Evo nas nazad!
Da vidimo...ukratko...Relja doša u St u četvrtak, išli na Trilj na jahanje

U petak smop planirali krenit šta ranije, al znate kako to ide...povuci potegni, krenili tek malo prije 4. Stigli u Vodice oko 5, skupili šator u jedne moje ex-kolegice (File pozdRRav i zahvaljujem

) i zaputili se prema Stankovcima...ljudi moji, koja je ono vukojebina! Al eto, napokon ih nađosmo, montirasmo kuću putujuću i vratismo se u Vodajs, nešto pojedosmo

pa otiđosmo sa Filom i Dragim joj u kino na Shreka Trećeg

U kamp se vratismo oko 11...sad se dalje treba sjetit...

Ugl u petak nije bilo nešto raje, tako da nam se Relja rano povukao, a nisam ni ja puno duže stala. Samo i da sam tila nisam mogla spavat jer su nam prvi susjedi bili jako veseli (pozdrav Didi i ekipi), pa sam se do negdi 4 ujutro sa njima družila u Dnevnom Boravku

U subotu smo išli na kupanje u Tisno (na Murter)
i malo se vozali po krajini (u međuvremenu se Kaubojka ukazala u kampu), tako da smo nazad stigli oko 4. U 6 je bia defile

na kojem se dilia pečeni vol

Posli defilea povratak u kamp, igre...dalje znate kako ide...

Ja na žalost ne smijem

pa sam reklamirala Slika

Jutros krenili nazad, stigli u St, malo kod mene kunjali, malo skitali po gradu, Relja krenia oko 9 ipo doma, maloprije stiga ...to bi bilo to, eto.
Ugl bilo je super (bar meni), sve pohvale Šulcu i ekipi na organizaciji, plesačice su bile zakon, sve jeftino, u subotu masu raje, i živjeli Ravni Kotari - nema komaraca i po noći nije hladno! E! Još par sličica, ostatak znate di...