Autor Tema: Kako dalje?  (Posjeta: 5410 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline nienna

• metro xD
Odg: Kako dalje?
« Odgovori #30 u: 20 Kolovoza 2007, 15:11:43 »
a mogli bi vam mi prepustit kokosinjac...pa ga malo preuredite  [smilie=lol] :mrgreen:

;)
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #31 u: 20 Kolovoza 2007, 15:22:17 »
Da, ali i stare snage zaslužuju "svoj mali dio svemira". Možemo ga nazvati i starački dom, svejedno, ali da možemo na miru razgovarati o čemu želimo  :thumbsup:

Znas i sam da starci uvjek smetaju  :mrgreen:

Vis,vis. To nije losa ideja ako si mislio na neki podforum.
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

« Odgovori #32 u: 21 Kolovoza 2007, 12:08:27 »
Da, ali i stare snage zaslužuju "svoj mali dio svemira". Možemo ga nazvati i starački dom, svejedno, ali da možemo na miru razgovarati o čemu želimo  :thumbsup:
1. "stare snage" ako su motoristi neka razgovaraju sa nama mlađima o motorima i toj tematici,jer smo na moto forumima(ne govorim samo za ovaj forum),Linza je dobro rekao..."nova internet-moto kultura je na sceni zbog lokanja i "parenja" a ne zbog motora kao takvih"
2.da možete razgovarat o čemu želite? ? pa evo u ovom forumu razgovarajte o bilo čemu http://www.forum.hr/
ili trkeljat u Ostalim temama što i sam radim,ali smatram se motoristom i moto tematika me izuzetno zanima,posebno razni putopisi ili možde neki motori,rjetko da ću zaofftopičkarat ozbiljnu temu zahvaljujući podforumima za ,kako da to nazovem? opuštanje??.(birtiji,điđi miđi ili kako se to već zove u ostalim forumima ali neki forumi imaju pravila i za te "neozbiljne podforume")
Pa zar nije tako?

"kokošinjac" već imaju cure? a kako će se vaš podforum zvat? "svinjac"?  :skriven:  [smilie=lol] [smilie=lol] :thumbsup: šala mala!Ma znate mene da se ja uvijek zezam i bodem  :big_smile: :thumbsup:

« Odgovori #33 u: 22 Kolovoza 2007, 17:10:06 »
Nemas se ti sta zezat nego si  u pravu Faber!
Gadno se protivim tome da imate vi stariji svoj PODFORUM!
Sta ce vam kad ni ode nista ne pisete  ???

Zato sam i stavio shocked smajli i izbrisali mi ga,kadzem vam,neznam zasto kad sam ja tu da nesto naucim od vas,i vi ste tu da nesto nas mladje naucite,i sad da jos tajno pisete izmedju sebe neke savjete,nou wej!
Bolje da mi mladji vise sutimo :!:
A vi stari vise pisete!

A uostalom ZASTO SE SVI SAD GRUPIRAJU?
Kakve nam grupacije trebaju,svi smo na forumu radi MOTORA!Godine nisu vazne,ni spol ni vjera ni rasa!
Samo motori!

Opustite se i pisite o motorima,sta sad da Nix i Bajac traze svoj podforum jer su ekipa,da mi iz Neretve,nas 3 trazimo svoj podforum i tako...

Osudjujem to nepotrebnim...vi stariji se ionako svaki dan vidite na kavi,a to sto pricate o motorima tamo dajte i ode prenesite,iovako nas ne savjetujete nist!
Tnx

PS bilo bi OK ja milsim otvorit jedan TOPIC di nece niko drugi pisat nego vi stariji,ili recimo oni koji imaju 5 godina na motoru iskustva najmanje i tamo raspravljate o strucnim moto temama a da mi citamo...eto nek vam to bude podforum  :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 22 Kolovoza 2007, 17:33:35 od OliveRR »
...

Offline Nix

« Odgovori #34 u: 22 Kolovoza 2007, 17:54:49 »
Slažem se.  :thumbsup: :thumbsup:
Evo čak sam se i ja u zadnje vrijeme smirio.Dakle željan sam savjeta i iskustava.Zato podforum ne ne  [smilie=naughty] [smilie=naughty]
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #35 u: 23 Kolovoza 2007, 13:56:35 »
Oli vidi!

Svaka neformalna ili registrirana grupa nakon nekog vremena počne filozofirat i djelit se na frakcije... Pa tako i mi! Medjutim kao što vidiš forum ide dalje, i počeo je opet dobivat simpatičnije oblike i fantastične putopise i teme tenove dogadjaje, što utjecajem novih bezobzirnihi neuračunjivih moderatora koji željni dokazivanja i povečanja dohotka ne prezaju pred ničijim svinjarijama te ih brišu, što košto napomenu Nix civiliziranijim ponašanjem pojedinih članova, što smanjenim brojem postova problematičnih članova... i još iz milion razloga!
Ali, prošla kriza! Bilo je fuj momenata, cjelo vrjeme sam bio tu, svaki dan po par puta, inisam sigurno sve čito, dapače, malo sam se strpio i evo opet čitam sve, i uživam!  ;)
Nema potrebe za promjenama! Ovaj put mislim da frakcija neče biti, svi volimo motore, jesti, piti, putovati, pomagati drugima u nevolji... I još štošta pametnoga, evo danas odosmo dragovoljno darovat litre svoje krvi... Ko zna što čemo još izmislit! Genijalci!

Još je jedna velika istina - svatko na forum donosi radost, neko svojim dolaskom, netko svojim odlaskom!

:thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #36 u: 23 Kolovoza 2007, 14:06:52 »
vedro totalno si u pravu.Ti ujek pričekaš da se prašina slegne i nastaviš svojim laganim ritmom.Ti me podsjećaš na onaj vic o starom i mladom biku, kad je mladac rekao "otrčimo dolje i pojebimo jednu kravu" a starac odgovara "prošećimo lagano dolje i pojebimo ih sve".   
Moèiæi-Konavle

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #37 u: 24 Kolovoza 2007, 08:53:28 »
vedro totalno si u pravu.Ti ujek pričekaš da se prašina slegne i nastaviš svojim laganim ritmom.Ti me podsjećaš na onaj vic o starom i mladom biku, kad je mladac rekao "otrčimo dolje i pojebimo jednu kravu" a starac odgovara "prošećimo lagano dolje i pojebimo ih sve".   
:klanjase: :klanjase: :klanjase:

za ovo dobivas pivu  :occasion:
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #38 u: 24 Kolovoza 2007, 11:50:54 »
E tocno tako,bas si dobro reka Tony,on priceka da svi kazu sta misle i ko mudri indijanac  :D

Vedro ma nisam ja ni reka da nesto nevalja,al ne treba frakcije stvarat  ;)
Sve 5,meni je isto gust sad pogotovo,ima lijepih putopisa  ;)
A moze ih i jos,amo putopisujte  :thumbsup:
...