Evo posto sam upozorio Ninju na pravila predstavio se meni na PM tako da sam odlucio njegovo predstavljanje prenijeti ode da covjek ne pise 2 puta ovako dobro predstavljenje
OliveRR EDIT za Ninju:
Evo da se predstavim. Zovem se Neno Simoni i dosta Vas me vjerojatno zna. Davne 1980 imao sam prvi Japanski motor u gradu i to je bio Z500. Negdje 1984 nabavio sam sada vec legendarni GPZ900R i to ja tada bio prvi u bivsoj drzavi.
Medu bajkerima tog vremana bio je meni sada nazalost pokojni ali meni uvijek najdrazi Rudi Kapetanic pa Zuanic (Doktor), Moretic Ilija, Pavo Budrovic, Konko, Mime Restovic, Andro Vukovic (Grunf) itd.
Ekipa je bila daleko manja i motori nisu bili ni blizu ovima sto ih vi danas vozite ali ti moram reci da smo i tada uzivali iako smo bili meta policiji. Moram priznati da ste me odusevili sa ovim forumom za koji sam saznao prosle godine od Andra Vukovice i mislim da je super.
Ja evo i danas vozim motor i sada imam ZX10R. Ljubav prema Kawasakiju je ostala od starih vremena iako razmisljam da nabavim MV Augustu za kojom sam lud jos od vremena Agostinija ali to je ipak previse novaca za to zadovoljstvo ali nikad ne reci nikad.
Ovjde u Kanadi bolje reci u Vankuveru ima nekoliko klubova i to po klasama motora a ima i jedno vrlo lijepo trkaliste "Mission Race Track" gdje sam se nekolio puta ganjao sa kanadezima i bilo je super.
Ako Vas jos nesto interesira ja sam tu i ako bi ja mogao sa nekim clancima doprinjeti forumu molim Vas recite pa cu vidjeti sto mogu uciniti.
Puno pozdrava
Neno