Autor Tema: Auspuh za Hondu Hornet.....  (Posjeta: 18198 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nix

Auspuh za Hondu Hornet.....
« Odgovori #45 u: 30 Ožujka 2007, 12:59:07 »
Citat: "900rr"

ništa, samo sam ti cijo rijet da nemam pojma ko ga je napravio  :big_smile:

[smilie=very_angry]  :fingers_mad:  [smilie=pistoles]  :mrgreen:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #46 u: 30 Ožujka 2007, 20:04:43 »
Mislim da bi ti Leo od titana taman dobro sjeo. Eto imao si prilike cut kako se cuje aluminijski Leo na istom takvom motoru i sumjam da je velika razlika da je npr od titana. Ja sam se isto tako premisljao i kontaktiro sam Deaka.. pljunuo mi cifru od 1900kn i bio sam spreman za dat lovu al eto trazeci po netu naisao sam na LeoVinci,poslo mail gl uvozniku i dogovor pao na 1850kn ukljucujuci prevoz. Stime da je Leo dosao s Db killerom (Deak navodno 100kn doplata) i eto neznaci nista al Leo ima kao neki certifikat Street legal al pošto nismo u EU to neigra ulogu.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #47 u: 30 Ožujka 2007, 20:09:57 »
Citat: "Nix"

Poslao sam jučer upit gosp.Gorazdu Maroviču putem e-maila i danas mi odgovara da mu je žao ali da oni proizvode auspuhe samo za KTM motocikle.... :shock:  :shock:  :roll:

:shock:  :shock:  :shock:

Offline Nix

« Odgovori #48 u: 30 Ožujka 2007, 20:13:31 »
:dontknow: Tako mi je samo poslao..... :roll:
Free Rider

Tetkica racing team

Odg: Auspuh za Hondu Hornet.....
« Odgovori #49 u: 07 Lipnja 2007, 15:33:50 »
E ovako....
Po�to mi je dosadio (ne)zvuk na mome Horniu �elio bi to nekako promijenit...
Ima nekoliko auspuha izme?u kojih se predomi�ljam...npr.Leo Vince,Shacal,Deak itd.....
Na�ao sam na netu za njih i Shark auspuh ili pak Hurric....zvuk je stra�an na oba...a taj Hurric ima u louisovom katalogu pa ga je valjda mogu?e nabavit preko Dante-a...a i cijena nije visoka,oko 2000kn...

Bilo koji savjet ili preporuka bi mi bila od koristi,pa eto ako tko �to zna....
E i da....Leo Vince postoji u izvedbama;Aluminium,Titanium i Carbon...
Jel ima ikakve razlike osim u izgledu...
Mislim jel koji od tih se manje zagrijava ili sli?no..... :?:

Meni ce na motor jedino sveto trojstvo!
Termignoni, Akrapovic ili Silmotor.

Za "Japance" oliti japanske motore, jedino opet sveto trojstvo "termignoni, akrapovic i joshimura"..

Bez uvrede ikom, al meni nije jasno kako netko moze na novi motor od 100 000kn+ vrijednosti stavit "gulas" od lonca koji kosta ko vecera za dvoje u pristojnom restoranu?
Jer, koliko sam upoznat, danas svi znalici preporucuju kad se na RR motorima mjenja ispusni sustav, da se promjeni i mapa panjenja i filter zraka. NE bez razloga...
« Zadnja izmjena: 07 Lipnja 2007, 15:37:39 od DesmoFreak »
*Kiss french, ride Italian*

Offline pAx

« Odgovori #50 u: 07 Lipnja 2007, 15:36:13 »
mislis: ne bez razloga? :)

« Odgovori #51 u: 07 Lipnja 2007, 15:37:21 »
mislis: ne bez razloga? :)

HEhe, pravo zboris!

Idem izmjenit to.. malo sam se zbunio...  :oops: :P

« Odgovori #52 u: 07 Lipnja 2007, 17:43:51 »
Meni ce na motor jedino sveto trojstvo!
Termignoni, Akrapovic ili Silmotor.

Za "Japance" oliti japanske motore, jedino opet sveto trojstvo "termignoni, akrapovic i joshimura"..

