Autor Tema: Krađe na moto susretima  (Posjeta: 3705 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Krađe na moto susretima
« Odgovori #15 u: 22 Lipnja 2007, 16:13:29 »
Ja mislim da bi ako se zna na nekoj motorijadi da se stalno krade trebalo napravit mamac kojeg ce pazit clanovi tog kluba...neki dobar mamac,i onda kad se neko dobro ulovi-u sator i natabakat ga dobro da nezna di mu je glava a di guzica  :thumbsup:
...

Offline ogi

« Odgovori #16 u: 23 Lipnja 2007, 23:25:40 »
Ja mislim da bi ako se zna na nekoj motorijadi da se stalno krade trebalo napravit mamac kojeg ce pazit clanovi tog kluba...neki dobar mamac,i onda kad se neko dobro ulovi-u sator i natabakat ga dobro da nezna di mu je glava a di guzica  :thumbsup:

mislim da i organizator treba malo vise radit na sigurnosti, bajkera i opreme odvajanjem i ako nista označiti trakom da je to kamp i da tamo imaju pristup samo bajkeri koji su tu i odsjeli.pa ako se moze sve izorganizirat moze se i na to malo obratit paznja.

« Odgovori #17 u: 24 Lipnja 2007, 00:31:22 »
 :thumbsup:
Tako se, ako nekome nešto nestane, bar koliko-toliko može suzit krug ljudi koji su to možda uzeli
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #18 u: 25 Lipnja 2007, 23:11:14 »
neznam ali volim svoje stvari kako je Faber sam rekao jer sam ih sam kupio... a da bi izbjegao nerviranje kacige zavežem šifrom za motor  jaketu rukavice i bubrežnjak u kufer , dokumente u pederinu, ključeve na traku oko vrata....... kad idem spati kacige u šator a dokumenta podglavu... čizme na ulaz pa tko normalan će da uđe
isto tako bitno je da šator postaviš na mjesto koje nije na promenadi ali je na oku i da je okružen poznatima .... U opuzenu Aureliju nije moglo ništa falit :roll: :occasion: :food: :shock: jer smo se mi cijelo vrijeme vrtili oko naših šatora a kad nas se vidjelo svak normalan je bježao  [smilie=lolroll] [smilie=lol] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] ;D :mrgreen: :big_smile: :shock: [smilie=anger]pogotovo kad smo zaspali i zahrkali ;) [smilie=lol] :lol: :mrgreen: ;D :big_smile:
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)

Offline aurellie

« Odgovori #19 u: 25 Lipnja 2007, 23:15:22 »
U opuzenu Aureliju nije moglo ništa falit :roll: :occasion: :food: :shock: jer smo se mi cijelo vrijeme vrtili oko naših šatora a kad nas se vidjelo svak normalan je bježao  [smilie=lolroll] [smilie=lol]

Vrtili se i mi oko vaših šatoraa nažalost nismo uspjeli ukrast one dvije tete  ;D

The machine spirit is with me!

« Odgovori #20 u: 25 Lipnja 2007, 23:23:19 »
ja ću idući put nosit mali katanac i zaključat šator. Nije neka zaštita ali bolje išta nego išta...

šta misliš da će te to spasiti od silnih žena .....bolje ti je da upotrebiš kondome  :occasion: :thumbsup: :roll: :roll:

baš je plava pitala za te ali ja sam te spasija reka sam da voliš muškarce :cool2: :P :big_smile: :mrgreen: ;D :big_smile: :D
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)

Offline aurellie

« Odgovori #21 u: 25 Lipnja 2007, 23:26:04 »
ma da
obriši inbox, brzo, ne mogu ti poslat poruku  ;D

The machine spirit is with me!