Autor Tema: Iskustva sa šatorima  (Posjeta: 12570 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Iskustva sa šatorima
« Odgovori #30 u: 28 Lipnja 2007, 11:30:12 »
ima u neckermana za naručit komplet za kampiranje:

Citat:
Komplet za kampiranje, 5-dijelni. Šator za 3 osobe, 2 vreće za spavanje i 2 EVA-prostirke. Šator: krov pribl. 800 mm. Vanjski dio: 100% poliestersko vlakno, PU-sloj.
Veličina pribl. 210x210x130 cm. Komplet sa šipkama, uputama za sastavljanje, torba za nošenje. Vreće za spavanje: 200 g/m*. Veličine pribl. 190 x 75 cm.
EVA prostirke: vel. 180c50x0,8 cm

po cijeni od 369,00 kuna

®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #31 u: 28 Lipnja 2007, 12:35:17 »
Neznam...a ko bi i to nosio na motoru...nepotrebno mislim
Izdusen luftic i pumpicu mogu stavit u motor i kad dodjem na kupanje ili kampovanje ne trosim svoja pluca zvezebe nego fino spojim pumpicu i zadovoljstvo je nevidjeno! :cool2:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #32 u: 28 Lipnja 2007, 15:41:18 »
Lakse ti je da napumpas luftic, i pumpu ostavis doma :D

Ma mislio sam ako nosis na motoru sator,pa luftic,i onda onu pumpu,al stvarno ne zauzima puno mjesta,imas ti pravo...
A ja sam uvjek volio krcat sto manje stvari,i onda kad dodjes negdi pocne ti sve falit... :namrgodjen:

Imas pravo Vedro,nije ti stvarno velika,nemogu nac sliku al ko kutija od 12 jaja je..
...

Offline pAx

« Odgovori #33 u: 28 Lipnja 2007, 21:00:44 »
evo kupio sam sator za troje (da stanem ja i dv'je cure)  :joy:

McKinley-ev koji ste i preporucivali, model se zove Oregon i to je ujedno i najjeftiniji model od McKinley-a. Cijena? Prava sitnica... 450 kn i to na snizenju  :thumbsdown:
Mislim da se ovaj isti sator moze negdje drugo naci za manje od 350 kn  :evil:

Offline aurellie

« Odgovori #34 u: 28 Lipnja 2007, 21:03:24 »
To je dobar šator, vidio sam ga sastavljenog  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #35 u: 29 Lipnja 2007, 00:40:53 »
neka si ti kupio, jebo neđe drugo.  :thumbsup:

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #36 u: 29 Lipnja 2007, 09:35:10 »
Bolje dat 450 kn pa da ti traje, nego svako malo za sitne pare kupovat neko smeće za jedno-do-dvokratnu upotrebu
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline pAx

« Odgovori #37 u: 29 Lipnja 2007, 12:12:00 »
sad me zanimaju vasa iskustva s vrecama  :joy:  ili drugim rijecima, sto sve VI nosite sa sobom osim satora, naravno  :D

molio bi da moderatori preimenuju topic u Iskustva sa šatorima i vrecama ili jednostavno Iskustva s kampiranjem.

Offline aurellie

« Odgovori #38 u: 29 Lipnja 2007, 12:18:50 »
Ili iskustva u šatorima  ;D

The machine spirit is with me!

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #39 u: 29 Lipnja 2007, 16:28:36 »
sad me zanimaju vasa iskustva s vrecama  :joy:  ili drugim rijecima, sto sve VI nosite sa sobom osim satora, naravno  :D

molio bi da moderatori preimenuju topic u Iskustva sa šatorima i vrecama ili jednostavno Iskustva s kampiranjem.
pa moja je poprilicno stara i velika...mislim da cu je morat zamjenit  [smilie=lol] [smilie=lol]
a iskustva...ne sjecam se bas, al posluzila je svrsi  :big_smile:
..........na hladnom sjeveru

Offline ivy

• **
  • fazer 600
« Odgovori #40 u: 30 Lipnja 2007, 13:27:29 »
Ili iskustva u šatorima  ;D

:thumbsup: a jesi me nasmijo  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

što se tiče vreča, ja i tomo bi nosili po dvije, jedna na koju legnemo, a sa drugom se pokrijemo... ali evo u zadnje smo se malo razmazili pa iznajmljujemo sobe. i imamo one vojničke, kažu da su te najtoplije...
a sa šatorima imamo iskustva haha, ali ona nevjerojatna...naručili smo prvoga preko necermana 350 kn i bio je prva liga, ali smo ga na jednoj motorijadi izgubili  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] ne pitajte kako jer ne znamo ni mi, a onda smo kupili drugog i evo ga još je s nama, ima mjesta za troje, treba uzeti malo veći radi iskustava u šatoru  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
do vam Bog zdravlja, za pamet  je kasno

« Odgovori #41 u: 30 Lipnja 2007, 18:12:17 »
Kako pobogu izgubiš šator?!?!?! [smilie=lolroll]
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline Kaubojka

• **
  • Kad narastem bit æu GSXR1000 :)
« Odgovori #42 u: 03 Srpnja 2007, 11:50:31 »
A kako ne?! Prije 2 god. u Sinju na Streetrunnersima je bilo najmanje 10 praznih šatora. I nitko nije zna čiji su, niti je itko ulazia u njih. Pa se ti sad misli jel ga  izgubilo il ostavilo.
There's many who tried to prove that they're faster
But they didn't last and they die

Meum est propositum in taberna mori! ;)

To be the best, be yourself and have a ball.

« Odgovori #43 u: 04 Srpnja 2007, 16:38:25 »
 [smilie=lolroll] Zar su ljudi toliko zaboravni ....  :shock:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #44 u: 04 Srpnja 2007, 18:41:43 »
A kako ne?! Prije 2 god. u Sinju na Streetrunnersima je bilo najmanje 10 praznih šatora. I nitko nije zna čiji su, niti je itko ulazia u njih. Pa se ti sad misli jel ga  izgubilo il ostavilo.

To se u nas rece, nije se znalo ni ko su nasi ni ko njihovi...