Autor Tema: 18.02.2007., nedjelja, Bar, Podgorica, Cetinje, Budva  (Posjeta: 8916 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

18.02.2007., nedjelja, Bar, Podgorica, Cetinje, Budva
« u: 18 Veljače 2007, 20:20:57 »
Evo samo da se javim da sam stigao.. putopis i slike malo poslije. Bilo je super :-)

« Odgovori #1 u: 18 Veljače 2007, 20:29:40 »
bilo je zaaaaaaakon.....evo taman papam slatko (koje sam htjela papat od 11 jutros)  :big_smile:
a ništa....putopis isto malo kasnije kad se dogovorimo tko će pisat....meni se nekako neda  :lol:
pax..očekujemo link na slike ;)
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #3 u: 18 Veljače 2007, 20:46:27 »
he, i ja jedem slatko,
prebacivam slike.
:)

Offline aurellie

« Odgovori #4 u: 18 Veljače 2007, 20:56:19 »
Do doma sam vozio po kisurini  :joy:

Bilo je odlicno ali sve me boli pa necu sad pisat dojmove  :D

The machine spirit is with me!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #5 u: 18 Veljače 2007, 20:56:33 »
Heheh.. šlep sluzbA :thumbsup:  
Nadoljevanje ulja u Hondu [smilie=lol]  :thumbsup:
Aj nek neko malo napise one neke scene i nek opali slike preko image shack :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline f6

« Odgovori #6 u: 18 Veljače 2007, 21:04:44 »
Pax, molim te reci mi što je ona zadnja slika!!!! Molim teeeeee [smilie=pray]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #7 u: 18 Veljače 2007, 21:20:02 »
Mali problemi s Hondom..... Mala anti-reklama za marku i servisere [smilie=lolroll]   A zvali smo i slep sluzbu al ima je bilo ljeno javit se  [smilie=lol]

Btw  :shock:   Sto sam ja odi.. jedini sinonim za mezu pa mene uvjek slikate kad mi je nesto na pjatu :lol:
F6 malo smo te ogovarali :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #8 u: 18 Veljače 2007, 21:23:20 »
E, da...
I dajte te slike i ovdje...

« Odgovori #9 u: 18 Veljače 2007, 21:29:04 »
Jutros smo se nasli na vidikovcu u 9 h. DOsli su Newbie, Aurelie, Rookie, Shaezel, Pax i ja. Standardna
 razmjena kune u eure na aerodromu i mogli smo krenuti dalje. Na granicnom prijelazu smo vise kao
doma... neki su ga presli toliko puta da se i ne sjecaju. Sve tece glatko. Bilo je jako oblacno iznad
Herceg Novoga, ali nastavili smo dalje, jer smo u daljini vidjeli da se ipak razvedrava. Presli smo u
Kamenarima s trajektom na drugu strani i uputili se prema Budvi.

U Budvi se radi glavna prometnica koja prolazi kroz centar grada, pa smo morali ici zaobilaznicom. Tamo
smo se sreli i sa Gashom. Na izlasku iz Budve smo se iznenadili nevjerojatno velikom kolonom vozila.
Naime.. kao i kod nas, prave se trece trake i uredjuje glavni put magistrale, pa su veliki zastoji.
Jedva smo i mi sa motorima prosli.

Nastavili smo za Bar. Tamo nas je cekao Ivan Vecicrnogorac i Tanja.. njegova bolja polovica. Gasho nas
je odveo do svoje pizzerie. Usli smo na straznji ulaz, jer smo sa straznje strane zgrade ostavili
motore. Pizzerija Pulena je jako lijepo i veliko mjesto. Kada smo usli u nju bila je puna unutra, a
jedva smo nasli mjesta i vani, iako je bilo puno stolova. Uz krace "lovacke price" i nezaobilaznu "Sumu
kestenova" na brzinu smo isplanirali daljnji put.

Tako smo krenuli prema Starom dijelu grada Bar.. saznali smo neke zanimljive stvari o tom mjestu i
dogovorili se da cemo doci iduce godine kada bude opet sajam maslina. Nastavili smo kroz novo iskopani
tunel dug 4192m. Jako je dobro napravljen. Sirok, sa dovoljno svjetla.. odlicna podloga... Ivan ima i
snimku koju je napravila Tanja... a na izlasku iz Tunela.. platili smo svi 2 i po eura .. ok.. ljudi
moraju od necega i zivjeti :-) ipak .. tunel nije bio besplatan..

Nakon naplatnih kucica... obletili smo se po toj novoj cesti ko ludjaci.. i stvorile se dvije grupe ..
u prvoj je bio Gasho, Pax i mislim Aurelie, a u drugoj ostali.. a na pocetku te druge grupe sam bio
ja.. i taman sam ubrzavao nakon jednog dugog i lijepog zavoja.. kada me sa suprotne strane zaustavlja
policajac.. mase on meni da stanem.. mislim se .. nemam pojma koliko sam vozio.. al dobro.. poceo on
meni nesto.. kao ogranicenje je 60 a ja vozio 85.. (na tom dijelu se slobodno moze 200 voziti).. kad
odjednom ulijece izmedju mene i njega Ivan.. i ja iznenadjen gledam kako Ivan njemu govori kako mi sada
idemo na rucak i kako smo svi bili u koloni... kaze njemu cajo.. je.. svi ste vozili u koloni a ON
(misli na mene) je vozio 85.. svi ste ga htjeli prestici.. znaci svi ste vozili puno brze.. e sada cete
lijepo svi u postu poci platiti po 20 eura... A Ivan kaze.. MA TKO.. ON?.. Pa on ne moze uhvatiti s
ovim 85... a ja od smijeha grizem usnu.. i ne mogu vjerovati kako se ovaj prepire sa policajcem...poceo
se i cajo smijati i kaze samo AJDE.. VOZI...

