Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ha ha,nemam pojma zašto je to napravia,ali ima smisla ovo što ekipa priča.ipak moga je doć do mene ako mu smeta moja yošimura,neka skupe lovu pa neka mi kupe Akrapa
očito tvoj izraz lica šalim se spave nemoj se jedit. ja i tomo smo prošlo ljeto bili u cavtatu i neko nam je skalpelom rasparo sic. mislim da je to sve stvar ljubomore odnosno zavisti
To s autima sam imao dosta neugodnosti.Nedavno mi je uz misice mercedes presao u lijevu traku kad sam ga isao prestic.A unutra petorica umiru od smijeha!! Neznam sto im je to bilo smijesno!!!
A to ti je tako,mora da ni jedan u autu nije ima priko 20 god.Izvadiš Glocka iza pasa on je onako praktičan nije velik i poklopiš ih pa bi vidija strke. Bilo bi "bjež te noge p...a vas guzica."
sve je to zavidnost..nešto smo i imamo nešto..što oni neće niakd imat niti će pripadat toj subkulturi
Mislim da to nije samo mržnja prema motoristima,takve stvari rade i autima, šaranja ključem ili čim već, probijanje guma i slično..