Autor Tema: Piaggio MP3  (Posjeta: 20373 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Piaggio MP3
« Odgovori #15 u: 28 Ožujka 2007, 18:53:39 »
pratim razvoj mp3 jos od njegovovog razvoja i moge reci da se meni svidja i ja bi jednog
ustvari nebi ja mp3 nego gilera fuoco ipak je to 500 cm3  :mrgreen:

buba aj daj djir kada ti dodje mp3 :D imam para za platit vilice evo ti odma jednu :food:  :mrgreen:

Citat: "Nix"
ovo je katastrofa!!!!
Pa koja je svrha ovog vozila! :shock:   Za mene je debil svak ko si kupi ovakvo nešto,oko 40 000 kuna!!!??
Ili kupi motor ili auto jebote!
Ovo je za one picajzle što se ne mogu odlučit! :shock:
No pametni ljudi u piaggiu znaju da ima glupih ljudi u svijetu pa izbace ovako motorizirano sranje i zarade na tome............ :shock:  :thumbsdown:  :roll:

nix usko gledaš, ne prave se sve stvari za probijanje zvučnog zida ...  

recimo, ima ljudi koji nisu baš vični vožnji za dvije rote ili ne mogu voziti radi invaliditeta, pa eto sada imaju tri za njihovu sigurnost...
pogledaj malo velegrade pariz/london/berlin imaju sigurno više skutera nego cijela HRV a da ne nabrajam još velegradove ita/špa/grč e to za njih je to pravljeno ...  e ne za ovo kikiriki tržište  :wink:

ja bi kroz Zagreb radije prošao sa mp3 nego sa motorom, aj naleti ti na tramvajsku prugu sa motorom ili sa mp3,  pa da vidimo kako bi se proveo

npr. ovaj model :wink: vozio bi je i po najvecoj zimi i kiši :mrgreen:

ma procitaj članak na motori.hr
http://www.motori.hr/Piaggio_MP3_r_evolucija_1818.html
i na forumu
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,44606.0.html

Offline Nix

Piaggio MP3
« Odgovori #16 u: 28 Ožujka 2007, 19:01:40 »
Pa to za invalide se slažem,ali ovo će najviše kupovati neki gradski šminkeri koji žele biti in,a nemaju pojma s vožnjom na dva kotača :roll: ....Kontaš,da je tomos in,ima onih što bi njega htjeli imat....
Ko voli motor ovo neće kupit,jer nije to to,sve što ima više od dva kotača je :thumbsdown:  :big_smile:

Ok,svak ima svoje mišljenje i svoj ukus.....o tome ne možemo raspravljat....
Ali Fjakone da ti nije palo na pamet ovo uzimat,tebe ovu zimu želim vidjet na cbf600.... :D  :thumbsup:

P.S.Koga bi vozio po najvećoj zimi,mp3 ili ovu što sjedi na njemu? :lol:  :lol:  :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

Piaggio MP3
« Odgovori #17 u: 28 Ožujka 2007, 19:38:17 »
Citat: "Nix"
Pa to za invalide se slažem,ali ovo će najviše kupovati neki gradski šminkeri koji žele biti in,a nemaju pojma s vožnjom na dva kotača :roll: ....Kontaš,da je tomos in,ima onih što bi njega htjeli imat....
Ko voli motor ovo neće kupit,jer nije to to,sve što ima više od dva kotača je :thumbsdown:  :big_smile:

mislio sam da se više uzimaju motori i to što jaci i nabRRRijaniji za šminkeraj nego skuteri...
moraš svatiti da je skuter u gradu posta kao auto, potreba, e sada ako će ga tko korisiti za šminku njegova stvar... oli nije veća šminka uzet R-a i nikad i ne izići iz grada, a kamoli poći na stazu

ja prodajem X8, i nećeš vjerovati najčešće su mi dolazile ponude da li je moguća zamjena za R-a (R6/1, ZX, GSX)
što se iz ovog može zaključiti da to nisu pravi motoristi kad uzimaju skuter za nekog R-a :wink:  :mrgreen:

Citat:

P.S.Koga bi vozio po najvećoj zimi,mp3 ili ovu što sjedi na njemu? :lol:  :lol:  :big_smile:

pogodi  :mrgreen:

Piaggio MP3
« Odgovori #18 u: 28 Ožujka 2007, 20:08:36 »
Ja vidim samo svjetloplavu minicu!  :shock:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Piaggio MP3
« Odgovori #19 u: 28 Ožujka 2007, 20:44:30 »
vidio sam ih po zagrebu par,
nesviđa se to meni... slažem se sa nixom auti četri rote, motori dvije i točka...
a vjerujem da ima vjerojatno strašne karakteristike koje je dobio sa tom goumom "viška" ali meni nije to to, taman i da leti kad ja vidim tri gume prođe me volja sjest na njega...

Piaggio MP3
« Odgovori #20 u: 28 Ožujka 2007, 21:34:27 »
meni se svida...fora je,a i manja je vjerojatnost da se polomi s njega...
bar mi tako izgleda...
MK UNBELIEVABLE RIDERS

Piaggio MP3
« Odgovori #21 u: 28 Ožujka 2007, 21:56:18 »
a ako ćeš gledat kako je manja vjerojatnost polomit se najbolje ti je pjehe... :thumbsup:

Offline Nix

Piaggio MP3
« Odgovori #22 u: 28 Ožujka 2007, 21:59:18 »
Mali ,ni jedne više! [smilie=club]
Free Rider

Tetkica racing team

Piaggio MP3
« Odgovori #23 u: 28 Ožujka 2007, 22:03:42 »
[smilie=wtf]  [smilie=shrug]  o čemu ti pričaš:hello:

Piaggio MP3
« Odgovori #24 u: 28 Ožujka 2007, 22:07:42 »
pa svakako sam pjehe...nedaju mi doma motor da se nebi polomila... a ovaj mi izgleda siguran pa sam zato to komentirala...
MK UNBELIEVABLE RIDERS

Piaggio MP3
« Odgovori #25 u: 28 Ožujka 2007, 22:10:20 »
ma nema beda stara... :thumbsup:

Piaggio MP3
« Odgovori #26 u: 29 Ožujka 2007, 14:10:26 »
MP3.Ja mislia da je to dodatna oprema za bikere.

Piaggio MP3
« Odgovori #27 u: 29 Ožujka 2007, 14:22:43 »
Citat: "ninja-rr"
MP3.Ja mislia da je to dodatna oprema za bikere.

[smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  :thumbsup:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Piaggio MP3
« Odgovori #28 u: 29 Ožujka 2007, 14:37:51 »
:shock:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Piaggio MP3
« Odgovori #29 u: 29 Ožujka 2007, 22:11:40 »
Kike,samo ti pjehe a ako se Nix bude gasiro s tobom ja ću ga za uho pa onda jozo onda neće biti nix nego Dambo [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll] .Komentar za mp3:ne znam kakav je kad ga još nisam vidio,ali pričao mi je prijatelj koji nikad nije nije vozio ni biciklu a slini za našim putovanjima i klopom da bi se usudio to voziti pa eto svrhe proizvodnje takvih prometala.Zamislite MK mp3 [smilie=lolroll]
nisam brz,ali sti¾em