Autor Tema: Novi Buell  (Posjeta: 5199 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Novi Buell
« Odgovori #15 u: 29 Srpnja 2005, 15:17:43 »
Citat: "linza"
Bio u civilki prosli vikend. Trebo sam za dva tjedna ali mislim da ce pricekati 9mj.

Ajde javi se onda kad ces biti oko Neuma da ti Harleyev sin malo pokaze kako se kara do Dbk. I to "Djabe"- jer nisam na dopu ali pivu ces svakako platiti za ove uvrede :twisted:  :twisted:
By the way naravno da se ne ljutim jer ipak Yamaha pravi mnogo bolje trube , klavijature i bubnjeve nego motore. :mrgreen:  :mrgreen:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Novi Buell
« Odgovori #16 u: 29 Srpnja 2005, 16:58:24 »
Citat: "Helga"
Bio u civilki prosli vikend. Trebo sam za dva tjedna ali mislim da ce pricekati 9mj.

Ajde javi se onda kad ces biti oko Neuma da ti Harleyev sin malo pokaze kako se kara do Dbk. I to "Djabe"- jer nisam na dopu ali pivu ces svakako platiti za ove uvrede :twisted:  :twisted:
By the way naravno da se ne ljutim jer ipak Yamaha pravi mnogo bolje trube , klavijature i bubnjeve nego motore. :mrgreen:  :mrgreen:

Jadni onaj Talijančić Rossi kako se pati na onom šrotu od Yamahe, svaku utrku ga pobjedi neki lik na Buellu, ja mislim da je već dobio kompleks od ovih ultra brzih Amera koji rasturaju već godinama na svim utrkama.

Novi Buell
« Odgovori #17 u: 01 Kolovoza 2005, 12:52:57 »
Helgać, ak ti se javim oko neuma mozemo samo na musule skocit. A nakon toga svak svojim pute. Pa  necu punim zelucem vozit :lol:
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

Novi Buell
« Odgovori #18 u: 01 Kolovoza 2005, 19:56:21 »
Helgać, ak ti se javim oko neuma mozemo samo na musule skocit. A nakon toga svak svojim pute. Pa  necu punim zelucem vozit :lol:

posteno. prihvacam. :wink:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.