Autor Tema: ajmo na piće 2  (Posjeta: 6864 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ajmo na piće 2
« u: 23 Lipnja 2007, 02:41:19 »
Evo samo da kazem onima koji nisu bili da im moze biti krivo jer nam je bilo odlicno. A kako ce drukcije i biti kada se okupi ekipa s foruma :-)

Odsada 900rr (Cvjeta) zovemo Pijetao :-).. jao .. proplakao sam od smijeha kada je pricao dozivljaje sa pijetlom..

Aj.. jedva cekam to kupanje o kojem smo pricali.. pa da nas ovaj put bude i vise..

Okupili smo se u Fashion caffeu i nakon toga posli na Babin Kuk u bivsu pivnicu (nas desetak).. standardno.. mjesano meso..cevapi.. itd :-)..

Eto.. ostatak ekipe ima slike :-)

Offline pAx

Odg: ajmo na piće 2
« Odgovori #1 u: 23 Lipnja 2007, 09:07:59 »
ma bilo je zabavno, edukativno, jestivo... jednom rjecju - fenomenalno!  :thumbsup:

« Odgovori #2 u: 23 Lipnja 2007, 10:49:28 »
tvarno je bilo super...neznam kad sam se zadnji put toliko smijala  [smilie=lol]
ovo definitivno treba ponovit..ali sljedeći put treba sakrit kameru negdje  :big_smile:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #3 u: 23 Lipnja 2007, 13:30:37 »
neki su prespali... :oops:
..........na hladnom sjeveru

Offline aurellie

« Odgovori #4 u: 23 Lipnja 2007, 15:41:01 »
uh, poslo sam ti pp prije nego sam pročitao razlog nedolaska. Ajmo gdje su te slike? Sinoć smo saznali da Cvijeto ima i nježniju stranu osobnosti  :joy: :joy:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #5 u: 23 Lipnja 2007, 19:03:28 »
Koju? Onu kad mu Vedro donese pjevca i rece to je taj a on u polusnu mu zavrne vratom i dok mu glava pada nazad na kusin promrmlja ^Hvala ti prijatelju...^
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #6 u: 23 Lipnja 2007, 20:03:58 »
" cik "   [smilie=lolroll]
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #7 u: 23 Lipnja 2007, 20:31:12 »
Di su te slike vise  ???

Pustih fotografa na forumu...  8)
...

« Odgovori #8 u: 24 Lipnja 2007, 11:55:05 »
evo amaterskih za početak

Ja sam na "date" malo kasnio iz sto razloga a zadnji je bio tekma juga! čeko sam njen kraj a nisam uspio dočekat pa sam ipak četverce "za kolpat" gledo u db2 s ekipom! Uz kugle sladoleda i poneki aperitiv proslavili smo pobjedu i dogovorili se za pokret u pivnicu na babinom kuku, jeli na mezu!

Prilagodili smo pivnicu našim potrebama te krenuli!

Bilo je svega! Jelo se fenomenalno, pilo se i ogovaralo umjereno smijalo se neumjereno, Tuborg je bio toliko dobar da su se u momentima svi okretali, a što sad, mogu samo zavidit...

Moram pohvalit hranu, društvo a i račun na kraju je bio zadivljujuče jednostavan za platit!

Do drugog puta!!! :cool2:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline pAx

« Odgovori #9 u: 24 Lipnja 2007, 13:02:42 »
umjesto slika evo videa:

[youtube=425,350]qp11LNBjqog[/youtube]
http://uk.youtube.com/watch?v=qp11LNBjqog
(video radi, a naslovna slika ce doc par sati poslije)

« Odgovori #10 u: 24 Lipnja 2007, 14:22:29 »
fjakaaaaa???
CIKLAMA

« Odgovori #11 u: 24 Lipnja 2007, 18:40:35 »
Bit ce slika....malo me nesto zafrkava prebacivanje,ali bit ce!!  :big_smile:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #12 u: 24 Lipnja 2007, 19:02:51 »
a Pax mi je najjaci.. Cvjeto naruciva 3 porcije mjesanog mesa i 3 porcije cevapa.. a Pax pita.. cek cek jeste li i mene racunali u to :-)))

legendoo :-)  :thumbsup:

« Odgovori #13 u: 24 Lipnja 2007, 19:05:44 »
slike?  :shock:  :mrgreen:

« Odgovori #14 u: 24 Lipnja 2007, 20:20:21 »
Ccc...samo da vam je jest! [smilie=lol]  :food: :occasion: :food: :occasion: :thumbsup:
I kad smo već kod kod meze - naslov teme je "Ajmo na piće"...A DI JE PIćE?! Samo kusate :shock: [smilie=lol]
« Zadnja izmjena: 24 Lipnja 2007, 20:26:19 od DoRRis »
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me