Evo prodje i motorijada u Visokom, koja nije nesto posebno promovirana, ali relativno veliki broj Dubrovcana koji su pohodili susret, pokazuje da su Visocani rame uz rame uz "Dvije rote" i "Prikaze" po gostomprimstvu, tako da se ja osobno osjecam izvanredno, opusteno i fantasticno kao gost bilo koja od ova tri pobrojana kluba i svaki put cu iznova ponaviti da je to primjer kako se postavlja ka prijateljima, ali i bikerima opcenito.
Od Dubrovcana, gosti su bili clanovi kluba "Libertas" Dubrovnik i "Dvije rote" Konavle, a vecina su doveli i svoje pratilice.
Muzicke grupe koje su bile angazirane su bili "Taxi Band" i "Irina i Storm" iz BiH, a kao zvijezda veceri je angaziran Sandi Cenov kao gost iz Republike Hrvatske na moju skromnu sugestiju, a dosao je kao pravi roker, prije svega po svome ponasanju, na svome novom motociklu "Harley Davidson" V-Rod kojeg je kupio prije par dana. Momak je stroga regulara, pristojan i prava raja, cijelo vrijeme je bio sa bikerima i "civilima" obzirom da je dosao ranije u toku dana, tako da ga je publika pravo "zagotivila".
Slika nema, jer sam ja polijen za slikanje.