Autor Tema: ROLLING STONES-i: Budva, plaza Jaz 9.07.2007.  (Posjeta: 5133 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ROLLING STONES-i: Budva, plaza Jaz 9.07.2007.
« u: 10 Srpnja 2007, 13:51:52 »
Ja imam samo par slika sa mobilnog...

« Zadnja izmjena: 10 Srpnja 2007, 17:08:40 od OliveRR »

Odg: Rolling Stones...
« Odgovori #1 u: 10 Srpnja 2007, 14:17:47 »

krenuo sam u 13:30 ogranizirano preko ideje kongres agencije sa 3 autobusa...
doso sam rano oko 16 , prolazim pokraj bine i divim se njenoj velicini, ali prvo idem na na plazu Jaz se malo odmoriti i popiti nikšićku...

kako su rekli da je koncert u 20 ulazimo oko 17:30-18 sati na mjesto koncerta, a ono nidje nikoga, a prostor ogroman, pa se mislim a jesu ovi crnogorci fjakani kad oni misli doci na koncert ;)

sa ekipom uhitio mjesto u prvim redovima i samo netko podje uzeti po par boca nikšićke od litru (5€)

u prici sa jednim zastitarom doznajemo da je su karte slabo išle pa su se i VIP karte dijelile... a da RS pocinju u 21

kako sam rano ušao, cuo sam i sve predgrupe, prvi je nastupio Dado Topić, koji je bio  doslovno u ekstazi što svira kao predgupa Stonsima:) jos su bile dvije predgrupe kojima ne znam ime ali su lijepo odsvirali...

u cekanju RS utažujem žeđ sa pifava i nedje iza 21:30 RS izlaze u prasku na scenu :) sve ostalo dalje je trebalo dozivjeti...
vecinu koncerta sam bio u prvom redu na ogradi (P2 dijela) a zadnjih par pjesam otišao sam tocno na centra da uzivam u audio vizualnom raskoši :)

ogranizacije je bila odlicna, osim što se malo zagužvalo na izlasku,
po mojoj procijeni bilo je zauzeto svega oko 35-40% prostora predviđenog za publiku, a financijski će organizator biti dobro u minusu, kojih milion dva eura ;) ... ali sve ce to država isfinancirat ;)

ali sada se ima prostor za slijedecu turneju U2 ili Pink Floyda :)

Odg: Rolling Stones...
« Odgovori #2 u: 10 Srpnja 2007, 15:22:18 »
Nezvanično je do zadnjeg dana prodato 37.000 karata. Mislim da je i na dan koncerta prodato ili podijeljeno bar 5-10 hiljada, a mislim da organizatorima i nije bilo toliko stalo zbog para, koliko zbog popunjenosti samog prostora zbog nekog sljedećeg dogadjanja, a to zaključujem po tome što je zadnjeg dana dosta karata podijeljeno studentima, učenicima i po nekim nagradnim igrama...
Ovo je bila fenomenalna promocija Crne Gore i njenog turističkog potencijala, što je i glavni motiv organizovanja ovakvog spektakla i mislim da je to uspješno obavljeno. Pravi potez je i što su bili visoki predstavnici zemalja u okruženju. Tu mislim prije svega na predsjednika Hrvatske, Bugarske, nekih Sovjetskih zemalja, Bosne i Srbije...

Offline pAx

Odg: ROLLING STONES-i: Budva, plaza Jaz 9.07.2007.
« Odgovori #3 u: 10 Srpnja 2007, 17:22:02 »
Ja vam necu pricati sto ste propustili nego cu vam rec da niste propustili nista... bas nista... Ostali ste doma, cinili sto i obicno i nista niste propustili...

PONEDJELJAK 9.07.07.

oko 11:00
Jos uvijek vrtim sve moguce prijatelje u mobilnom adresaru ne bi li naso nekoga da ide sa mnom jer nisam znao nikoga da ide na koncert (fjaka i vedro mogli ste rijec napisat na forumu da cete ic)

11:30
Nasao prijateljicu koja je ce ici sa mnom. U roku 5 min Gasho nam je sredio karte - hvala Gasho!  :thumbsup:

16:00
Ona je radila do 15:00 pa je ovo bilo najbrze sto smo mogli krenuti... Srce lupa, gas samo gaaas do granice...

