Autor Tema: tražim pomoć  (Posjeta: 9164 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

tražim pomoć
« u: 01 Travnja 2007, 15:28:43 »
kupio bi generic xor 125 cc koliko je to pametno i kakva iskustva imate s tim skuterima

hvala Mrva :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Nix

tražim pomoć
« Odgovori #1 u: 01 Travnja 2007, 19:15:12 »
Nemoj.....
Free Rider

Tetkica racing team

tražim pomoć
« Odgovori #2 u: 01 Travnja 2007, 20:04:12 »
Citat: "Nix"
Nemoj.....

daj argumentiraj to nemoj :evil:
čuj ako nemaš para a vozi ti se solidnih 75-80 km/h i nemisliš plaćat benzinu 150 kn tjedno min. onda je kinez :thumbsup:

Offline Nix

tražim pomoć
« Odgovori #3 u: 01 Travnja 2007, 20:09:15 »
Ma daj pusti me tih;generic,zongšen,rieju,i te ostale poluproizvode....U tom genericu je doduše yamahina mašina i mislim da je to jedina pozitivna stavka u tom motoru.... :thumbsdown:
Ja nikad,ali nikad ne bi to kupio....radije manju kubikažu a da je talijan(za skutere)....
Jedini argument što im ide u prilog (kinezima) je niska cijena....a sve ostalo  :thumbsdown:
Ne smiješ ga oprat jačim miniwash-om da se ne bi razletio cijeli motor....
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

tražim pomoć
« Odgovori #4 u: 01 Travnja 2007, 20:43:17 »
Meni je XOR jako lijep skuter. Kakve je kvalitete, pojma nemam.

Ali ovo mi je upalo u oko gledajući njihov site...
http://www.generic-motors.com/__en__/_trigger_sm_/index.php
Predobro izgleda, a i tehnika je na nivou  :thumbsup:  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

tražim pomoć
« Odgovori #5 u: 01 Travnja 2007, 21:07:45 »
Citat: "aurellie"
Meni je XOR jako lijep skuter. Kakve je kvalitete, pojma nemam.

Ali ovo mi je upalo u oko gledajući njihov site...
http://www.generic-motors.com/__en__/_trigger_sm_/index.php
Predobro izgleda, a i tehnika je na nivou  :thumbsup:  :thumbsup:

taj motor sa linka je generic trigerr valjda se tako piše i košta 14500 kn

tražim pomoć
« Odgovori #6 u: 01 Travnja 2007, 21:50:34 »
Citat: "Nix"
Ma daj pusti me tih;generic,zongšen,rieju,i te ostale poluproizvode....U tom genericu je doduše yamahina mašina i mislim da je to jedina pozitivna stavka u tom motoru.... :thumbsdown:
Ja nikad,ali nikad ne bi to kupio....radije manju kubikažu a da je talijan(za skutere)....
Jedini argument što im ide u prilog (kinezima) je niska cijena....a sve ostalo  :thumbsdown:
Ne smiješ ga oprat jačim miniwash-om da se ne bi razletio cijeli motor....

Nix, morat ces jos uciti!  8)
Rieju nije Kinez nego Spanjolac! To je isto kad kazes da super moto i enduro marka GAS GAS je losa... Nije losa nego Hrvatska im nije zanimljiva posto su im modeli skupi pa ih nitko ne uvozi...
Generic,isto nije Kinez nego tim njemackih dizajnera koji dizajnira motore za KTM.
Zongshen je najbogatiji Kinez, Piaggio proizvodi motore poput Fly-a u njihovim tvornicama da bi bio konkurentan... jeftinija radna snaga,jeftiniji motor,logicno... Vjerovatno pola stvari sto ih imas su kineske,mobiteli,cipele,majice i sl.
Sto se tice masina,one su pretezno Minarelli brand,Talijan.
Ovo za mini wash necu komentirati.  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

bok
« Odgovori #7 u: 01 Travnja 2007, 23:25:56 »
ja sam razmišljao da uzmem kymco agility 50 ili generic xor 125 cjena mi je ista a xor-a dosta hvale
sto bi vi meni preporucili?
ja sam mlađi vozač i ja mislim da je bolje uzeti xor 125
recite mi vi

Hvala Mrva :mrgreen:  :mrgreen:

Re: bok
« Odgovori #8 u: 01 Travnja 2007, 23:32:22 »
Citat: "Mrva"
ja sam razmišljao da uzmem kymco agility 50 ili generic xor 125 cjena mi je ista a xor-a dosta hvale
sto bi vi meni preporucili?
ja sam mlađi vozač i ja mislim da je bolje uzeti xor 125
recite mi vi
Hvala Mrva :mrgreen:  :mrgreen:

a sta bi bas skuter..
a ne neki motor... :thumbsup:

tražim pomoć
« Odgovori #9 u: 02 Travnja 2007, 08:49:25 »
Citat: "Vuka"

Nix, morat ces jos uciti!  8)
Rieju nije Kinez nego Spanjolac! To je isto kad kazes da super moto i enduro marka GAS GAS je losa... Nije losa nego Hrvatska im nije zanimljiva posto su im modeli skupi pa ih nitko ne uvozi...
Generic,isto nije Kinez nego tim njemackih dizajnera koji dizajnira motore za KTM.
Zongshen je najbogatiji Kinez, Piaggio proizvodi motore poput Fly-a u njihovim tvornicama da bi bio konkurentan... jeftinija radna snaga,jeftiniji motor,logicno... Vjerovatno pola stvari sto ih imas su kineske,mobiteli,cipele,majice i sl.
Sto se tice masina,one su pretezno Minarelli brand,Talijan.
Ovo za mini wash necu komentirati.  :big_smile:

rieju je spanjolac ali se proizvodi u kini da bi cijenom mogo konkutirat! a za GAS GAS ja to nikad nisam  :lol:  vozio ali jedan poznanik u ZG ima model 125 ccm koji činimi se košta oko 50000 kn ili više. Taj motor je najsličniji po skupim detaljima ducatio 1098s oz felge ona vilica nemam pojma kako se piše maska sa dva xenon fara auspuh Big one ITD. I još nešto brži je dosta od DT-a i takvih motora :joy:

Offline Nix

tražim pomoć
« Odgovori #10 u: 02 Travnja 2007, 09:02:55 »
2Vuka:Jel možda znaš što se dogodilo neki dan jednom Zongšengu 200ccm tokom vožnje..... :big_smile:
Znam i ja,i zato no name motori,ne hvala!! 8)
Ako ništa sad momak ima chopera! [smilie=lolroll]
Free Rider

Tetkica racing team

tražim pomoć
« Odgovori #11 u: 02 Travnja 2007, 10:07:17 »
Znam sto mu se dogodilo 7 dana prije pa nije dosao napraviti pa mu se dogodilo to sto sam rekao da ce mu se dogoditi!  :roll:
Ja hocu GAS,GAS!  8)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

tražim pomoć
« Odgovori #12 u: 02 Travnja 2007, 11:22:40 »
Citat: "Prky"

taj motor sa linka je generic trigerr valjda se tako piše i košta 14500 kn

pa jeli to valja išta, jeli ga ko vozio...meni lijepo izgleda... ali 14500 kn mi je nekako :shock:  :big_smile:

tražim pomoć
« Odgovori #13 u: 02 Travnja 2007, 21:56:15 »
Citat: "joja"

pa jeli to valja išta, jeli ga ko vozio...meni lijepo izgleda... ali 14500 kn mi je nekako :shock:  :big_smile:

ja sam ga vozio izgleda super ali ide kao npr runner ali bolje leži u zavoju i bolji je filing :thumbsup:
ja mislim da ti u zagrebu u ktm-a ima za naručit dotični bajk :wink:

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
tražim pomoć
« Odgovori #14 u: 02 Travnja 2007, 22:32:30 »
ma kupi Piaggio i u paketu dobiješ naj servisera u gradu  :joy:  :joy:  :joy:  :joy:  :joy:  :joy:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!