Uto kada smo krenuli zaustavi on nekog sa autom.. kad .. nije lik pravo ni zaustavio auto .. izleti iz
njega i pocne kao i IVan onom istom caju objasnjavati nesto i mase rukama.. vjerojatno je i njega
pustio :-).. Nastavili smo prema Skadarskom jezeru i htjeli smo u jednom jako lijepom restoranu rucati. Restoran se zove Jezero.. i nalazi se na samom Skadarskom jezeru, ali u njemu nije bilo slobodnog mjesta, pa smo nastavili dalje prema Podgorici. Kroz nju smo samo prosli.. i zatekli jednog clana foruma, nick mu je
crnogorac i nije bio sa mogtorom nego sa autom, inace vozi Hondu Varadero, a prije je vozio V-stroma.

Nastavili smo prema Cetinju jednom dosta dobrom i zavojitom cestom. Pocela je kisa malo padati, ali je
ubrzo prestala. Kad smo dosli u cetinje vec se temperatura spustila na 6 stupnjeva i vec nije bilo tako
ugodno za voziti. Na putu od Podgorice prema Cetinju smo vidjeli puno mjesta gdje se prodaju polovni
auti. Bilo ih je na stotine. Ocito dobro razvijen posao. Ima dosta lijepih i ocuvanih auta.. onako kako
sam vidio na brzinu..

Nakon Cetinja, Ivan i Tanja su nas napustili i krenuli prema Budvi, a mi smo ostali u jednom lijepom
restoranu Konak. E nazalost od tamo nema slika.. jer smo bili iznenadjeni dobrom hranom i uslugom, tako
da nismo imali vremena za slikavanje. To je jedan ne tako veliki, ali, lijepi restoran sa terasom. Parking je dovoljno velik za sve aute i motore koji tamo dodju. Usluga u njemu i ponuda hrane ocito govori zbog cega tu uvijek ima gostiju. Prvo smo narucili platu sa prsutom i sirom domacim i kajmakom. Prsut je bio dobar, kajmak isto.. ali sto je sir bio dobar .. sve ih je zasjenio.. Neki su narucili porciju janjetine.. a NEwbie i ja smo
narucili Njeguski odrezak. Bio je odlican. Porcija je bila obilna iako se Gasho zalio da je od 10tak
puta sto je bio u tom restoranu dobio najmanju porciju janjetine. Konobar mu je uz izvinjenje odmah donio jos.. to smo podijelili ... stvarno je dobra janjetina.. Od pica smo uzeli .. pivu, vino i neke
sokove. Na kraju po kolac od jabuke.. koji je istini za volju bio OGROMAN :-) Iskreno preporucam taj
restoran svakome tko se zatekne tamo. Usluga je na vrhuncu.. a racun smo platili 109 eura. S obzirom da
nas je bilo 7 ispadne oko 15 eura po osobi, ili 116kn , sto i nije tako skupo.. a stvarno smo lijepo
jeli.

Dok smo mi bili u restoranu i kisa se razbjezala.. pa smo se tako bez problema spustili do Budve. Na
jednom vidikovcu smo se jos islikavali .. U Budvi su nas docekali Tanja i Ivan. Tu smo se pozdravili sa
njima i Gashom i krenuli prema Kamenarima. Na trajektu smo bili najedeni i dobro raspolozeni. Newbie je
tu upoznao neku djeovjku Maru koja ga je ponudila cigaretama Drinom... iako covjek bas i ne pusi..
zapalio je .. pa sto bude. Na granici nismo imali problema.. i prije kise smo svi utekli kucama. Taman
kada sam usao u kucu zacuo sam pljusak vani..

Dan je protekao odlicno. Prisjetio sam se kako smo u 5 mjesecu prosle godine isto tako isli u Crnu
Goru. Tada sam upoznao Gasha, Lazara i Ivana.. Ovaj put su potvrdili da su odlicni domacini i da se
isplati poznavati ih. Nadam se da cemo opet ponoviti ovako nesto. Mozda uskoro.. :-) pozdrav

Krampus

« Odgovori #10 u: 18 Veljače 2007, 21:38:08 »
prvo svaka čast krampusu koji je od svih Vas imo najviše volje pisat đe ste bili i što ste radili...krampus :thumbsup:  :notworthy:
drugo, drago mi je da ste lijepo jedli to je ipak najvažnije uz to da nije bilo nikakvih neplaniranih poteškoća...
treće blago vam se što vas samo prognoza ograničava u izletima...
i nek vam je bilo dobro...drago mi je...da bar neko uživa... :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Offline ntR

« Odgovori #11 u: 18 Veljače 2007, 21:39:59 »
Cini se kao lijepi djir i nadam se slikama  :D
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

« Odgovori #12 u: 18 Veljače 2007, 21:46:14 »
lijepo napisano...

Citat:
Nakon naplatnih kucica... obletili smo se po toj novoj cesti ko ludjaci.. i stvorile se dvije grupe ..
u prvoj je bio Gasho, Pax i mislim Aurelie, a u drugoj ostali.. a na pocetku te druge grupe sam bio
ja.. i taman sam ubrzavao nakon jednog dugog i lijepog zavoja.. kada me sa suprotne strane zaustavlja
policajac.. mase on meni da stanem.. mislim se ..

[smilie=lolroll]
he he pa dje baš da najbržeg zaustave ...  [smilie=lol]

« Odgovori #13 u: 18 Veljače 2007, 21:49:59 »
Pax ugradio nitro pa se obletio???  :shock:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline ntR

« Odgovori #14 u: 18 Veljače 2007, 21:55:45 »
Aurelko skinuo tablicu pa on je faca  [smilie=lol]
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe