Autor Tema: Crvena od ulja!!!  (Posjeta: 14200 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pAx

Odg: Crvena od ulja!!!
« Odgovori #15 u: 26 Travnja 2007, 20:43:58 »
oprosti, ja nisam kompetentan da pametujem ali nisi jos nista ucinio sto su ti savjetovali :shock:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #16 u: 27 Travnja 2007, 00:33:47 »
1. Mozda je prespojio indikator!
2. Manometar u ruke pa na pumpu ulja da vidis ima li pritiska! Nice and easy!

8)

Danas sam imo krcato posla doma pa smo samo procavrljali. Kad bi zno da je isti patron kao u auta onda bi moj manometar mogao posluzit a i treba imat vremena za cackat. Do sam broj Penda pa barem od njega savjet za pocetak :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #17 u: 27 Travnja 2007, 13:27:27 »
Moj spaVe, koliko ja vidim ti su uvjek na motoru, ne smeta tebe nista a... tako i treba, nije motor tebe zaradio, ti si njega.... :big_smile: :big_smile: :big_smile:
Moèiæi-Konavle

« Odgovori #18 u: 27 Travnja 2007, 15:40:31 »
vozi se dok ide :thumbsup:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #19 u: 27 Travnja 2007, 21:22:16 »
ovako ti je i dobro pročitaj.motor nije ko iauto ako ti fali pola deca ulja palit će ti lampu jer je tako napravljen.a ako ti je unutra kastrol proli odma i nali motul i bit ćeš miran vjeruj mi :twisted:
dodji k sebi dok jos imas kome

« Odgovori #20 u: 28 Travnja 2007, 08:25:05 »
Ljudi,pa motor jos ide!!!  :big_smile: Salim se!!! Ulja ima tlak ima.......  ??? upitnik povise glave jos imam!!???  [smilie=lolroll]  U ponedjeljak cu ga dogurat negdje na servis pa cemo znat (nadam se) sto mu je!!! Najzanimljivije od svega da zadnja dva đira uopce se nije palila crvena.A kad se pali odicno je hladan motor.
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote