puno ste tog natrkeljali, ajmo redom...
dorris, hvala. s obzirom da nas ti znas, onda znas i koliko smo na cesti.
free rideru ili kako vec, sorry ako sam pobrkala, najprije si pino krenuo, ok zanimalo te, ali na kraju si poceo vrijedati i to nije fer!
mozda nismo napravili 45 tkm, ali onda jesmo 43 ili 44.
s obzirom da barem 1 tjedno ide k meni, a da dode k meni treba mu 400 km pa ti racunaj.
e onda dalje, motorom smo se vozili cijelu zimu i po cijeloj hrvatskoj.
samo da vfr-ka zna pricati, ona bi ti rekla kako smo subotom bili u vukovaru, u jednom dani iz zg otisli i vratili se, sutra otisli za gospic i iz gospica u split. to su ti 3 dana, a ti izracunaj koliko je km.
vozimo se jako puno vjerovao ti ili ne, a nasa pripadnost klubu nema veze s tim. ja iako sam u klubu nikad nisam smatrala manje vrijednima one bez oznaka sto se voze iz ljubavi kao i ja, ali ti me sad nesto potices na promjenu razmisljanja.
neznam zasto ti moje boje smetaju da ih ides vrijedati. a jos za tvoju inf, tusiram se redovno, ne smrdim, pijana nisam nikad na motor sjela, rakiju ne pijem, striptizete ne gledam i ne valjam se ispod bine.
lastane, kakva sam ja onda to clanica kluba....

?
da li te jos sto zanima u vezi nasih km da ti objasnim? zelis da ti redom kazem sve susrete i mjesta gdje smo s motorom isli otkako smo skupa??
a ti linza, pojasi mi to drlju od cure??