cu rec  :thumbsup:
..........na hladnom sjeveru