Bez uvrede ikom, al meni nije jasno kako netko moze na novi motor od 100 000kn+ vrijednosti stavit "gulas" od lonca koji kosta ko vecera za dvoje u pristojnom restoranu?
Jer, koliko sam upoznat, danas svi znalici preporucuju kad se na RR motorima mjenja ispusni sustav, da se promjeni i mapa panjenja i filter zraka. NE bez razloga...
pa večinom mjenjaju samo top...što uopće nije tolko bitno...kužiš se u mehniku i ostale stvari pa valjda znaš kolika je mala razlika u dobivenom kad promjeniš samo top...jako mala( u završnu obradu ne ulazim...jer se razlikuju i to dosta...
grane sa topom to je druga priča već.
Onda treba naštelat sve živo ...

p.s. imam ti jedan stariji moto puls di su testirali topove.....Zvuk Okretni moment konjaža i završna obrada.....
pogledam koji je broj pa ako te zanima ako ga nemaš rado bih tgi posudio  :thumbsup: ako želiš malo čitat..i tako

Offline Nix

« Odgovori #53 u: 07 Lipnja 2007, 18:27:34 »
Ja hoću taj motopuls pod hitno! :shock: :thumbsup:
A što se tiče spuha evo još ga nisam uzeo... [smilie=anger] :oops:..Stalno iskrsne neki vrag...Mogo si sad kupit akrapa al eto idem na taj put ane mogu to odhebat...
Al najvjerojatnije ću Leo Vincija...naravno tek kad se vratim sa djira...  :joy: ;)
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

« Odgovori #54 u: 07 Lipnja 2007, 19:08:28 »
p.s. imam ti jedan stariji moto puls di su testirali topove.....Zvuk Okretni moment konjaža i završna obrada.....
pogledam koji je broj pa ako te zanima ako ga nemaš rado bih tgi posudio  :thumbsup: ako želiš malo čitat..i tako

U tom testu piše ta yoshimura od titana teži 5kg  :thumbsdown:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #55 u: 07 Lipnja 2007, 19:21:53 »
Ja hoću taj motopuls pod hitno! :shock: :thumbsup:
A što se tiče spuha evo još ga nisam uzeo... [smilie=anger] :oops:..Stalno iskrsne neki vrag...Mogo si sad kupit akrapa al eto idem na taj put ane mogu to odhebat...
Al najvjerojatnije ću Leo Vincija...naravno tek kad se vratim sa djira...  :joy: ;)
ma imaju dva broja.jedan bez shacala drugi je shacal..i naravno nisu testirali na Hornetu ali je zanimljivo za pročitat...

@aurellie?? yošimura 5 kila??? ne moguće!!! moj shacalko titanko je upola lakši... :shock: :thumbsdown: zabuna valjda  :shock:

Offline aurellie

« Odgovori #56 u: 07 Lipnja 2007, 19:31:38 »
ma imaju dva broja.jedan bez shacala drugi je shacal..i naravno nisu testirali na Hornetu ali je zanimljivo za pročitat...

@aurellie?? yošimura 5 kila??? ne moguće!!! moj shacalko titanko je upola lakši... :shock: :thumbsdown: zabuna valjda  :shock:

Da je zabuna u tablici nebi ništa reko ali koliko se sjećam piše više puta koliko je akrap lakši od yoshija. Vjerojatno nisu ni imali auspuh nego su prepisali odnekud krivu informaciju.
Yoshi rs3 od titana teži 1780 grama a zajedno sa granama ako se dobro sjećam 4800 i nešto grama. Ali čovjek se navikne u MP-u čitat nebuloze pa nije problem  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Offline Nix

« Odgovori #57 u: 07 Lipnja 2007, 19:34:06 »
Ali čovjek se navikne u MP-u čitat nebuloze pa nije problem  :mrgreen:

Baš tako! :roll: A opet kupim skoro svaki broj i mp-a i motorevije i motokluba i svih živih auto moto časopisa... 8)
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #58 u: 07 Lipnja 2007, 19:42:57 »
Da je zabuna u tablici nebi ništa reko ali koliko se sjećam piše više puta koliko je akrap lakši od yoshija. Vjerojatno nisu ni imali auspuh nego su prepisali odnekud krivu informaciju.
Yoshi rs3 od titana teži 1780 grama a zajedno sa granama ako se dobro sjećam 4800 i nešto grama. Ali čovjek se navikne u MP-u čitat nebuloze pa nije problem  :mrgreen:
a jesi siguran da je riječ o titanu..de mi pomozi i reci koji je to broj???? ma da ne listam tu hrpu moto pulsova.....aj pliz... :joy: [smilie=lol]

« Odgovori #59 u: 07 Lipnja 2007, 20:27:25 »
a jesi siguran da je riječ o titanu..de mi pomozi i reci koji je to broj???? ma da ne listam tu hrpu moto pulsova.....aj pliz... :joy: [smilie=lol]

Mislim da se radi o inoxu ako je tolika tezina...

@Faber

Imam taj moto puls, testirali su komplet grane-lonac na xjr-u.
Zavrsna obrada i kvaliteta, to je ono u cemu se najvise razlikuju i sam si to dobro reko ;)

Sorry sto nisam bio detaljniji u pisanju gornjeg posta, mislio sam da ce se razumjet da pisem o kompletu, a ne samo o bolt-on il slip-on sistemu.  :oops: