Evo da nakon pola godine otkad sam otvorio ovu temu kazem kakav je njen zavrsetak
Naime prije pola godine me policija zaustavila navecer dok sam isao kuci i uzela mi vozacku do sutra ujutro jer sam MLADI VOZAC. Tada su mi rekli da je to samo preventivno, to sto mi uzimaju vozacku i da mogu slobodno sa skuterom otici kuci i s njime sutra ujutro preuzeti vozacku i da mi nikakva kazna nece stici. Cak 2 puta sam ga pitao za kaznu a on je rekao NE NE .. nema kazne.. samo prevencija, ali svejedno mi je napisao prekrsaj...
i eto nakon pola godine dolazi mi da moram platiti 500 kn kazne PLUS 200 kn sudskih troskova.. (do prije nekog vremena su bili 110 kn)
Tu vecer su njih dvojica TOLIKO bili zbunjeni.. cak nisu znali ni dali mi trebaju oduzeti vozacku.. nego nakon nekog vremena ovaj drugi je rekao da kao treba.. a ovaj sto me je zaustavio (Pavela) cak nije znao ni da se to ITEKAKO KAZNJAVA..
A sutradan kada sam dosao po dozvolu i kada sam rekao da mi je oduzeta vozacka radi skutera, ovaj se cijeli namrstio kao da se pita KAKO RADI SKUTERA.. on kaze da je to prvi put da cuje, kaze DIZALI BI DOZVOLU SAMO RADI MLADIH VOZACA AUTA...
eto ..nitko ne zna nista.. svi kao rade svoj posao.. a ja samo trebam placati.. pa mogao me je pustiti kuci.. trebalo mi je jos niti jedna minuta do kuce...