Autor Tema: moja iskustva....  (Posjeta: 7623 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: moja iskustva....
« Odgovori #15 u: 11 Lipnja 2007, 23:25:07 »
pa eto.. sto je tu je..

ja samo znam da kad bi ja imao takvu butigu da bi se znalo za svaki model koju vrstu zarulje koristi gdje i koji dio ide gdje.. i to u tancine.. inace to nebi radio...

al dobro.. ima tu jos toga..

« Odgovori #16 u: 12 Lipnja 2007, 07:27:07 »
istina.....
ali ako netko nije zadovoljan uvjek postoji opcija otkaz.....
ili promjena posla....
jos pogotovo u nas u dalmaciji gdje posla uvjek ima.... :thumbsup:

Hvala Bogu da je tako!

Medjutim, onda opet dolazimo do toga da mu je odljev radnika neizbjezan i poslodavcu se neda ulagat u nekog novac i znanje ko ce mu otic nakon pola godine...

No dobro..
Necemo vise o tome...  ;)
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #17 u: 12 Lipnja 2007, 22:18:22 »
necronomicon.. svaka cast na postenom izlaganju.. slazem se sa tobom da bi nasi trgovci mogli biti vise profesionalniji..

Hvala. Nadam se da nisam nikoga uvrijedio mojim postom, nije mi bila ni namjera a pisao sam iskreno onako kako su se meni stvari dogadale. Bilo bi dobro da doticni i vide (ovdje prvenstveno mislim ma butigu u Burbonu ) kako ima nezadovoljnih ljudi sa njihovim radom ili tocnije neradom.

Kako i Bajac kaze nisam ni ja imao problema sa ljudima iz Yamahinog servisa nego kako mi je motor pod garancijom sve sam stvari morao sredivati sa onima iz salona a ti bi oderali i vlastitu mater.
Osobno znam lika koji je narucio vanbrodski motor kod njih dok je bio na akciji, dao kaparu, da bi oni njega za par dana nazvali i rekli da je dosao motor ali da je akcija prosla i da sada on mora platiti punu cijenu. A motor je bio narucen i kapara je bila data u vrijeme akcije, ocito je da su htjeli dignuti koju tisucu kuna sebi u spag.

...

Offline aurellie

« Odgovori #19 u: 18 Kolovoza 2007, 14:55:04 »
Idem jučer u Dantea kupit semeringe i ulje za vilice i dobijem na dar semeringe.   :thumbsup:  :thumbsup: :occasion:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #20 u: 19 Kolovoza 2007, 13:56:42 »
moja iskustva:
dante - vrlo ljubazni, susretljivi .... sve naj i butizi i servisu
yamaha - kupi ako bas hoces, prodavaci rade malo preko one stvari
servis u burbonu - obrnuto od dantea, jos se sjecam racuna izdatih na bokunima karte! (ako hoces pravi racun platit ces i pdv)
najbolji vulkanizer u gradu - nema!!!!!
preporucam vulkanizersku radnju sapit u makarskoj, na uzbrdici odmah iza pekare.

Offline Nix

« Odgovori #21 u: 19 Kolovoza 2007, 13:58:27 »
ma da,u makarsku ići da bi promijenio gumu.Meni je đuraš skroz ok,i uslužnost,i cijene i kako odradi. :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #22 u: 19 Kolovoza 2007, 14:07:33 »
ma da,u makarsku ići da bi promijenio gumu.Meni je đuraš skroz ok,i uslužnost,i cijene i kako odradi. :thumbsup:
tako sami ja mislio dok nisam posao prvi put, imaju stalke za sve vrste motora, radi se u rukavicama, balansiranje je rucno ako kod trkacih motora a ujadno je i lijep izlet, spojeno ugodno s korisnim

« Odgovori #23 u: 21 Kolovoza 2007, 01:32:52 »
sto se tice guma ja sam bas nedavno uzo gume u padjena - metzelerke m1 i dosle drugi dan hp expresom i Djuras ih montiro i vise sam nego zadovoljan
:)

Offline aurellie

« Odgovori #24 u: 21 Kolovoza 2007, 10:17:40 »
Padjen je stvarno odličan. Ja sam do sad uzmao metzelerke kod njih, uvijek imaju sve na lageru, gume bi dobio u roku 48 sati, i uvijek imaju masne popuste (trenutno i 40% na neke modele a uvijek 25% na cash)    :thumbsup:

The machine spirit is with me!