Autor Tema: DDK br.2 ---> 06.03.2007  (Posjeta: 8186 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
DDK br.2 ---> 06.03.2007
« u: 07 Ožujka 2007, 14:01:51 »
Drugo Dobrovoljno Davanje Krvi Dubrovačkih Bikera u organizaciji DU-Moto portala

Još jedna humanitarna akcija u kojoj je 20-tak dubrovačkih bikera članova DU-Moto foruma, moto klubova Prikaze - Konavle i Nomadi - Župa Dubrovačka dalo krv u Općoj Bolnici Dubrovnik ....

Kao i sva ostala naša druženja, bilo je ugodno i veselo, prosudite sami iz slika ....

Bio je to lijep prizor ispred bolnice , izmamili smo mnoge poglede ...

Bilo je tu i zajebancije, a i ovih radnickih poza (ruke u dzepovima i to ...  :lol: )

Neki su utvrđivali koja im je krvna grupa , a neki su prosipali romantiku ..... :joy:

On bi prvi , ili hoce nesto pitat? .... A onda je krv krenula ....

A od svih nazocnih samo su sljedeci uspjeli dati krv , ostale su nazalost morali odbiti zbog malo zeljeza u krvi, fresko preboljene gripe ili nekih slicnih problemcica ... bit ce bolje drugi put .....

Nekima je to bila rutina , drugima je pak bilo lagano slabo ali prezivjeli su svi .... a skupila se lijepa kolicina krvi :thumbsup:

Trebalo je i nadoknadit datu krv .... neki nadoknađivaju iako nisu dali a neki su izvodili perverzije sa hranom!

Iskorištavale se prilike za kupovinu motora dok je vlasnicima falilo krvi , nebi li cijena pala!  [smilie=lolroll]

Po završetku akcije smo se fotkali sa osobljem odjela transfuzije i organizatoricom iz Crvenog Križa ... lijepo su nas pazili .... Bravo i hvala ....

A onda svi na mezu u R.K. Minceta , lift je jedva podnio sav taj teret .....

Lijepo smo nadoknadili danu krv ... bilo nam je super baciti zajednicki krug po gradu i otici na pivicu u King Richard's Pub iza svega .....
Veselimo se sljedećem davanju i prilici da nekoga spasimo na ovaj nacin (ekipa koja nije mogla dat krv neka si popravi krvnu sliku do tada  :food: )

Hvala svima koji su sudjelovali u akciji ....  :thumbsup:

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #1 u: 07 Ožujka 2007, 14:20:42 »
ma odlicno je bilo....
samo mi je zao sto nismo isli u mama mie na parvu porciju a ne onu sicusnu.... :mrgreen:
zao mi je sto nisam dao krv, ali valjda vise nece bit operacija pa na sljedecem bi mogao....

i da kakva romantika, mi najgori neprijatelji..... :big_smile:

ceceru.... :mrgreen:

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #2 u: 07 Ožujka 2007, 14:47:42 »
bilo je tu nekih uljeza :?:

Offline aurellie

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #3 u: 07 Ožujka 2007, 15:43:03 »
Kako smo na povratku svi mahali onom što radi u Lida... :mrgreen:

E slušajte ovo. Idem ja ća, idem po onom parkingu kad neka zakrabuljena žena trči preko parkinga i jedva se dočepa ruba, okrene se i dere se nešto na mene, kao hoću li je ja ubit, i nastavi ona dalje, a ja čekam red da izađem iz parkinga i neda mi se čekat i odem oko naplatne kućice, kad ona tamo! i opet ona :shock: i  trrrk misli da je ja oću ubit  [smilie=lol]  trči ona tako i zavuče se između nekih auta i nastavi ić prema placi. A ja stanem na semaforu u desnu traku a onda prolazi kraj lijeve i sve ovako  :shock:  gleda u mene. A ja se sjetim da moram poć po kacigu i vratim se malo da se prestrojim u lijevu traku a ova vidi da idem prema njoj i opet trrrrk trči ona uz placu i ja izašao na glavnu ulicu u vozim nasuprot nje, tu sam morao poć ća, neznam gdje je ona fermala  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

The machine spirit is with me!

