Autor Tema: Ducati Owners Club Croatia  (Posjeta: 8709 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Ducati Owners Club Croatia
« Odgovori #15 u: 24 Srpnja 2007, 00:46:41 »
DA...

Svo pljuvanje ducatija izlazi iz usta "iskusnih, dugogodisnjih vozaca" koji su ducatija ( u najboljem slucaju) vidili na posteru u Moto pulsu, a imaju obraza lajat i pricat gluposti..

Pogledajte rezultate u Moto GP-u i Superbikeu i najvecem laiku ce sve biti jasno. DA ne nabrajam da je 916 proglasen no.2 naj motorom u povjesti..

Zalosno je da na ovakav nacin se ljece frustracije, kao da ja sada recem da je Ferrari smece jer su mu servisi svako 5000 do 7000 km i kostaju izmedu 4000 i 12 000 eur.

Jednostavno, ako to nije vasa liga, okrenite glavu i pazite svoga posla, al ne pricajte gluposti jer samo sebe srozavate u ocima drugih motorista.
kolega nemoj uopce da se uzbudjujes..
meni je drama kostur na monsteru, a cuo sam buku koju proizvodi i mogu ti rec da uopce nije los iako ovi neki govore da se najeze kad ga cuju na leru..o kvaliteti nebi jer nisam upoznat ali po meni je sve to danas isti k.

Offline Nix

« Odgovori #16 u: 24 Srpnja 2007, 00:50:51 »
A koliko tek ulja troši na Grobniku! :lol: :lol: :lol:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #17 u: 24 Srpnja 2007, 10:23:16 »
možeš ti koristit koje god oćeš izraze i nabrajat ovo ono ali iz istog tog dukca ispadaju šarafi i kad stoji na nogari
 ;D
oooo da  [smilie=lol] [smilie=lol]

a tek zvuk  :shock: :shock:

ma desma ne se sekirat, moras prihvatit da cemo te konstantno malo za*ebavat radi dukca  :thumbsup:
(ma cista ljubomora  :mrgreen: :lol:)
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #18 u: 24 Srpnja 2007, 16:23:45 »
možeš ti koristit koje god oćeš izraze i nabrajat ovo ono ali iz istog tog dukca ispadaju šarafi i kad stoji na nogari
 ;D

Jep, zato sam ja i uzeo bocnu torbu da mogu skupljat sarafe idjelove putem..  ;D Psst, al nemoj nikom rec! ;)

Evo jedan tipicni primjer kako krenu takve price..
KAd sam bio kod Toncija u Zg  na prvom servisu, prije moga duksyja radio je 998 full carbon racing djuku. Taj motor je "servisirao" tko god je stigao zadnjih 5 god.. Srecom, imam malo znanja o mehanici pa sam bio uz Toncija par sati i gledao te "znalce" kako su i sto cinili..
SAmo cu jednu stvar napisat, jer da sve napisem, trebalo bi mi cijelo popodne..

Cijev od goriva je lezala naslonjena na full racing Termignoni komplet.. Tek toliko..

I sad zamisli da on dodje na Grobnik s tim motorom... Ide pun gas preko ravnice i zapali se.. A ti ga s tribina gledas..

Kakve ce sutra price kruzit o Ducatiju?

Razumjes o cemu govorim?

BTW, zvuk kad radi na leru je takvi zbog suhog kuplunga (istog onog kojeg imaju apsolutno svi motori u Moto Gp-u, zasto? Nek vam to ostane za domacu zadacu ;)).
Uz to, sinoc sam ga malo provozo bez kapice za kumplung, i znas sto? Evo upravo sam narucio aluminijsku otvorenu kapicu, da jos vise melje  :twisted: 8) ;)

Sto ljudi, sto cudi ;)
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #19 u: 24 Srpnja 2007, 16:37:55 »
Kao ljubitelj kvalitetnih japanskih motora (Honda) i kvalitetnih njemackih auta (VW),isto bih volio pogrijesit i kupit Ducatia GT 1000  :thumbsup: pa nek neko rece da je to pederski motor da vidim. :D
Sex,bikes & rock'and'roll !!!
Shanki manijak.
Bogu mil,a ni vragu nije mrzak.

« Odgovori #20 u: 24 Srpnja 2007, 16:52:41 »
Kao ljubitelj kvalitetnih japanskih motora (Honda) i kvalitetnih njemackih auta (VW),isto bih volio pogrijesit i kupit Ducatia GT 1000  :thumbsup: pa nek neko rece da je to pederski motor da vidim. :D

OOO da...
Taman ga je preuzimo jedan deda iz Zg.. Nekih 50+ godina.. Kaze meni.. "Od MH-prototipa ja cekam kada ce Ducati izbacit retro modele, nasmije se, obuce koznjak i ode na poso... DOso covjek po njega u vrijeme marende.. Strasan motor, posebno mi se svidjaju retrovizori, satovi, i zicane felne  :thumbsup:

Offline f6

« Odgovori #21 u: 24 Srpnja 2007, 17:48:48 »
Brankov 999 nikad nije vidio servisa, nikad mu nije probilo ulje, nikad mu nije pukla grana od auspuha na 180 kmh  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #22 u: 24 Srpnja 2007, 17:51:26 »

Nemoj vrijeđati Japance i staviti ih u isti koš sa ne tako kvalitetnim njemačkim autima, Golfovi su kante.  :evil:
I ja bih jednog Dukca,nema veze sto nije kvalitetan... Ja da ga vozim,a netko drugi servisira!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #23 u: 24 Srpnja 2007, 19:09:18 »
Brankov 999 nikad nije vidio servisa, nikad mu nije probilo ulje, nikad mu nije pukla grana od auspuha na 180 kmh  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
E i?

Meni je prijatelj (hvala Bogu prodo) fazera istog ko i kod tebe samo bez maske.. Motor se jednostavno od jednom nije htio upalit, sam bi se s vremena na vrijeme ugasio, pa bi nakon 10-tak minuta pauze, nakon ponovnog startanja radio ko sat.. Ni jedan serviser nije zno o cemu se radi..

PA sto sad?
A radi se o japanskom savrsenstvu koje ne moze stati u istu recenicu ko Ducati  :roll:

« Odgovori #24 u: 24 Srpnja 2007, 19:12:18 »
Tvornička greška!  ;D
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #25 u: 24 Srpnja 2007, 19:13:00 »
Tako je...iznimke potvrđuju pravila! :P
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline f6

« Odgovori #26 u: 24 Srpnja 2007, 19:14:04 »
Slažem se s tobom u svemu osim u jednoj stvari. Kod Japanca se to dogodi jednome od stotine (možda i rjeđe) a kod Ducatia je obrnuto; jedan od sto nema problema. Nadam se da je to tvoj  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #27 u: 24 Srpnja 2007, 19:15:53 »
Hehe...ovo sad nema baš neke veze sa tehnikalijama, ali...ništa nam se Desmo ne hvali kako mu je Dukac prije neki dan odlučio prileć [smilie=lol] Ajme baš sam grozna :oops:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #28 u: 24 Srpnja 2007, 19:18:43 »
Slažem se s tobom u svemu osim u jednoj stvari. Kod Japanca se to dogodi jednome od stotine (možda i rjeđe) a kod Ducatia je obrnuto; jedan od sto nema problema. Nadam se da je to tvoj  :thumbsup:

Opet smo dosli do teoriziranja, jer cisto sumnjam da osobno poznas 100 Ducatista koji ti to mogu potvrdit. Al nema veze.

Ipak, na kraju krajeva, pricamo o rucno radjenom motoru i masovnoj (kompjuter-stroj) proizvodnji, a to se po kvaliteti i mogucnoscu problema u buducnosti ne moze usporedit. JA glasam za sarm, karizmu i rucni rad ;)

BTW, drugi prijatelj, isto vozi Yamahu, nakon 17 000 mjenjo je 4 vodilice na ventilima (xjr 1300), poznaniku koji je drzo u garazi kod nas 954 bijelo plavu Hondu toliko mu je meljala bregasta da sam samo ceko kad ce se raspast...
Al dobro, mozemo ovako u nedogled..  ;)

« Odgovori #29 u: 24 Srpnja 2007, 19:19:51 »
Hehe...ovo sad nema baš neke veze sa tehnikalijama, ali...ništa nam se Desmo ne hvali kako mu je Dukac prije neki dan odlučio prileć [smilie=lol] Ajme baš sam grozna :oops:

KAd sam ga ja pametnjakovic ostavio u koritu rijeke Po...  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] a i djuka se umorio, vozio od Dbk do Kastela u komadu.. bez prosipanja djelova i ulja...  ;D ;D