Autor Tema: Lastovo sa skuterom - 26.07.2007.  (Posjeta: 4142 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Lastovo sa skuterom - 26.07.2007.
« Odgovori #15 u: 29 Srpnja 2007, 10:20:31 »
I ja bi s Vama...

...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #16 u: 29 Srpnja 2007, 13:11:18 »
i ja bi :big_smile:
JAHACI BABE RUZE

« Odgovori #17 u: 29 Srpnja 2007, 13:17:56 »
 :joy:  I ja, i ja, i ja ....  :joy:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #18 u: 31 Srpnja 2007, 16:06:34 »
juce doznao da je i Vučko na Lastovu isto sa dvije rote, ali samo sa 0.5KS :D

...

ma samo zdravlja, i biciklom putovat ako treba...

Biciklom nego što :) nego od onoliko opreme koju sam teglio na bicikli uz kombinaciju 10 km makadama kroz Pupnatsku luku, prolupali su mi svi ležajevi koji postoje, sve to treba zamijenit... sinoć sam se tako dobro naspavao na krevetu nakon 10 dana u šatoru.... išlo nas  troje... prvu smo noć spavali u krugu napuštene vojarne gdje si se ti slikao pred ulazom... ušli unutra, zaobišli rampu, spavali vani na vrećama pod borovima, je da je malo bilo spooky, ono ambijent napuštene vojarne, uokolo neuredno odbačene zahrđale granate, jugo njiše cijele krošnje borova, tu i tamo lupne ponekim slomljenim prozorom na vojarni, u šumi svakakvih zvukova, neko zavijanje u daljini, iz svakog grma nešto šušti, još je za potpun dojam samo falila škripa dječje ljuljačke u noći ... taman atmosfera za opustit se i ugodno zaspat :)

Inače smo odsjeli u kampu u Skrivenoj luci, solidan kamp, 40kn noć, svaki dan na meniju svježa riba i domaća kozletina  :food:, a velika boca Karlovačke 0,5l u kampu košta nevjerojatnih 8 kuna, i još je skoro pa zaleđena  :occasion: :occasion: :occasion:  Inače je većina gostiju iz SLO... a u jednom kafiću u mjestu Lastovo smo sreli i Sanadera. I za ne falit baš smo prije toga komentirali kako se čuje trava u tom kafiću (kad ono dolazi Sanader s lokalnim župnikom :) i to ne svježe zapaljena, nego ustajala i ugrađena u zidove i namještaj, znači ima ta prostorija staža...

Za ove koji preferiraju živu više od mrtve prirode, bit će im zanimljivo (da ne kažem  najzanimljivije) spomenuti da na cijelom otoku prevladavaju konobarice, i to oko 90% njih ima manje od 20 godina...

Naravno, po običaju pakirao sam se pola sata pred polazak tako da sam uspio zaboravit aparat... ali srećom tu je uletio majstor Fjakone sa standardnim setom super slika  :thumbsup:

E da, jedino je bed što u kampu imaju pijevca koji kukuriče svako jutro od 6 do 8, i posebno se dugo adržava pred šatorima novih gostiju i nervira te dok ga na spucaš šlapom :)