Imam (ispricavam se, imao sam) jedan od sigurno najskupljih, a kazu i najboljih auspuha na svijetu - Screamin' Eagle Performance Mufflers (Cross FLags/for race application ONLY!). Ono "najskupljih" je sigurno tako, a ono najboljih nije tako. Sta hocu da kazem: svakako ne znaci da ako si kupio ime, da si kupio kvalitet. Najsigurnije je pouzdati se u iskustva drugih. Ja sam sada na tragu jednom zaista od najboljih mufflera u USA po misljenju mnogu kompetentnih ljudi sa raznih V-Twin foruma, a nije niti blizu najskuplji. Znaci, prvo se dooooobro raspitati, pa onda donostiti odluku o kupovini.
Deaka sam zvao cisto informativno i kako mi se cini nije bas neka vrijedna osoba i nije voljan da radi nista mimo onoga sto je do sada vec radio. Za njega evolucija i usvajanje novih znanja nije imperativ obzirom da ima dovoljno postojeceg posla. Mi to zovemo - stagnacija i samozadovoljstvo. Da je dobar u onome sta radi, siguran sam jer garanciju daje veoma kompetentni Doktor, ali kazem, Deak ne zeli izaci iz svoga okvira i upustiti se u nesto novo.