Autor Tema: Kako dalje?  (Posjeta: 5430 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Kako dalje?
« u: 02 Kolovoza 2007, 21:44:26 »
Prvo: Cigovu temu sam maknuo jer je to tražio pokretač teme i zato otvaram ovu.

Slažem se sa svima da forum nije ni blizu što je bio i da treba nešto hitno napravit. Kako se ne mogu sa svim starosjediocima foruma ponaosob nać i raspravit o ovome molio bi da prijedloge iznesete ovdje.

Neke drastične mjere treba napravit i ja sam za to da se skroz ukinu "ostale teme" i još neki podforumi kako bi forum bio što više MOTO i izbjeglo pisanje gluposti. Kad bi ostali samo tematski podforumi jednostavno bi se moglo riješit offtopičara i onih koji su tu, a pojma nemaju o motorima.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Odg: Kako dalje?
« Odgovori #1 u: 02 Kolovoza 2007, 21:52:31 »
Da se ja ubacim nakon duze pauze...

Dado kasno je,i nemoguce ista sad mjenjat  :)

Jos kad pocnes moderirat svakakve shitove,moras se posvadjat sa svima...
Tako da sam ja od moderiranja odustao daaavno...plus niko od moderatora mi se nije pridruzio...tako da je sve pucalo po meni... :thumbsdown:

A treba sad nastavit kako je...ja za free ridera nisam ni znao,evo tek sad vidim...
Sretan put FREE RIDER,samo nastavi tako... ;)

Slazem se potpuno,ako se misli ista opet ozbiljno,i da ovaj forum bude ozbiljno moto a ne "velika obitelj" onda treba ukinut Ostale teme i moderirat full sve...a to opet povlaci za sobom polemike!

DADO NECES NIKAD UGODIT SVIMA-ZATO NE BRINI,pici dalje  :!:
 :thumbsup:
...

« Odgovori #2 u: 02 Kolovoza 2007, 21:56:19 »
Puno je to promjena! Ako treba mijenjat,onda treba mijenjat iz temelja!!
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #3 u: 02 Kolovoza 2007, 23:46:45 »
 Moje misljenje je da se eto ostave ostale teme zbog radi svih of-topica. A ako se pukne off topic u nekim drugim temama da se to brzopotezno kaznjava.... ne drasticno vec ovako s upozorenjima....
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline aurellie

« Odgovori #4 u: 02 Kolovoza 2007, 23:49:12 »
Malo je stvar puno kompliciranija od samog pitanja moderatora/načina moderiranja...problem je u samim članpovima foruma, među kojima sam i ja  :oops: koji na ama baš sve moraju odgovorit sa nekim komentarom pa makar to bio i smajli ili komentar tipa da/ne/bravo/dobar đir/ itd.

I mislim da se to može jedino tako riješit, da se na neki čaroban način svi članovi uozbilje i suzdrže nepotrebnih komentara. imamo forum Ostale teme u kojem se može stvarno svašta pisat, a u ostalim forumima da se samo tipka ako se ima nešto pametno reć, pitat ili komentirat. Dakle u moto forumu izbjeć sve te smajliće i offtopice koliko je to moguće, u dojmovima iz đireva ne ostavljat postove tipa "super slike" itd nego bolje ništa ne pisat, bolje da tema stoji prazna nego da ima 30 postova a svi zajedno 30 riječi i 400 smajlića, i slično za sve ostale forume da se u njima tipka samo ono što je potrebno.

Nekima će takav forum bit dosadan, jer im on služi samo za razbibrigu tipa otipkaj&zaboravi, ali sudržavanje od besmislenih postova je jedini način da se ovaj forum pretvori iz bljuzgotine koja je sa moto svijetom povezana otprilike 0.4%, u pravi moto forum kojeg će voljet i stari i novi članovi i na kojem će nać nešto korisno i naučit štošta, bit mjesto gdje ćemo se okupljat i dogovarat za đireve i uvijek se moć prisjetit starih đireva, a i lijepo se zajebavat naravno u za to prikladnom podforumu.
Dakle problem leži u nama običnim userima, a ne moderatorima. Evo ja ću prvi počet tako forumarit a nadam se da ćete i vi  :D

The machine spirit is with me!

« Odgovori #5 u: 03 Kolovoza 2007, 05:53:20 »
Ja mislim da Dado ima pravo, neka bude sto vise MOTO tema.

« Odgovori #6 u: 03 Kolovoza 2007, 12:52:09 »
Ako bude više moto tema,velika je vjerojatnost da će biti i više off-topica u tim temama  :roll:

Ostale teme smanjuju broj off-a na glavnom forumu a i u Ostalim temama ima i ozbiljnih tema a i onih u kojima se sazna jako puno zanimljivih stvari,pa bilo to vezano za motore ili ne. ("Volite li Dubrovnik" , "Zanimljivosti" ... ). Ukidanje Ostalih tema bi samo povećalo broj,da opristite,sranja jer bi se velik dio postova prebacio na ostatak foruma.

Aurellie,bilo bi super kad bi se forumaši mogli suzdržat komentara koje si naveo,ali to je nemoguće provest jer nema svatko pametnih stvari da bi ih piskarao,a vidim da je nabijanje postova vrlo popularno u zadnje vrijeme.

Moderatori imaju veze s ovim samo po tome što su tu da je ovo sve u nekim granicama (klimavim al što ćeš) i dobro se zna kakvi su komentari ako nekome nestane "važan" , "poučan" , "zanimljiv" post a kamoli tema,nedajbože.

Cijelokupnu situaciju mogu sredit samo forumaši sami, znači,o nama ovisi što će biti dalje s forumom,jer kao što je viđeno,neki su krenuli kao da im je cilj da forum propadne,a da ne spominjem pljuvanje po ovom forumu preko drugih foruma od strane pojedinih članova. Radije nemojte pisat,brišite profil, kupite si vreću pa frustracije na njoj ispuštajte, bilo što drugo, jer većini na forumu nije u interesu čitat vaše gluposti u kojima ste "skupili svu pamet svijeta",ali promašili temu.

®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #7 u: 03 Kolovoza 2007, 13:43:50 »
Tko je pljuvao po ovom forumu na nakim drugim forumima?
Daj baš me krenulo brisanje članova  ;D

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #8 u: 03 Kolovoza 2007, 13:45:55 »
screenshot sam izbrisala tako da nemam dokaz pa neću ništa pisat  [smilie=lolroll]
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #9 u: 03 Kolovoza 2007, 13:52:12 »
ja bi samo napisao par stvari....
u posljednje vrijeme je dado ocito jako iznerviran radi foruma, i tu najvise pati njegova vespica koju rasteze po gradu...
P.s. dado grad nije pista..... :mrgreen:

a drugo....

svejedno mi je sto se tice ostalih tema.......
zao mi je sto je cigo pošo...
ali opet ovo je samo forum, stoga ljudi druzite se a nemojte visit za kompom.... :thumbsup:

« Odgovori #10 u: 03 Kolovoza 2007, 18:27:04 »
E profil se ne može brisat....lol
pa ovo je Demokracija..neka pišu ljudi šta oće..o Bože  :roll: :roll: :big_smile:

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #11 u: 04 Kolovoza 2007, 00:26:46 »
ali opet ovo je samo forum, stoga ljudi druzite se a nemojte visit za kompom.... :thumbsup:
:occasion:
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #12 u: 04 Kolovoza 2007, 00:27:20 »
Ljudi sve je to kultura,kako postoji kultura u prometu i svugdi drugo,tako postoji i kultura ponasanja na forumu  :roll:

Evo kako su na jednom forumu napravili bon ton:
http://www.gorica.hr/forumi/topic.asp?TOPIC_ID=767
Velika gorica-forumski bon ton

Tako isto i na nasem vrijede pravila,dakle nepostivanje pravila-nepristojno ponasanje  ;)
 :lol:
...

« Odgovori #13 u: 04 Kolovoza 2007, 06:17:22 »
a bas sam lijepon bio nesto cito i ponekad komentiro ali izgleda da je dosao kraj ma u sto se ovo pretvorilo  [smilie=anger] [smilie=anger] [smilie=anger] [smilie=anger] [smilie=anger]

ako je DU-moto onda bi trebalo da bar malu prednost imaju ovi koji su bar iz zupanije ali eto opet jedno od mojih misljenja i nebi trebalo nasjedati na bilo sto :big_smile: :big_smile: :big_smile: :big_smile: :big_smile: :mrgreen: ;D ;D
JAHACI BABE RUZE

« Odgovori #14 u: 04 Kolovoza 2007, 12:11:25 »
Dado je u pravu.
Treba skinuti Ostale teme skroz.Nema vise off topica.Kome se ne svidja takav Forum nije mu mjesto ovdje,ovo je Moto Forum.I kao sto je Relja napisao,treba prestati odgovarati na teme sa  :cool2:ili  :thumbsup:itd.Moderatori neka brisu takve odgovore, neka budu zaduzeni svak za svoj podforum pa nece biti preoptereceni.
Mozda ce u pocetku biti malo dosadnije za neke koji su navikli pisati i citati gluposti ali ce bit cist i bez piz..ja.I takvi ce na kraju poci ca sami bez baniranja i svadja.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”