16:30
...a kad tamo nema uopce guzve  :shock:  Pametni ljudi, pa su posli ranije, hehe   :D
Hrvatski carinik nas poziva (da, poziva!) da preskocimo par auta i pusta nas preko reda da dalje pichimo prema Crnogorskoj granici na kojoj isto nije bilo nego 3-4 auta.

17:00
U Kamenarima guzva za trajekt, ali ni priblizna kakva zna biti... ali sto je to za nas na dva kotacha, kupujemo kartu i ukrcavamo se zadnji na trajekt  :mrgreen:
Zovem Gasha po dogovoru...

Cijelo vrijeme sam jedva cekao da stignemo u Budvu jer se ljudi sigurno vec zabavljaju... bez mene  [smilie=anger]
i onda Gasho kaze: Mi smo u Kotoru, sa trajekta skreni lijevo  :shock: :shock: :shock:
 :lol:

Taj stari put za jedno auto (a dvosmjeran) je asfaltiran tako da je milina voziti se njime i prolaziti kroz mala mjestasca, a ljudi, zene i djeca se kupaju i buckaju samo na par metara od nas u voznji

17:30
Stizemo u Kotor vrlo brzo. Tada saznajemo zasto su Gasho i ekipa tamo: jer je tu bila najbliza bolnica... Beli je imao nesrecu, prosklizala mu prednja prilikom naglog kocenja (Gasho ce nadam se napisati malo detaljnije) i dobro se natamburao ali sreca, prosao je samo sa laksim ozljedama.
Zatim smo posli u Kotor na piche.

I kaciga koja mi se najvise svidjela  :oops: cak ima i spojler ;D

U 18:30 krecemo, prolazimo kroz novi tunel i za manje od pola sata...

19:00
Dolazimo do mjesta gdje policija dalje ne pusta, skrecemo i parkiramo motore na pocetak o-ogromnog parkiralista, velicinom skoro isti kao i mjesto na kojem se koncert odrzavao.
Nakon kraceg razmisljanja nevoljko sam ostavio fotoaparat u motoru jer sam sa svih strana cuo da se nesmiju unosit i pjesice smo krenuli kilometar i po, dva do benzinske gdje su se u skrinji za sladoled prodavale limenke Niksickog piva  :mrgreen: a ljudi su vadili po cijele gajbe  [smilie=lolroll]

Kako je tu bilo masu ljudi, i mnogi su imali fotoaparate, jednostavno sam mislio da ce biti nemoguce da ljudima oduzimaju fotoaparate pri ulazu, nakon kraceg dogovora sa prijateljem oko plana B (vadjenje baterija ispred osiguranja) i plana C (prebacivanje fotoaparata preko ograde)  odlucio sam se vratit po fotic... dakle opet dva km hodanja  [smilie=fiuu]
Ali taj put smo se vratili do benzinske organiziranim autobusom  :big_smile:

19:50
Sada smo misleci kako cu prokrijumcariti digitalac krenuli prema koncertu, neuspjelo pokusavajuc sto prije stic u rijeci ljudi...

20:08
Napokon smo usli! Nevjerojatan osjecaj me obuzeo, fenomenalno!! Bio sam sav izvan sebe :D

21:45
Poceo je spektakl... nemam rijeci, samo slike ;D

22:50
Mali dio bine na kojim su bili oni je poceo dolaziti k nama  :joy:

23:45
Kraj...

i vatromet!

UTORAK 10.07.07.

02:45
Dosli smo u Grad i napravili djir preko Pila i imali smo sto vidjet  :lol:

Slikavano je bez stativa, na nogama, s rukama visoko podignutim u zrak, sa žnj fotoaparatom, pa je dosta slika potreseno.

I jos puno puno slika na:
http://picasaweb.google.com/Teo.Tomsic/RollingStones
 :occasion:
« Zadnja izmjena: 10 Srpnja 2007, 17:32:57 od pAx »

« Odgovori #4 u: 10 Srpnja 2007, 17:29:52 »
 :cool2: :klanjase:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline malizeko

• **
    • http://festinalente.pticica.com
« Odgovori #5 u: 10 Srpnja 2007, 17:34:13 »
Hehe, svaka čast Teo, dao si si truda... :joy: :cool2:
Mali Smotani Zeko

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Polo¾ila! Jo¹ da provozam :D

« Odgovori #6 u: 10 Srpnja 2007, 18:21:41 »
Bravo majstore... :thumbsup:

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #7 u: 10 Srpnja 2007, 18:24:29 »
A ja nisam zelio ici upravo radi toga jer sam mislo da ce se jedno 10 mil stanovnika sjevernije drzave od Cne Gore spustiti ka dolje i jos jedno par miliona iz dijela drugih drzava, elem zelio sam po svaku cijenu izbjeci prometni i koncertni kolaps (u smislu guzve), kad ono cujem......nista od guzve i sve dobro organizirano.

Hvala puno Pax-u i Fjaki na odlicnoj reportazi kojom sam saznao da meni slijedi samo... :bonk: posebno imajuci u vidu i to da je i moj brat bio na koncertu Stonesa u Nijmegenu u Holandiji, tacno na dan kada sam ja "slijetao" u Holandiju (prije jedno mjesec dana), a ispricao mi je da je i pored toga sto se je koncert odrzao po "smaku svijeta", nevidjenom nevremenu sa olujom, grmljavinom i pljuskovima, da je to bio fantastican dozivljaj i da mu je to bila jedna od boljih odluka u zivotu (otici na koncert).

Za mene, jos jedan nagradni poen:   :bonk:

« Odgovori #8 u: 10 Srpnja 2007, 18:34:42 »
Koncert u Beogradu je za par dana, pa je i to doprinijelo tome da nije bilo puno posjetilaca iz Srbije, kontinentalne Hrvatske i Bosne...
Ali je stvarno bilo sve organizovano vrhunski, jer se moralo položiti za neka buduća gostovanja. Najave Music Stara su da je najrealnije očekivati Madonu i Elton Džona u nekom skorijem periodu, a najave idu i na to da će se pregovarati i sa U2 i AC-DC, i tako redom...

Offline Kaubojka

• **
  • Kad narastem bit æu GSXR1000 :)
« Odgovori #9 u: 10 Srpnja 2007, 18:45:49 »
ma uvik sam ja govorila da se na svaki koncert može mukte.  :thumbsup:
A s obzirom kako čujem da u zadnje vrime ponavljaju repertoar do ti u pismu - ne virujem da će u Beogradu bit puno bolje.
There's many who tried to prove that they're faster
But they didn't last and they die

Meum est propositum in taberna mori! ;)

To be the best, be yourself and have a ball.

« Odgovori #10 u: 10 Srpnja 2007, 19:05:00 »
PONEDJELJAK 9.07.07.
oko 11:00
Jos uvijek vrtim sve moguce prijatelje u mobilnom adresaru ne bi li naso nekoga da ide sa mnom jer nisam znao nikoga da ide na koncert (fjaka i vedro mogli ste rijec napisat na forumu da cete ic)

pa teo kako sam ja mogo znati da ti ideš ?
ja ovakvo što ne porpuštam i imao 10 dana prije sve sredjeno...

znaci samo tri osobe sa foruma bile i to one koje voze skutere  :D
i onda neke mi nesto pricaju kao motoristi su rokeri uskoro ce biti da ne piju pivu i ne jedu ništa... :lol:

« Odgovori #11 u: 10 Srpnja 2007, 19:11:50 »
Pax odlicno si to napisao  :thumbsup:

Neka vam je bilo lijepo,a Dzina luda...ko ce drugi s tobom neplanski poc u CG  [smilie=lolroll]
U elementu ste  :thumbsup:
...

« Odgovori #12 u: 10 Srpnja 2007, 23:40:10 »
pa teo kako sam ja mogo znati da ti ideš ?
ja ovakvo što ne porpuštam i imao 10 dana prije sve sredjeno...

znaci samo tri osobe sa foruma bile i to one koje voze skutere  :D
i onda neke mi nesto pricaju kao motoristi su rokeri uskoro ce biti da ne piju pivu i ne jedu ništa... :lol:   :thumbsup:

:thumbsup:

Samo gdje su bili ti Rolingstonsi?

[/url

« Zadnja izmjena: 11 Srpnja 2007, 12:40:33 od Vedro »
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #13 u: 11 Srpnja 2007, 08:54:02 »
a covjece komentara i svega.. bravo ekipa

« Odgovori #14 u: 11 Srpnja 2007, 12:54:47 »
 :big_smile: Bravo Pax!!  :thumbsup: Vedro legendo!!  :thumbsup:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote