Autor Tema: Migo Moto - ZG  (Posjeta: 25937 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

Migo Moto - ZG
« Odgovori #60 u: 09 Prosinca 2006, 18:19:32 »
Dvodjelno je  :thumbsup: pogotovo kad se ide negdje u đir jer se možeš skinut normalno a i samu jaknu možeš koristit bez donjeg dijela. Neznam za sigurnost ali onaj debeli patent izgleda kao da bi smak svijeta preživio  :D Sumnjam da se to tek tako može razdvojit.

The machine spirit is with me!

Offline Nix

Migo Moto - ZG
« Odgovori #61 u: 09 Prosinca 2006, 18:24:49 »
Da,slažem se...nego sam čuo za onaj slučaj nedavno kad je onaj lik što je testirao gume za Bridgestone(nisam siguran jel za njih),da mu se prilikom pada otkačio gornji od donjeg dijela i da je zadobio teške ozljede....Ja mislim čak i da je poginuo....

Ma bit će u redu i 2dijelno.....
Negdje sam čuo pametnu izreku:"nadaj se najboljem,pripremi se za najgore"....
Free Rider

Tetkica racing team

Offline nienna

• metro xD
Migo Moto - ZG
« Odgovori #62 u: 09 Prosinca 2006, 18:34:27 »
Citat: "Nix"

Negdje sam čuo pametnu izreku:"nadaj se najboljem,pripremi se za najgore"....

u sinocnjem filmu....

jedan cajo je to reko drugom caju  :big_smile:  :big_smile:
..........na hladnom sjeveru

Offline Nix

Migo Moto - ZG
« Odgovori #63 u: 09 Prosinca 2006, 18:39:21 »
jes,tako,znam da sam to negdje bio pročitao....samo ne znam jel sinoć to bilo.... :roll:
E sad da i ja počnem- [smilie=offtopic]  [smilie=lol]
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

Migo Moto - ZG
« Odgovori #64 u: 09 Prosinca 2006, 19:28:53 »
Citat: "Nix"
Da,slažem se...nego sam čuo za onaj slučaj nedavno kad je onaj lik što je testirao gume za Bridgestone(nisam siguran jel za njih),da mu se prilikom pada otkačio gornji od donjeg dijela i da je zadobio teške ozljede....Ja mislim čak i da je poginuo....

Nosio je staro i preveliko odijelo, i još je kornjaču sa vanjske strane stavio...i nažalost poginuo je :(

The machine spirit is with me!

Migo Moto - ZG
« Odgovori #65 u: 09 Prosinca 2006, 19:34:57 »
smatram da je za nas lokalne vozače bolje dvodjelno a da je konbinezon vise za staze iako sam negdje pročito da je konbinezon dosta sigurni 8)

Offline honda21

• *
Migo Moto - ZG
« Odgovori #66 u: 19 Siječnja 2007, 13:20:22 »
Ja također imam M-tech dvodjelno odjelo i za sada sam zadovoljna. Nadam se da neće biti prilike testirati ga na ružan način. Sve sam uzela u Migomotu i jako sam zadovoljna,naravno i sa cijenom  :thumbsup:
ozim samo honde