Autor Tema: VESPA  (Posjeta: 21347 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

VESPA
« u: 08 Lipnja 2007, 00:11:33 »

počet ću sa zasad najstarijim primjerkom u dubrovniku mada ih ima još i starijih,u svakom slučaju ova je 1966 god i čovjek je za nju dobivo novu ali ništa.ista ovaka se prodaje u foto oglasniku za 2300 eura.znam da je daleko od današnjih skutera ali to je jednostavno nepoderiv motor ako se imalo vodi brige o njoj.bit će još zanimljivih sličica a zasad ovoliko.

Offline pAx

Odg: VESPA
« Odgovori #1 u: 08 Lipnja 2007, 00:26:10 »
haha... vidi broja sasije  [smilie=lol]

« Odgovori #2 u: 08 Lipnja 2007, 00:36:47 »
haha... vidi broja sasije  [smilie=lol]

ništa čudno... tako se nekad pisalo... danas broj šasije sadržava malo više informacija
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #3 u: 08 Lipnja 2007, 01:16:27 »
kneza branimira? hmmm, poznata mi nekako ta ulica? :P
:)

« Odgovori #4 u: 08 Lipnja 2007, 08:57:39 »
ee lijepo lijepo  :D

ova je 1966 god i čovjek je za nju dobivo novu ali ništa.

da ja imam tu vespu i vozim je od pocetka ni za 100 novih vespi nebi iso u zamjenu...
vrijednost: neprocjenjiva  :thumbsup:

« Odgovori #5 u: 08 Lipnja 2007, 09:39:40 »
Fino!!!Volio bi i ja takvu!!  :thumbsup:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #6 u: 08 Lipnja 2007, 11:37:11 »
 :cool2: Bili mogao staviti još koju slikicu vespe? recimo sa strane itd da malo bolje vidimo ovaj lijepi primjerak starije vespe!
svaka čast!  :thumbsup:

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #7 u: 08 Lipnja 2007, 13:22:45 »
Konstantin Babić - nekako mi poznato zvuči. Kole je radio samnom nekad davno u firmi koja se zvala Elektra.
Jeli on vlasnik te Vespe od početka?
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #8 u: 08 Lipnja 2007, 17:20:31 »
stvarno neznam ništa o vlasniku smo mi se dundo pohvalio i pokazo mi prometnu i rekao mi je da je u ratu s njom susjedstvo opskrbljivo vodom,vozio bi po 70 litara vode na njoj.

evo i sa strane.samo što joj zadnja štoplampa nije orginal njeno godište.

i ovo je jedna od dubrovačkih vespi 80-to je godište i prešla je preko 120 milja ovo što piše 90 to su milje od prije 5-6 godina. čovjek je pokušo napravit brzinomjer ali mu pukne sajla.ovo je jedini model u hrvatskoj za američko tržište 80-te je imala miješalicu i akumulator,akumulator joj je služio samo za poziciju i za lampicu koja je pokazivala da je u neutralu.ostale slike ću vam pokazat sutra.

« Odgovori #9 u: 08 Lipnja 2007, 19:00:25 »
 :thumbsup: Fantasticno!! Gdje mogu vidit tu vespicu!!??  :shock:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #10 u: 09 Lipnja 2007, 20:55:56 »

uglavnom je u garaži ali čovjek voli poć i roxya na piće.

« Odgovori #11 u: 09 Lipnja 2007, 21:57:03 »
ST tablice ili??? prošle godine sam jednu jko staru vespu viđo...
oprostite ako je off..ali u ovomjesečnom motopulsu se i vaša udruga reklamira ko se ne varam! :thumbsup:

« Odgovori #12 u: 10 Lipnja 2007, 16:59:02 »
ova svijetloplava nije st tablica ali ta stara i vjerovatno jedina u HR je st tablica ali i ona vuče korjene iz dubrovačke županije točnije s pelješca jedan moj prijatelj je našo u sjeniku na peljescu i prodo je studente iz splita i ovaj od dvije sastavio jednu i to mislima da je prvi model iz 1946 god.tip je ukrca na trajekt i dođe u dbk.
što se tiče reklame istina je jer je jedan od članova glavni urednik motopuls pa ubaci reklamu ali još ništa nije zvanično čeka se žiro itd.

« Odgovori #13 u: 10 Lipnja 2007, 17:12:14 »

jeli vam poznata ova ljepotica ,vlasnik je uredno održava i vozi iako ima i veći i jači motor ali nju ne mjenja već neko vrijeme.

« Odgovori #14 u: 23 Lipnja 2007, 15:30:47 »

nisam dugo ništa piso o vespi pa evo nešto malo i zanimljivo svima koji vole vespu a i ostalima koji poštiju dvokotače.mislim da ove slike i novinski članak govori puno o ovom legendarnom motoru,nastupala je na 2 rally-u paris-dakar 1980 god i od 85 motora koji su krenuli iz pariza u dakar je došlo 31 i od toga 2 vespe istina krenule su 4 ali svakako veliki uspijeh za malu osicu.