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #4 u: 07 Ožujka 2007, 15:57:51 »
Srami se... jadna žena!  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #5 u: 07 Ožujka 2007, 16:24:39 »
Bravo momci... :thumbsup:
Srdjane, odlican izvjestaj...

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #6 u: 07 Ožujka 2007, 16:30:12 »
svaka čast  :thumbsup:  :klanjase:

Offline pAx

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #7 u: 07 Ožujka 2007, 16:43:41 »
bravo, ja nazalost nisam mogao, nadam se slijedeci put  :thumbsup:

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #8 u: 07 Ožujka 2007, 17:23:43 »
Citat: "aurellie"
Kako smo na povratku svi mahali onom što radi u Lida... :mrgreen:

E slušajte ovo. Idem ja ća, idem po onom parkingu kad neka zakrabuljena žena trči preko parkinga i jedva se dočepa ruba, okrene se i dere se nešto na mene, kao hoću li je ja ubit, i nastavi ona dalje, a ja čekam red da izađem iz parkinga i neda mi se čekat i odem oko naplatne kućice, kad ona tamo! i opet ona :shock: i  trrrk misli da je ja oću ubit  [smilie=lol]  trči ona tako i zavuče se između nekih auta i nastavi ić prema placi. A ja stanem na semaforu u desnu traku a onda prolazi kraj lijeve i sve ovako  :shock:  gleda u mene. A ja se sjetim da moram poć po kacigu i vratim se malo da se prestrojim u lijevu traku a ova vidi da idem prema njoj i opet trrrrk trči ona uz placu i ja izašao na glavnu ulicu u vozim nasuprot nje, tu sam morao poć ća, neznam gdje je ona fermala  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
[smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  jaaaadna žena! Aurellie! strpi se doći će ti honda 21  [smilie=lol]  [smilie=lol]

lijepo što ste dali krv  :thumbsup:  :thumbsup:

Offline malizeko

• **
    • http://festinalente.pticica.com
auuu..
« Odgovori #9 u: 07 Ožujka 2007, 17:41:20 »
Šteta što nisam znala za ovo davanje krvi, bar u tome imam staža, nikad neznaš kome može zatrebat,
došla bi, makar pješaka...  :D
Mali Smotani Zeko

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Polo¾ila! Jo¹ da provozam :D

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #10 u: 07 Ožujka 2007, 17:41:37 »
Bravo i dok ovo citam muka mi je u stomaku, povraca mi se. Ne radi vas, nego radi - NAS. Zelio sam postaviti i poseban thread da se barem nekome pozalim, zelio sam svasta napisati i na kraju mi nije jasno, vi samo odete da date krv, budete dobrodosli i sve to, a ja u Sarajevu moram MOLITI danima (evo vec petnaest dana) da nadlezni prihvate da veliki broj ljudi dodje i daruje krv. Vjerovali ili ne. To sam sada organizirao i nikada vise. U nasem drustvu sta god organiziras dobrotvorno ili dobrovoljno samo si keten i idot.

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #11 u: 07 Ožujka 2007, 19:22:01 »
Svaka cast ljudine...a i izvjestaj je na razini...bravo bravo!!!

Ciji je ono SV???Prelijep je..da mi ga je jos cut :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:
...

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #12 u: 07 Ožujka 2007, 20:50:24 »
¸E, J....A NEKI SU MORALI RADIT. Emire to što govoriš mi nikako nije jasno pa oni bi tebe trebali molit :roll:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #13 u: 07 Ožujka 2007, 21:02:25 »
izvjestaj je odlican. Nazalost neki su pili razno razne tablete,neki nisu mogli od operacija a neki nisu mogli iz isčitanih podataka s uzoraka krvi :evil:
 Uglavnom na kraju je pala meza i čašica pošalica :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

DDK br.2 ---> 06.03.2007
« Odgovori #14 u: 07 Ožujka 2007, 21:04:36 »
Citat: "OliveRR"
Svaka cast ljudine...a i izvjestaj je na razini...bravo bravo!!!

Ciji je ono SV???Prelijep je..da mi ga je jos cut :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

SV je od dunda na slici izmedju Hika i 900RR-a.
20003. godina, prodaje se, puno para.  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”