Autor Tema: kilometri na dva tocka  (Posjeta: 14107 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

Odg: kilometri na dva tocka
« Odgovori #60 u: 01 Kolovoza 2007, 13:28:33 »
neka malo zaladi. da te srce ne okine  [smilie=lol]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #61 u: 01 Kolovoza 2007, 13:36:08 »
puno ste tog natrkeljali, ajmo redom...

dorris, hvala. s obzirom da nas ti znas, onda znas i koliko smo na cesti.

free rideru ili kako vec, sorry ako sam pobrkala, najprije si pino krenuo, ok zanimalo te, ali na kraju si poceo vrijedati i to nije fer!
mozda nismo napravili 45 tkm, ali onda jesmo 43 ili 44.

s obzirom da barem 1 tjedno ide k meni, a da dode k meni treba mu 400 km pa ti racunaj.
e onda dalje, motorom smo se vozili cijelu zimu i po cijeloj hrvatskoj.

samo da vfr-ka zna pricati, ona bi ti rekla kako smo subotom bili u vukovaru, u jednom dani iz zg otisli i vratili se, sutra otisli za gospic i iz gospica u split. to su ti 3 dana, a ti izracunaj koliko je km.

vozimo se jako puno vjerovao ti ili ne, a nasa pripadnost klubu nema veze s tim. ja iako sam u klubu nikad nisam smatrala manje vrijednima one bez oznaka sto se voze iz ljubavi kao i ja, ali ti me sad nesto potices na promjenu razmisljanja.

neznam zasto ti moje boje smetaju da ih ides vrijedati. a jos za tvoju inf, tusiram se redovno, ne smrdim, pijana nisam nikad na motor sjela, rakiju ne pijem, striptizete ne gledam i ne valjam se ispod bine.

lastane, kakva sam ja onda to clanica kluba....????

da li te jos sto zanima u vezi nasih km da ti objasnim? zelis da ti redom kazem sve susrete i mjesta gdje smo s motorom isli otkako smo skupa??

a ti linza, pojasi mi to drlju od cure??
why drink and drive,
smoke and fly!!!!

« Odgovori #62 u: 01 Kolovoza 2007, 13:44:01 »
E curo oprosti, ali toliko ni darko labas ne radi godisnje(najaci moto tourer mozda i u europi cijeloj), koji je obisao pola svijeta (njegovi putopisi su u svakom broju moto pulsa), pa te molim da mi malo potkrijepis tih 45 000km u godini dana, sto ispada da svaki dan (365 dana u godini) napravite 125km. Ako je to tako, ja skidam kapu, ali daj mi potkrijepi malo ovu cifru primjerima, slikama i tako; ako radite tu kilometrazu onda sigurno imas i fotki iz engleske, irske i tako. Nema kurtoazije u ovoj poruci, cisto me zanima.
Inace, fjr darka labasa sad na satu ima cca 800.000km

Troskovi koristenja motora za 45 000 - 50 000 km godisnje se mogu popeti i do 40.000kn (smjestaja, hrane, opreme, i ostalog: servisa, guma, dijelova ....), a ako se koriste orginalni dijelovi mogu biti i puno veci.

Kazem, zivo me interesira ta kilometraza od 45 000km u godini dana; i odakle ti toliko slobodnog vremena tebi i decku da je imate vremena napraviti; jer to kosta, a da se mozes voziti na taj nacin onda moras i nesto radit jel?!

Ako mi das 'prave' primjere ja mogu samo reci da bi ja htio biti kao ti i tvoj decko, jer iskreno znam koliko su me dosle pripreme za put koji cu voziti ovo ljeto za km-e koje planiram napraviti i koliko ce me extra doc trosak takvog puta, a nece bit ni 10.000km. zasto, jer iskreno 45.000km nemozes napraviti godisnje po hrvatskoj, cisto iz fizickih razloga tj. vremenskih uvjeta, dakle moras voziti vanka. Pa gdje ste bili onda, daj da vidim bar par fotki, jer ova tvoja cifra je popljuvala mnoge vrhunske bikere (daleko iznad mjerila ovog foruma i mene samog i ljudi koje poznam ovdje i drugdje), a to su ljudi (ne bih navodio imena) koji voze zg - amsterdam u komadu!!!

sorry na smetnji.

mozes! to tvrdim i oni koji su non stop s nama znaju da se vozimo po hrv. ali malo mi j ecudan tvoj nastup i usporedba s labasom. a pogotovo mi nije jasno zasto bi moja kilometraza popljuvala ijednog vozaca?!

a sto se tice troskova, u svom servisu sve obavljamo.

a daljnje razgovore uopce nemam vise sto voditi, ali ne vjerujem da nekom moze smetati sto netko ima vise km od njega. a kazes li da serem, lazes debelo.
why drink and drive,
smoke and fly!!!!

« Odgovori #63 u: 01 Kolovoza 2007, 13:44:25 »
sve ok red/fight, jako pohvalno, samo me zanimalo; jako mi je drago da se tako vozite i iskreno i ja bi htio toliko, al jednostavno ne mogu; sve 5!!! Najiskrenije! A ovaj drugi dio o pljuvanju, nije uopce bio upucen na tvoj post nego od doRRis i rijec 'preseratori', tako se i razvila polemika. Istini za volju i ja sam bio clan kluba (5 godina), i samo sam komentirao neke stvari koje mi se nisu nikada svidjale, to je sve, a ponukam slikama koje sam ovdje vidio - tipa, likove koji se u donjem rublju mrtvi pijani vrte na streeptease stangi - meni je to osobno bezveze i nisam za takvu zabavu, cak mi nije ni smijesno.
Nema ljutnje nikakve, zaista, a tebi idecku svaka cast kad tolike km mozete financijski izdrzati, kako sam vec i napisao.  :thumbsup: ... cak i svoj servis imate .... skidam kapu! Iskreno, nisam nikad ni bio blizu 45.000km godisnje; al smatram da sam dovoljno prosao km-a da bi se mogao upustiti u navedenu polemiku. No hard feelings. I nikad, ama bas nikad se nisam natjecao s km-ima jer to mi je bezveze, svak vozi koliko moze...
Cigo

« Odgovori #64 u: 01 Kolovoza 2007, 13:55:38 »
gle, nije tu bit mogu ne mogu, nego moram.... najvise km ide na nasim putovanjima jedno k drugom. ako cemo biti zajedno putovati moramo jer ja radim u gs a on u zg. 400 km tjedno je minimum sto cemo napraviti, a onda jos ako odemo kud na susret jebiga, eto ti skoro soma kilometri samo tako.

nemamo svoj servis, stari ima, i tamo preko firme na rate rijesavamo ulje, gume, filtere i sl.

a vfr je zahvalan motor kojemu nije puno potrebno i trosi 5 l.

a sto se tice kluba, u svakom zitu ima kukolja, a tako i medu clanovima klubova. ali ipak si neke stvari malo previse generalizirao u jednom postu sto nije bilo fer. a inace, kad je pijan nijedan covjek nije sav svoj tako da to se netreba odnositi samo na motoriste.

evo, dodi na nas susret ukoliko mozes, pocastiti cu te pivom pa ocijeni je li istina sto ti kazem.
why drink and drive,
smoke and fly!!!!

« Odgovori #65 u: 01 Kolovoza 2007, 14:04:01 »
Ja koji se nikad necu hvalit da sam motorista sam proslu godinu od 5. do 10. mjeseca samo u Dubrovniku preso preko 20000 km, jutros sam bio i krenuo napisat odgovor s racunicom pa kako ga nisam imo vremena dovrsit nisam ga ni poslo! Ako nekoga interesira i to cu stavit!

A by the way, zasraste jako ljepu temu svojim prepucavanjima i nadmudrivanjima! Pametnjakovici! Redom svi!

Bez uvreda!  :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #66 u: 01 Kolovoza 2007, 14:09:10 »
ja sam samo napiasla onako kako je, a napadose me zli dusmani... :mrgreen:

ako ja nemogu u godini dana napraviti po hrvatskoj 45 tkm, nemozes ni ti u pola 20 po dubrovniku  :namrgodjen: :namrgodjen: necu se tako igrati [smilie=anger] [smilie=anger]

i da ti netko kaze da to nije istina, moras se braniti, sto ne?
why drink and drive,
smoke and fly!!!!

« Odgovori #67 u: 01 Kolovoza 2007, 14:25:03 »
ne bih dalje komentirao ovo zli dusmani red/fight, hvala ti na uljudnosti, puno hvala. Jako lijepo sto se vozite toliko i iskreno zelim vam da tu cifru popnete na jos vise.
Vedro, forum sluzi za ovakve stvari, smatram da tema nije zasrana, bar se red/fight u ovoj debati isprofilirala kao netko tko zaista vozi pa je mogu cijenit samo jos vise, i ubuduce slusati savijete njenog decka i nje; ako zele saslusati pitanja nas zlih dusmana.
Pa bi jedan od zlih dusmana sad ovdje najavio nesto sto je planirao ne objaviti, a dugo je to pripremao (zato sam i spomenuo trosak na 45.000km godisnje), ali ponukan je:

11.08. - 26.08. spanjolska i portugal.

Cigo

« Odgovori #68 u: 01 Kolovoza 2007, 15:01:38 »

Izvjavio je  :mrgreen:
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

« Odgovori #69 u: 01 Kolovoza 2007, 15:14:00 »

Izvjavio je  :mrgreen:

Da... :mrgreen:
Samo sam ga čekao... [smilie=lolroll]

« Odgovori #70 u: 01 Kolovoza 2007, 15:18:19 »
vec sam napisala mu kao odg na PP ali i ovdje cu, ovo zli dusmani je bila cista zafrkancija.... zezancija. pa nije mi covjek mamu ubio da mu kazem da je zao, ali eto malo sam se nespretno izrazila, nisam mislila da ce itko pomisliti da to ozbiljno mislim. i zato i ima smajlic....

ali do svega drugog stojim. i samo nek pita tko god sto hoce, ja cu se potruditi da mu otklonim sve sumnje koje ima....  :thumbsup:
i trazim razglednicu iz portugala  :mrgreen:
why drink and drive,
smoke and fly!!!!

« Odgovori #71 u: 01 Kolovoza 2007, 15:22:42 »
Prihvaćeno izvinjenje, ali mislim da ipak nisi toliko prešla... :mrgreen:

« Odgovori #72 u: 01 Kolovoza 2007, 15:46:10 »
zasraste jako ljepu temu svojim prepucavanjima i nadmudrivanjima!

Slažem se! I usput budi rečeno
proslu godinu od 5. do 10. mjeseca samo u Dubrovniku preso preko 20000 km,
Upravo je u tome problem - netko će mi reć da u tolko i tolko vrimena skupia tolko i tolko kilometara...a di ih je skupia? Vozajući po gradu.

:namrgodjen:

Aj sad svi fino od svoje kilometraže odbijte vozanje po gradu, pa ćemo onda vidit kolko će kome ostat. Rijetkima neka poštena brojka 8)
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline aurellie

« Odgovori #73 u: 01 Kolovoza 2007, 15:48:57 »
Ja sam od počeka godine odradio skoro 10000km a nisam se skoro uopće vozio, ne vjerujem da je godišnje problem nabit 45000km ako se ima para i malo volje.

The machine spirit is with me!

« Odgovori #74 u: 01 Kolovoza 2007, 15:58:14 »
Prihvaćeno izvinjenje, ali mislim da ipak nisi toliko prešla... :mrgreen:

:klanjase: :klanjase:

otkrio si me, evo priznam  ;D 8)
why drink and drive,
smoke and fly!!!!